Söylemem, arkadaşımı zor durumda bırakamam.
Söylerim, o insana yazık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Söylemem ama ona doğru olmadığını bi şekilde anlatır vazgeçirmeye çalışırım. Baktım hala aynı davranışları sergiliyor, arkadaşlığımı bitiririm. Ne zaman olsa ortaya çıkar böyle şeyler, benden olmasın. Sonsuza kadar gizli kalamaz.
Arkadaşıma yazık olduğu için değil beni yanlış anlamasını istemem.
Kiminle yaşadığını bilsin isterim.
Zaten eğer yakın arkadaşım ise daha önceden yani kızı ya da erkeğin yanlışını gormesemde önceden hissederim.
Benim için zor değil bazı şeyleri fark etmem.
Bazı şeyleri anlatmanızdan çok yaşatmanız kimi insan için daha hayırlı olur.
Böyle durumlarda arada kalmak gibi bir sıkıntı olabiliyor, en sonunda arada kalanın başı derde girebilir, bu yüzden de Söylemem, arkadaşımı zor durumda bırakamam. Kimsenin de hiç bir şekilde işine karışmam
Söyler miyim belki hiç karışmam ama arkadaşımın arkadaşı benim çok yakınım ise öğrenmesini sağlayabilirim.
Diğer türlü diyoloğumun olmadığı biriyse karışmak istemem.
Cevap
41Cevap
Arkadaşımı satmam ben.. Keyifli günler..
Söylemem.
Bu tarz durumlarda arkadaşına söylersin arkadaşın aldatılmayı umursamaz, başka çıkarları vardır seni yarı yolda bırakır genelde. Israr edersen seni insanlara kıskançlık sebebiyle iftira atıyor gibi lanse eder. Bu nedenle en güzeli hiç karışmamak. Alan veren memnun oluyor aldatmaşarda çünkü. Genelde aldatılma bile kabul edilir oldu insanlar ilişkiye devam ediyor. Boşuna başını ağrıtma.
Başkaları da seni haksız bulur, sana ne der. Bir şey de diyemezsin maalesef. Keşke herkes omurgalı olsa ne mümkün.
Öyle bir sorumsuzluk yapmam. İlişki, herşeyiyle 2 kişiyi ilgilendirir.
Bize basit gelen bir söz, koca bir aileyi yok edebilir.
Geçmişte yakın bir akrabam, iftira sonucu eşini öldürmüş, 5 küçük çocuğu ortada sefil olmuştu.
Ve ortada bir aldatma varsa da inanın ki çoğu zaman aldatılanın bu işteki payı en az yüzde 50 dir.
E zaten boynuzlanan boynuzlandığını hissediyordur. Zaman değişti. Millet aldatarak yarışa yapıyor. Ki ayrıca genelde böyle şeyleri aldatılana söylediğin zaman ters teper. Sanane kardeşim olayına döner. Aldatana belki hoop ne yapıyorsun kardeş kendine gel denebilir. Kulağa daha makul geliyor
Ben böyle bir olayı bizzat yaşadım en iyi arkadaşımın eşini Üsküdar'da sarmaş dolaş gördüm yüz yüze geldik panik yaptı tabi neyse bir iki kelime konuşup ayrıldık ama asla eşine soylemedim çünkü 3 tane çocukları vardı birisi daha küçüktü kimsenin yuvasının yiklima sebebi olmak istemem kendi yakalarsa vss. Onada kendileri karar versinler ama benden olmasın diye düsündüm çocuklara üzülürdüm çünkü
Anında söylerim hatta görürsem elimde kanıt olsun diye fotoğrafını çekerim
Araştırmacı gazeteci
Hatta yeri geldimi dedektif 😂
Yapamazsın
Yaparım
Bu güzellikle kabak gibi göze batarsın , hemen farkedilirsin 🤣
Yaaa tamam yapamam 😂hahah
😎🌹
Bu şıklarda "Söylemem. Çünkü arkadaşım ve sevgilisini ayırıyor konumuna düşürmek istemem." de olmalıydı. Malûm çoğu arkadaşın sevgilisi olan kişi, "Aşkoom bizi ayırmaya çalışıyor. Galiba bende gözü var."der.
