arkadaslar ben 1 yillik evliyim gorucu usulude degil ask evliligi ben 22yim kocam 25yasinda ama 2 haftadir baska biriyle gorusuyorum dügünde tanistigim oda genç 19 yasinda benden hoslaniyor bende ondan cok seviyor beni evli oldugumuda biliyor kackere evine gittim bulustuk diyor kocana bisey söyleme akisina birak napcagimi bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞunu unutmayınız ki, eğer siz bu gün başkası için eşinizi terk ediyorsanız, yarın bu kişi içinde başkasını terk etme potansiyeli taşıyorsunuz demektir. Ve şu anda kaçamak yaptığınız kişinin bu şekilde düşünmemesi için hiç bir neden yok.
Tanıştığınız kişi daha 19unda. Kendi hayatını henüz şekillendirmemiş bile. Yarın da sizi bu kadar seveceğine ne kadar eminsiniz? Eşinizi düne kadar sizde çok seviyordunuz ve bakın başınıza ne geldi.
Şimdi düşünü ki eşinizden boşandınız ve bu kişiyle ilişkiye başladınız. Ne olacak?
Sizinle mi evlenecek? Ailesi ve çevrenizin tepkisi ne olur? En önemlisi buna değecek mi sizce?
Vereceğiniz cevaplar sizin için yeterli ve tatmin edici ise durmayın boşanın ve yeni evliliğe yelken açın.
Ancak farklı düşünüyorsanız bence evliliğinizin henüz ilk yıllarında ihanet eden kadın olmayın. Eşi ile mutlu olan kadın olmaya çalışın. Aksi taktirde er ya da geç eşiniz duruma ayıkacak, belki de sizi boşayacak, ve 19luk eleman paniğe kapılıp sizi de terk ederse...
Yeni bir bataklık sürecine hoş geldiniz.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılo çocuk işini gördükten sonra, ne halin varsa gör deyip seni dımdızlak bırakıp gider. sonra sende kayılmışlığınla kalırsın ortada. anladığım kadarıyla şıp sevdi birisin. oğlanda yakışıklı olunca sen sanıyorsun ki aşık oldum. gün içerisinde beğendiğimiz kişiler olabilir ama bu sadece etkilenmedir. noluyor yahu. evlisin sen. bu nasıl bir rahatlık. o adama yazık değil mi? yoksa seni bu hale getiren kocanın ilgisizliği mi? eğer kocan seni seviyor ve senden başkasını gözü görmüyorsa o adamın gururu ve haysiyetiyle oynamaya hakkın yok. 19 yaş nedir ya? geleceğini yakma olaylara da karışma...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir insan nasil bir karaktersizlikte olup dugunde evlenecek olan gelinle flortlesebilir ve ondan hoslanabilir. Bir de ask evliligi yapmissin sokayim senin askina. 2 ay sonra da 16 yasinda birine kaydirirsin kendini. Senden bir cacik olmaz kizim bosa adami boynuzlari goge ulasmasin. Bir de beni sevdigine eminim demissin. b*k seviyor. Hadi hersey olsa sana sen evli kal demis. Ondan bosan benimle evlen dememis hala baskasinin yatagina girmen onu rahatsiz etmiyor. Hangi kus kadar aklinla buna inanabiliyorsun? Umarim kocan sizi ogrenir de kapinin onune atilirsin bir an once. O zaman gorursun 19luk bebe ne kadar seviyor.
21 Yorumla- +1 yıl
AĞZINA SAĞLIK. İnşallah öğrenir ya da geçimsizlik ile boşanırsın Sen EVLİLİĞİ HAK ETMİYORSUN. GENELEVE KARŞI OLMAMA RAĞMEN SENİN YERİN ORASI. O KADINA DİYORUM.
+1 yılAllah senin gibileri yaşatacak kadar merhametli...
104 Yorumla- +1 yıl
nasıl ya? ben mi eic seçildim şimdi?
- +1 yıl
hayır soru sahibi de beni haklı bulmuş ona şaşırdım
Soran+1 yılsonuna kadar haklisin suclu oldugumu biliyorm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
113Cevap
+1 yılBence ne yap biliyor musun? Mide nakli için hastaneye başvur. O kadar midesizlik zararlı.
