sürekli kısır döngüde yanlış insanlarla farklı hatalar yapıp aynı hayal kırıklığına uğramak mmna koycam artık 🤦

sürekli kısır döngüde yanlış insanlarla farklı hatalar yapıp aynı hayal kırıklığına uğramak mmna koycam artık 🤦

hayir. cunku kimseyi takmiyorum kafama. hedeflerime odakliyim hicte cenabetlik yasamiyom. abdestte almiyom. deistim de. anlicagin ben lanetlenmemissem sana hic bisi yapmazlar. karsina olumsuzluklar illaki cikacaktir. hedefin iyi guzel dogru biseyse. illaki ulasirken engellerle mucadele ediceksin. . tekrar deneyip durmaktan baska care yok. 😂
Yok tövbe ettim ilişkiye ben ilişki insanı değilmişim onu idrak ettim bu sefer
Şu an hedeflerime odakliyim bu yuzden kapaliyim. sacma bi kumar. deger ver zamanini ver , o kadar anlam yukle. birden bakiyon thodex vurgunu gibi yok. 😂 5 yildir kafam rahat 😂
Benim de 4 yıldır yoktu ağrımayan başımı ağrıttım buda hüsranla sonuçlandı
sktr et aski. ya cidden bizlik degil. gel senle bi disari cikip sigara icelim 😂
Olur hadi çıkalım dötümüz donacak ama neyse 😂
sikinti yok ben antalyadayim 😉
sanirim ankaradasin 😂
Değilim ama Ankara kadar buz gibi
illa sormami niye bekliyosun. ya da zaten sorcagimi biliyodun. Ankara kadar soguk diye tarif etmek yerine sen sehri soylesen biz bilirdik. az cok ne kadar soguk. oldugunu 😂
Söylemiyom la hadi bakalım 😂
sorduk mu? 😉
Sormuş kadar olmadın mı son görüşünde
yok yardimci olmus oldum. oneride bulundum. yani tarif etmek yerine sehir versen daha aciklayici olurdu dedim. 😂
Beyfendii?
oyle biri yok.
Kim var oradaaa
bi adam var iste.
Canı sıkılan 😂
beyfendi. nesnel bi anlami var biraz daha genele yaygin karekteristik ozellikler. ben ise oznel bi yapiya sahibim. misal bi beyfendi kufur etmemeli. ama ben ederim. bi beyfendi cok sakin olmali. ama ben bazen canım hatalara yanlislara sinirlenebiliyorum. beyfendiler biraz yalanci olur karsindakini kirmamak incitmemek icin. ama ben lafi gevelemem susleyip pusleyemem. tum acikligi ile atarim ortaya. anlicagin beyfendi degilim. 😊
Hanımefendiler nasıl olurrr
kendini bana tarif ettirmen icin erken degilmi. once kendini tanit. bakalim bi hanimefendi nasilmis 😁
Ben küfür ederim arada ne yani hanımefendi değil miyim ben şimdi
Ama sakinim ama yeri geldim mi çirkefleşirim aslında kibar bir insanım ne yani ben hanımefendi değil miyim
Neyim lan ben
sana bisi demedim ben kendimi bildigim icin beyfendi degilim dedim. benim sadece kufurlerim yok saydim bi suru sey var. seni tanimiyorum bu yuzden yorum yapmam dogru sayilmaz senin hakkinda
Mal bile deyince burdakiler hiç nickinin hakkını vermiyorsun diyo çok saçma millet gelsin ağzıma zıçsın ben gıkımı çıkarmayım
anlamadim?
tamam anladim simdi
bakma bu sitedekiler bos yapan cok. koyamuga sat gitsin. 😂
insanlari cokta umursama. onlardan milyarlarca var. parazit bakteriden farksiz gozumde. ha varlar ha yoklar. cokta si... kmde. sana da tavsiyem umursama
Tamam umursamicam 😂😂
cevaba bakilirsa benden baslamissin 😂
Yav ne diyim alla alla umursama diyon yohk ben umursicam olmaz hayır mı diyeyim 😂
tamam hadi umursamiyabilirsin beni. 😂
Tamam seni denek olarak kullanıyorum hıhh 🤣
dikkat et de elinde patlamim 😂
Ayy nolur patlaa patlamayan bir sen kaldıydın sen de patlaa yaaa 😂😂
kizim oyle cata pat patlamiyor ha. volkan patlicak haberin olsun. 😂 neyse yeter gari cok uzwttik. muhabbetin iyimis ama. bi tik inatcisi gibi ama yine katlanmaya degerdi 😉 saka saka bu guzel muhabbetin tesekkurler hanimefendi 👋 senin bir baska sorunda gorusmek uzere. 😇
bu arada yine kacti deme 😂
Ben de danke je well denk gelirsem senin soruna salça olucam iyi geceleer 😂💃
cicekten salca olmaz ama yinede sen bilirsin 😉
Taam kes uyuyom ben 👸
icimden bisi demek geldi kizmazsan diyebilirimiyim?
Önce miyim'i ayrı yaz
😏😏😏
Bugün aklıma geldi yine, neye elimi atsam sıkıntı oluyor gibi. Hayati konularda şans yanımda ama normal şartlarda benim yaptığımı yapmayan kazanır 🤭
Cevap
12Cevap
Hissediyorum çoğu zaman
Yaptığım hatalardan ders alıp daha iyilerini yapıyorum 😃
bunun sonu nereye gidecek nolacaz 😂
Çok sık olmasa da evet hissederim zaman zaman.
Özellikle işler yolunda gitmediğinde hemen isyan bayrağını açarım.
yokbeee bırak dünya dönüyor varsın kader birgün sanada güler mantığıyla yaşıyorum
Hissetmiyorum lanetlenmiş olduğuma inanıyorum, bu da benim sınavım yapacak bir şey yok
Hayir bazen degil her zaman ve gercekten lanetliyim ben
Lanet tarafından kutsanmış gibi hissediyorum.
Lanetli insanların beni bulduğuna inanıyorum..
Her zaman öyle hissetmeye başladım
Hissetme bence ne alaka
Yok tövbe
bazen çok fazla aksilik yaşanabiliyor
Neyin var senin senin sorunun ne sısjs
Kafama talih kuşu s. cmış gibi
Artık takılmıyorum böyle şeylere
bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?