Duruma göre değişir birşeyler elinde yoksa bile çaba gösteren eş aldatılsa söylerim, ama umursamaz eşini umursamayan kendine has bir dünyada yaşayan eşini hiç önemsemeyen birisi aldatılırsa umrumda olmaz
Yani müdahale edeceğimi sanmıyorum. sonra onlar bir şekilde barışırlar, kötü sen olursun. insanlar anlaşılması güç varlıklardır bulaşmamak gerek bu tür mevzulara
Önce gördüğüm kişiyi kenara alıp konuşurum..
Durumum aslini ögrenıp uyarırım..
Arkaşimla konusırmuyum Şu an bilemıyorum.. durum ve kişeye göre değişir bu
Seçenek sunardım. Yediği haltı düzeltmesi için. Ya bu işi bir daha yapmamak üzere söz verip yapmayacak ya da erkek gibi eşinden ayrılacak. Ortası olmazdı. Gidip söylemek bana düşmez.
Hayır tabiki de söylemem. Arkadaşımı zor durumda bırakamam. Yaptığı yanlışlıkları söylerim olabilecek kötü sonuçlarla ilgili uyarısı yaparım. Ama onu asla satmam
Ben gördüğümü, neye şahit olduysam olduğu gibi söyledim sonra ikisi barıştılar arkadaşım benimle bağını kesti.
kiminle aldattığına göre değişir. Durduk yere kendimizi ihbar edipvyakmanın anlamı yok değil mi?
Arkadaşımı uyarırım önce yapmaması konusunda devam ederse o zaman boşan bununla evlen derim. Yok yine de devam ediyosa gidip söylerim
Söylerim.
Bu tür şuursuzluğu en yakın olduğum insanlar dahi yapsa karşıdakine haksızlık yapmasına müsada etmem.
arkadaşımın sevgilisi tanıdıksa ve arkadaşımsa şöylerim yani tam söylemem ama hafif çaktırırım
Önce arkadaşımı uyarırım. Beni dinlemez, aynı şeyi tekrarlarsa o zaman gider eşine/sevgilisine söylerim
Bu kadar karaktersiz biri benim arkadaşım olmayacağından, böyle bir konuda söz konusu olmayacaktır.
Yani bu soruyla kısaca dostunu mu satarsın karakterini mi diyosun. Tabiiki de karakterimi satarım dostumu satmam böyle sadığız yani işştee
Çok sadiksin maşallah
Hadi ikile
Inşallah aldatilirsin
Yazık olmuş tamam kusura bakma
Neden soyliyimki arkadaşım aladatabilir yani beni bağlamaz yani demekki esksik taraf var ki aldatıyor yetmiyor belki
Kadınların şeytan olduğu oylama sonucunda göstermiş oldu👍 Söylenmez mi tabii ki söylenir
Söylenir ama bir şeyi unuttunuz ya adam eşini öldürse vebali ne olacak peki bunu da düşündünüz mü?
Olayları nasıl bağlıyorsun
Kadınların şeytan olduğu oylama sonucun nedir o zaman? Söyleyip söylememek şeytanlıkla ne alakası var?
söylemem böyle işlere karışmam ama arkadaşımı uyarırım ne söyleyeceksem ona söylerim
Emin degilsem söylemem. Emin isem ve kanıtım varsa tabiki söylerim.
Söylerim. İhaneti kimse haketmez. Öyle bi kişi de arkadaşım olamaz
Aslında söylemek lazımda yine suçlu biz oluruz
Ortada aldatılan biri varsa gider derim çünkü bende yaşadım ve bana anlatan kıza minnettarım..
Beni ilgilendirmez. Söyleriz sonra barışırlar biz kötü oluruz
Hiç vakit kaybetmeden söylerdim..
Kimsenin hayatına kimse karışamaz , sonuçta boynuzlanan hisseder
Ne de çok aldatmayı normal gören varmış yazık
Normal görmüyorum , benden başkasını aklına getireni terk ederim , evli kalmam. Yırtınmamak beni sevmeyen için beni umursamayanı umursamam. Beni rahatsız edeni terk ederim
Söylemem ancak kulağına su kaçırırım ve bunu o farketmeden yaparım
Söylemem. Ne haliniz varsa görün ama sonu iyi olmaz der uyarır bırakırım. Tercih kendisinin.
Söylemem banane kim ne yaparsa yapsın umurumda değil.
Evet derdim. Üzgünüm ne kadar arkadaşım dahi olsa aldatma aldatmadir..