91 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz yorum yapmayin
+1 yılLann çektiğin besmele bitmeden başka duaya başlamışsın.
Çarpılacaksın panpa )=143 Yorumla- +1 yıl
Ahahaja +1 kankaa
- +1 yıl
10 numara 5 yıldız bir yorum tebrıkler.
Evlenmeye korkar olduk bu nedir be abi
+1 yılArkadaşım merhaba,
Muhtemelen eşinin sende eksik bıraktığı bazı duyguları o yaşatmış olmalı sana... Ki bu duygu sanırım heyecan... Yani ona aşık değilsin, ona gönlün de kaymış değil, bence sadece onunla flört ediyor olmanın heyecanı seni bağlamış... Bu heyecanı kocan sana yaşatamadığı için kaçamak yapmanın heyecanına kapılmışsın...16 Yorumla
Soran+1 yılhayir seviyorum onu
- +1 yıl
Peki, boşanıp onunla evlen öyleyse...
Soran+1 yılo istemiyorr bisey soyleme diyor
- +1 yıl
Herkese o da beni seviyor eminim bundan diye yazmışsın ama... Hani seviyordu...
Soran+1 yılseviyor.
- +1 yıl
Güzelim, bu kadar insan yanılıyor, sen doğru olanı düşünüyorsun... burada bir sorun yok mu sence de?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli birisinin zina yapması normal zinadan on kat daha kötü olduğunu söyler alimler.
Yani bu senin nefsinin hoşuna gidecek, zevk alacaksın fakat içten içe vicdanın, ailen, evliliğin, ruh sağlığın hepsi olumsuz etkilenecek.
Yaptığın iş doğru olmadığı gibi bir de manevi boyutu var.
O nedenle duygularını etkileyen şeytanın esiri olma.
Yanlışa düşmeden vaz geç bundan.
Ayrıca bu durumun en büyük nedeninin sebebi evleneğin insanın içine sinmemesi olarak görüyorum.
Eğer eşin içine sinseydi her anlamda böyle bir yanlışa asla düşmezdin. Çünkü aradığını bulmuş, gönlün doymuş olurdu. Oysa içine sinmeden evlenmişsin ki gönlünü başka biri doldurduğu için ona meylediyorsun.
Duygularını değil mantığını kullan.00 Yorumlaİğrenç bir organik pisliksin sadece. İnsanlara saygın yoktur. Korkaksın ayrıl kocandan sonra kimin b. k yiosan serbestce yiebilirsin. Aciz bir pisliksin
51 Yorumla
+1 yılkocana yazık degilmi o evine ekmek kazanmak için çalışıyor, dügünde bir sürü masrafa girdi, sen şu an hem zina yapıyorsun hemde kocanı aldatıyorsun bu nasıl bir vicdan bu ilişki gelip geçici 19 yaşındaki bir genç yarın seni bırakır senden alacagını alır alır bırakır yarın hamile kalacaksın kimden oldugunu anlımıyacaksın bu dünyanı ve öbür dünyanı mahvetme kocanı sev onu bırakma
02 Yorumla
Soran+1 yılelimde degil.
- +1 yıl
hayır canım yapma böyle sonunu düşün yapma allahdan biraz korkun varsa yapma bu iş gelecek bir gün bitecek onun ailesiseni alacakmı sanıyorsun kocandan boşansan dahi almıyacak hem ondan büyüksün hemdul bir kişi olacaksın silkilen kendine gel ok.
allah seni bildiği gibi yapsın o zaman sana başka bişe denmez kendinden iğrenmiyo musun bu yaptığından dolayı evlendiğin kişiyi aptal yerine koymak hoşuna mı gidiyor o görştğn kişinin senin gibi görüstüğü kaç kişi vardır acaba ergenlik dönemi kayar yani yaptığın aptallıkla kalırsın
11 YorumlaAllahni sus. Ya kimsenin gunahini almayim diyorum da.. bu nedir yaaa...
Iki yil sonrada baskasinda asik olursun. ..
