Hiçbir şey yapamıyorum?

Üniversiteye gidiyor olmam gerekiyordu. Bıraktım. Sanırım anksiyetem var o yüzden ciddi adaptasyon, odaklanamama sorunu yaşadım ne yapıyorum ben burada deyip ayrıldım. Psikolojimi düzeltmek için aylarca hatta yıllarca kapandığım odama geri döndüm ve yine hayattan soyutladım kendimi ve evet bunu psikolojimi düzeltmek maksadıyla yaptım. Amma da düzeldi.

Ne yapacağımı bilmiyorum.

İçimde kapatamadığım büyük bir boşluk var. Geçen her gün o boşluğu daha çok büyütüyorum. Boşluğun ta kendisi olmama ramak kaldı.

Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama iş gözüyle baktığım her şey gözümde öyle büyüyor ki.. Geleceğime yatırım dediğim her şeyi ertelerken buluyorum kendimi. İnatla yapmayı deniyorum ama bir anda ağırlaşıyor gibi hissediyorum. Kolumu kaldırasım bile gelmiyor o iş için basit bir şey bile olsa. Büyük tembellik biliyorum ama... Olmuyor. Napıyım?

Mesela bunca satırı iş gözüyle baksaydım asla yazamazdım. Kal gelirdi, ne yazacağımı bilemez ertelerdim ama içimden geldiği için şakır şakır yazabiliyorum. Olay tam da bu aslında. İçimden gelerek, severek yapacağım şeyleri yapmalıyım. Ama ne? Kendimi tanımam lazım ama nasıl?

Nasıl çıkacağım bu boşluktan?

Hiçbir şey yapamıyorum?