Bilmiyorum söylerim herhalde onun vicdan azabı olur üzerimde
Söylemem çünkü yuvasının yıkılmasını benden bilmesini istemem.
ömür boyu bedduasini alamak kim olursa olsun..
Sevgilimi aldatmistim ezgi diye bir arkadaşım gitmiş söylemişti 🤣🤣
Söylemem beni ilgilendirmez bundan 4 yıl önce akrabam dedi arkadaşının sevgilisi bu kız dedi ama ben demedim sonra arkadaşım öğrenmış mesaj gondermiş arkadaşım cevap vermedi engellemiş
Söylemem çünkü insan ilişkilerini müdahil olmayı sevmiyorum
Hayır söylemem
Sonrasında yanan ben olurum ama eğer çok yakın arkadaşımsa aldatan bunu yapmaması gerektiğini kendisine söylerim yoksa sevgilisine söylemek için çok uğraşmam.
Beni ilgilendirmez. Zerre takılmam her şey normal devam eder. Sevmiyorsam söylerim direkt ama
Demek ki sende aldatmayı normal görüyon
Ben aldatacağım insanla ciddi ilişki kurmam. Kolay kolay kimseye bağlanabilen birisi değilim, öylesine takıldığım birini sırf zevkine, fantezisine bile aldatırım evet. Başka soru?
Namuslu kız aldatmaz
Yerim namusu 🤣 kendi düşüncelerini kendi hayatına sakla.
Allaha da böyle dersin hesap verirken
İnşallah seni de aldatan olur namus yoksunu
Amin çöl bedevisi amin 😂 ben takılmam ki. Aşık olduğum, değer verdiğime kendimi adarım ama ben kolay kolay aşık olabilen birisi değilim o yüzden öylesine takıldıklarımı sinirimi bozduklarında tartışmak yerine aldatıyorum
Amin inşallah aldatilirsin pislik
Zerre koymaz bana aldatilmak apdal ezik 🤣
Gawat erkeğin kız halisin o zaman
Tamam ortadogulu çöl bedevisi 🤣 aşık olmadıkça önemsemem ve aldatmam diyorum illa o yumuşak g**tunu yirtiyosun. S***ktir kendini gay t**op git başımdan mahalle karisi gibi benimle tartisiyo ibişe bak hwlandakdjkajd
*Önemsemem ve aldatirim
Benim yaşam tarzimdan da sana ne be ezik. Kendi silikhayatinla ilgilen ben istedigimi yaşar ve yaşatirim bu benim tercihim, hayatim sana ne o** çocugu. Korkma senin gibi bamyalarla sevgili olmuyorum sana giren çikan olmaz
Havlamışsın nerdesin ya göremiyorum sjakdksldjsk folloş a**nanin a**mina geri gir çekilmiyosun çöl bedevisi. Sana vermem bamya sevmiyorum uzaklaş havlama i, t 🤮😂
Söylediğimde kız bana inanmadı ama olsun yükü benden gitti kızıda gönderdim hayatımdan
arkadaşım dediğim bunu yaparsa arkadaşım değildir artık ya onun söylemesini ya benim söyleyeceğimi söylerim
daha önce de yaptığım gibi söylerim çünkü kimse aldatılmayı hak etmiyor
Söylenmiycek şeymi sonuçta arkadaşım diyorsun sırtını yaslıyorsun
Sevenlerin arasına girilmez kendi sorunları ve kendi çözümleri sigaramı yakar oturur izlerim
Arkadaşım diye yaptığı ş** söylemeyeyimmi? ne saçma böyle arkadaşlık olmaz.
Kesinlikle söylerim zamanında aldatılmış bir insan olarak aptal yerine konmanın en kadar gurur kırıcı bir şey olduğunu aldatılmayan anlayamaz
neden soyliyeyim
ağzına sıçardım arkadaşımın
Benimle aldatıyorsa söylemem 😂
Söylemem beni alâkadar etmez : )
Söylememek lazım inanmaz genelde
yakismaz bana söylerim ne bk oldugunu bilsin
Dikkat et derim sevgiline.
Evli deilse soylerim
evliyse yuva yikmak istemem o kişiyi uyarabilirim belki
Bilmiom yaaa
Arkadaşıma yanlış yaptığını söylerim
Eden kurtulmuşta diyen kurtulamamış derler