EVLILIK ASK UZERINE DEGILDI... SADAKAT DURUSTLUK SAYGI VE SEVGI UZERINDEDIR
ya vallah kendine gel. Zirt birt bosanan ciftlerle dolu hertaraf
O sevgili olacak cocuktan uzak dur... bu isin sonu hayirli degil gibi00 YorumlaEvlenmek için belli bir olgunluğa erişmemiş kişiler evleniyor sonra ortaya bu manzaralar çıkıyor madem aşık oldun ki bence durum sadece yasak meyve durumu o zaman eşinden ayrıl bırak adam özgür kalsın öbürü beni almazsa diye mi korkuyorsun yoksa? Yazık..
00 Yorumla
+1 yılhadi kocan yakalamadı diyelim bu heves bittiğinde yani o 19 yaşındaki tıfıl sana tekmeyi koyduğunda utanmadan kocanın koynuna nasıl gireceksin merak ediyorum. he girebilecek kadar da yüzsüzsündür gerçi.
40 Yorumla
+1 yılEğer seni gerçekten seviyo olsaydi sana yaklasmazdi bile uzaktan severdi birakin bu isleride sevginin adini dahi kirletmeyin ne halt yediğiniz ortada zaten adam ogrense ikinizide kesecek ne bide çocuk korkuyo sanirim kocana soleme diyoya biliyor ilk onu gebertecegini ondan
00 Yorumla
+1 yılSEN BURADA SANA HAKSIZ YERE YORUM YAPANLARA ALDIRMA ALDAT KOCANI SEVIYORSAN ALDATICAKSIN TABI SEN DAHA TAZE bir KAŞARSIN BIRAZ ESKIYINCE BENIDE BUL BEN ESKI KAŞARA BAYILIRIM NE DEMIŞLER CAYIN DEMLISI KAŞARIN ESKISI SEN KOCANI ALDATICAKSIN KI BENIM SEVDIGIM GIBI ESKI bir KAŞAR OLABILESIN 😆😆
00 Yorumla
+1 yılyaa resmen at gözlüklerini takmışsın insanlar seni düşünüp kullanıyor diyolar seni uyarıyolar sen yok beni seviyo diyosun ne eşinden vazgeçiyosun ne de o adamdan bitmicek yazmışsın bir cevaba da madem öyle neler olcak sana söyleyim mi? eşin durumu fark edicek sizi yakalıcak haklı olarakta ayrılcak senden, o adam da seni kullandığından bırakıcak ortada öyle kalcaksın 19 yaşında ki bir çocuk seninle ciddi düşünür mü zevkine bakar ancak mantıklı düşün hatadan dön en kısa zamanda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yanlis yapiyorsun 22 yasindasin ve hatta yapip ilerleyen yaslarda bunun pismanligimi yasiya bilirsin !
01 YorumlaYa ben küçüksünde kardeşim valla ben anlayamıyorum bu duygular muhakeme yeteneğinizi doğruluk anlayışınızı sadakat ve değerlerinizi de mi unutturuyor gözünü seveyim bir düşün yargılamak değil bu anlamıyorum sanırım problem bende yazık eşine s. s
02 Yorumla
Soran+1 yılabartmayin
Bunlar gençlik hevesi başkasını sevsen bile hataya düşme. Sadakat çok önemli, zira senin durumun kocan içinde geçerli olabilirdi. ya da erkek kardeşlerinin başına da gelebilirdi Zaten evlilik yapalı çok olmamış gibi uzmanlar ilk 5 yılın evlilikte tehlikeli olduğunu söylerler. Bir anlık hatan mutsuzluğun olur duygunla değil mantığınla davran.
