Kişilik & Karakter konusunda 23,4b görüş paylaştı.
bazen susmak lazım hislerin seni nereye götürecek.. bilemiyorsun bilinmezlik kötü ya da daha önce o yoldan geçtiğin için olacakları kestirmen güç o yol bir defa seni kırmış olabilir en nihayetinde ya da hissettiğini dinlemenin bedeli de ağır oluyor en nihayetinde..
Oldu çok olmadı ama olduğu zaman da içime dağ gibi oturur bu olay. Konuşmayı seviyorum ben sakladığım birşeyler olduğunda mutsuz oluyorum. Yanında kendim olabildiğim az insan var herşeyimi açabildiğim onların da daimi olmasını istiyorum hep
Kişilik & Karakter konusunda 17,8b görüş paylaştı.
Oldu tabi.. Etki-tepki demek bu.. Bizi neyin beklediğini bilmeden anlatılan şeyler hep frenliyor bizi.. Tamamen dökülemiyoruz.. Çünkü tek başına toplaması zor oluyor..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Ne varsa söylerim ama anlayan anlar anlamayan benden herseyimden uzaktır
Hersey sonradan kötü olmaktansa simdi olsun derdim mesela o yüzden kimse kimseyi aldatmasın dedikçe aldatıldım ama bende hissizleştim öyle bir durum ki his yok artık görüşler bakışlar başka bir kula yöneliyor artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
bazen susmak lazım hislerin seni nereye götürecek.. bilemiyorsun bilinmezlik kötü ya da daha önce o yoldan geçtiğin için olacakları kestirmen güç o yol bir defa seni kırmış olabilir en nihayetinde ya da hissettiğini dinlemenin bedeli de ağır oluyor en nihayetinde..
O yüzden bazen susmak anlatmamak en iyisi..
Oldu çok olmadı ama olduğu zaman da içime dağ gibi oturur bu olay. Konuşmayı seviyorum ben sakladığım birşeyler olduğunda mutsuz oluyorum. Yanında kendim olabildiğim az insan var herşeyimi açabildiğim onların da daimi olmasını istiyorum hep
Karşımdaki duvardan farksızsa içime sinerek anlatamadığım şeyler olur, oldu da. Böylesi daha hayırlıymış demek ki.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Soru zor, cevap komplike. Bilhassa aşkta böyle olmuştur. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Oldu tabi.. Etki-tepki demek bu.. Bizi neyin beklediğini bilmeden anlatılan şeyler hep frenliyor bizi.. Tamamen dökülemiyoruz.. Çünkü tek başına toplaması zor oluyor..
Ne varsa söylerim ama anlayan anlar anlamayan benden herseyimden uzaktır
Hersey sonradan kötü olmaktansa simdi olsun derdim mesela o yüzden kimse kimseyi aldatmasın dedikçe aldatıldım ama bende hissizleştim öyle bir durum ki his yok artık görüşler bakışlar başka bir kula yöneliyor artık
Anlattım ya da anlatmadım bu benim seçimim ve karşımdaki insanın kapasitesi ile akalali oldu
Olmaz mı, gerçi sonunda dayanamayıp söylerim ben
Aşık olduğumda duygularımı ne kadar anlatsam yinede yetersiz kalıyor diye düşünürdüm
Ben zaten hislerimi hep içimde tutuyorum dışa vuramam
hayır hiç olmadı. genelde anlattım