00 Yorumla
+1 yılnasıl aşk kızım seninki şıp sevdimisin çocuk musun yoksa aşık olduğunu mu sandın her neyse canım sert konuştum kendini topla diye mucuk, şeytan kanına girmiş hepsi bu hayat bir sınav yanlış işler yapma herkes yaptığı şeylerin sonuçlarına katlanır ödül veya ceza ;) karar senin
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında olan birinin ciddi olabileceğini düşünmüyorsum değil mi? Düzgün biri olsa zaten bunu yapmazdı koca na acıdım sana daha çok acıdım igrencsiniz
20 YorumlaSakııın! Sakın aldatma kocanı. Kocanı sevmiyorsan ayrıl ama evliyken böyle şeyler sakın yapma çok büyük günah bu ve çok çirkin bir şey. Niye evlendin kocanla? Sevmiyorsan ayrıl sonra yap ne yapacaksan. Çok günah çok çirkin. Çok kötü şeyler olabilir. Yapma bunu yazık etme kocana. Ayrıl da haksızlık etme.
00 Yorumlatürkiyede kadın cinayetleri arttı farkındamısın hem biraz yaşının kadını ol 19 yaşında veledi nabıcan hee bide
farz et olduda boşandın 19 yaşındaki çocuktan ne gibi bir ciddiyet bekleye bilirsin o yaşlarda erkeklerin kafa şu şekil çalışır %95 seks %5 geri kalan ihtiyaçlar :D10 YorumlaAblacım çok güzelsin ya da kadınsı bölgelerin çok iyi bir erkek aklı yerindeyse kendinden büyükle ciddi düşünmez ciddi düşündüğü tek şey cinsellik sende cinsellik istiyorsan Gül gibi kocan var ve senin helâlin yakışmıyor lütfen
10 YorumlaBu tarz konulardaki yorumlarima bakabilirsin dusuncelerim hep ayni.. ölmeyi hak ediyosun o adam evi icin calisiyo belki ask evliligi yapmissin fakat baskasiyla gorusup onu aldatiyosun.. Aldatmanin cezasi ölumdur bence erkekte olsa kadinda... insallah bir gun nefesin kesilir kara toprakla evlenirsin..
00 YorumlaAyyy ne güzeell yapmıssinnn... Gercektennn nasil bu kadar karaktersiz olabiliyosunn. Bidee mağrifetmis gibi yazmis buraya. İliski yasarken bize mi sordunn yavrumm. Bu saatten sonra naparsan yap. Genel evdeki kadinlar sizden daha serefli biliyomusunnn. Onlarin hic olmassa meslegi oo ;)) hadi sen simdi ya kocanin koynuna ya da askinin koynuna...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk sadece seni pompalama aracı olarak görüyor sende gidip kendini pompalatıyorsun bence eşinden boşan adama yazık etme yarın bir gün nasıl onun çocuklarını doğuracaksın o çocuklar nasıl sana anne diyecek yarın bir gün gerçeği öğrenseler suratına tükürürler belkide o hıyarın çocuğuna hamile kalıcaksın çocuğun diye yutturacaksın adama midem bulandı lan.
10 Yorumla
+1 yılelaman seni kullaniyor kücük hanim
ya ondan ayril ya da kocandan29 Yorumla
Soran+1 yılhayir seviyor beni
- +1 yıl
sevdigini sanmiyorum..
sen evlisin sıkıntın yok istedigi gibi senle gönü eyleyecek
sonra bu iliski olmaz filan diyip ayrilacak
kendine gel
Soran+1 yılbeni seviyor bundan eminim yeter.
- +1 yıl
sen kendini kandiriyorsn
görücü usulu evlendin ailesinin baskisi diye
seni yeterince kullandiktan sonra ayrilacak senden - +1 yıl
@Affedilmeyen bravo ne guzel acikladin aynisini ben yazcaktim seni görünce gerek olmadigini dusundum
- +1 yıl
Parmak kadar cocuk sevse nolur sevmese nolur len. 19 yasinda cocukla aldatiyosun bide kocani tobe tobe ya
- +1 yıl
Affedilmeyen gerekeni söylemiş
Madem sevdiğine ömür boyu namusunu teslim etmeyeceksin, neden evlenip yuva kurmaya yeltenirsin ki, madem gözün dışarılarda sende günü birlik yaşa evlilik senin neyine..
Kişisel görüştür..00 Yorumla
+1 yılKocana bişey söyleme diyor, çünkü yemiyor,19luk ergende az adam olun be adam olsa o der ki boşan ben seni sahiplenirim. Ben sana deyim , bu senle işini görüp gidicek.
00 Yorumla19 yasındaki çocuk tabii bilmez napıcağını basına bela alma ya evlisin işte görüşme sizdeki de ne cesarettir ne demiş Yunus Emre Eğer ilerde bir gün keşke demek istemiyorsan şu üç şeyi çok iyi seç eşini, işini, arkadaşını...
00 Yorumla
+1 yılİgrencsin. Kimseyi kandirmaya hakkin yok senin. O aldattigin adamin hakkini isteyerek oleceksin belkide. Yazik sizin gibilere aldatacagina ölürsün insallah
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir kaşarsin anlayamadım yaw..
Karsindaki de su katilmamis bir orus bu rus mu çocuğu tencere kapak buluşmuşsunuz hayırli uğurlu olsun vatana millete..02 Yorumla
Soran+1 yıldogru konusun.
- +1 yıl
Haklisin sen çok doğrusun ya affedersiniz..
+1 yılseni sevdiğini pek sanmıyorum. genç erkekler için evli veya dul kadınlar her zaman çekici olmuştur. amacı çok bariz.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir seviyir.
Soran+1 yılseviyor.
- +1 yıl
sen öyle sanmaya devam et canım.
+1 yılAllah sizi ıslah eylesin dua et kocan duymasın alnına 2 mermi yersin kocan vicdanlıysa güzel bir dayak babanın evine gönderir boşanır gider başka birini bulur seninlemi uğraşacak gönlü kaymış mışş çok bela alırsın sen başına çokk
20 Yorumla
+1 yılçocuk seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama sen boşan. ilerisinin kötü olacağını düşünüp o düğündeki çocugu bırakmayı falan düşünme hata yapmışsın bir kere bunun dönüşü yok. evlendiğin adama üzüldüm açıkcası. bırak hakedeni bulsun
00 Yorumla
+1 yılŞöyle soru soranlara bakıyorum da dünyanın çivisi çıkmış be nasıl karaktersiz insanlar olduk böyle aldatan yalan söyleyen evli oldgu halde gönlü başkasına kayan evlenecktim evlenmiyorm mk.
14 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmaz o isler
- +1 yıl
Belli olur bayan olur kişinin kanında o... puluk varsa buna engel olamazsın bunu o eşine nasl yapabiliyorsn? Empati yap bakalm o sana ypsa hoşuna gider mi? Her zaman empati yap karşındakini acaba benim başıma glse bn naparm diye.. karakter meselesi bayan anladn mı BEN YAPMAM BEN OLURDA EVLENİRSEM DİGER KADINLARN CENAZE NAMAZINI KILACAM !!!
Soran+1 yılo beni aldatmaz
- +1 yıl
l*n git karaktersiz hala konuşuyor benim eşim olsan seni alnının ortasından tek kurşunla vururdum umarım bu ilişkiyi ögrenir ve adam geregini sanada o kahpe analıyada geregini yapar.
Allah Sen ve Senın Gbı Karaktersiz Serefsiz Adikerden Korusun. Insanı Katil Edersiniz.
20 Yorumla
+1 yılYok kinamicam. Allaha havale ediyorum ne diim. Ettigini bul.
20 Yorumlaİnsan hayatta sadece birisini sevmez. Normal bir durumdur. Harbiden akışını bırak. Zaman sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir
00 Yorumla
+1 yıladamin nikahindan dus sonra kimi seviyorsan kime veriyorsan ver sevginin sahtesi olur ama kahbeligin asla
22 Yorumla
Soran+1 yılevliyim ama
- +1 yıl
yazdigimi anlamadin galiba bir erkegi kadinin kahbesinden baskasi yikamaz adamdan bosan ne halt edeceksen et
+1 yılahlak ve ananelerine bağlı. çeki düzen ver kendine ya kocandan ayrıl söyle durumu perişan halde terkket onu ya da o çocuğu bırak sevgi etik bir neden olamaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
kocanı sevmiyorsan ayrıl ihanet etmenin gereği ne
çocuk için sorun olmaz tabi ne güzel kullanıyor seni ama eşine üzüldüm böyle bişey yapacağına boşanman daha iyi olur biraz empati kur
00 Yorumlawowwwwwwwwww :D yüreğinin peşinden git demicem mantıklı düşün, anlık sevgi depreşmelerine kapılma!
10 Yorumla
+1 yılAdam isini görüyor sende. tabi akisina Birak dicek ozaman ayril kocandan evlen onunla bakalim seninle evlenecek mi bide bunu koçan duyarsa ne olacak sonucunu tahmin edebiliyormusun cineyetle sonuçlanabilir yani :-/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaş ergenliğin en üst safhası. Çocuk senden güzel faydalanmış. Birliktede olduysanız tamam cocuğu 700 tl masraftan kurtarmışın.
40 Yorumlaboşanmalısın heleki daha hamile kalmadan ilerisi çok sıkıntılı olur ve o yaşadığın yeri terketmelisin.
00 Yorumlayapacağını yapmışsın. bize neyi soruyorsun anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılZaten ilişkiniz bunun ötesine gitmeyecek. Gizli gizli buluşacaksınız, sevişeceksiniz olacak biticek.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir oyle olmucak
- +1 yıl
Gerçekleri duymak zorunuza gidiyor değil mi? Öyle yapmadınız mı? Öyle yaptınız. Hiç bir zamanda farklı olmayacak. Ulan kocan görse cinayet çıkar hala şu rahatlığa bak.
+1 yılHiç böyle bir olaya bulaşma görmüyor musun 3. sayfa haberlerini sende onlardan biri olmak istemiyorsan bence boşan yaşıcağını rahat yaşa oda rahat olsun sende.
00 YorumlaBedava kadın bulmus kendıne senı en fazla 2 yıldaha kullanıp yoluna gıdıcek
00 YorumlaAdam seni acık acık kullanıcak belki başkasına paslayacak elden ele dolasacaksın kocana kendine namusuna ihanet ediceksin adam akısına bırak dio ya amacı sadece bedava cinsellik bence kes arayı gör neler olacak adam belki sana şantaj bile yapar.
00 Yorumla
+1 yılO durumda seven bir erkek olsa boşan der. O sana çakıp bırakacak ilerde, sonra aldattım pişmanım sorusu soracaksın.
10 Yorumlabence intihar et kocan bu durumu öğrenirse zaten seni öldürecek bari adam günaha girmesin senin gibi bir b*k torbası yüzünden
10 Yorumlaseni elliyecek oda benden hoşlanıyor diyo ne malsın ya kullanır kullanır atacak seni
02 Yorumla
Soran+1 yılsacmalamayin.
Kendine gel şeytana uyma sakın kocanla iyi olmaya bak bırak o sırpayıda daha çocuk ne hissettiğini bilmiyo bile yarın birgün onunda gönlü başkasına kayacak iyi düşün sakın hayatını mahfetme
00 Yorumlaartık bakire bir kız değilsin gönlünegöre yatacak kalkacak birini arıyor o o* çocugu seninde meyln varmış kahpeliği yapacak bişi yok kocana yazık !
22 YorumlaSen ve senin gibiler oldukça kimsenin evlenmeye ihtiyaci kalmaz?
Sen insanmisin ya gel bende vericem sana sevgimi
Sevgiyi yatakta gorseydik neyse kendimden utaniyorum00 Yorumlaanladığım kadarı ile kocandan göremediğin ilgiyi ondan görmüşsün ve buda sana seni sevdiğine inandırıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorim
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılBöyle karaktersiz insanlar olunca evlenmeye korkar olduk
30 Yorumla
+1 yılallah belanızı versin ikinizde başka bişey demiyorum namussıuz insanlar
00 YorumlaAranızda anlaşıp grup yapın. Aşk grubu da olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbenim kızım olsan seni asardım karım olsan vururdum ablam olsan keserdim
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evli olduğum halde gönlüm başkasıma kaydı ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler