Annem çok deli hasarlı bi Kadın. Hep onun neden bu kadar psikopt olduğunu düşündüm. Sonra bi doğduğum aileye baktım. Ben 22 yaşındayım, dayım 25 sene önce trafik kazasında sapasağlam genç adam ölmüş😞3 senelik evli 2 bebekliyken. Yengem de bir daha evlenmemiş 23 yaşında dul kalmış. Bu olay yüzünden mi annem psikopt biraz da acaba çünkü yaralı bşr aile olması gerekir ben görmesem de olanları 27 yaşında bir adamın öldüğü aileyi düşününce normal bş şey beklenmemeli demi
Güncellemeler
+1 yıl
Şuna ölen dayım için ağlıyorum hiç görmediğim halde. Normal midir bu?
27 yaşındaki dayım öldüğü için annemin ailesinin normal olma imkanı yok mu sizce?
Knk her gin her gün küfür hakaretle 21 yok büyüdüm düşünsene sebepsizce. Bu yaz da annem kötü bi şey söylemeyeceğini çok iyi bi şekilde söylemeyerek eve getirdi. Yaz tatili dinlenmek içindi. Benimse o 3 aylık yaz tatili her gün iftirayla hakaret etmeleri şerefsiz namussuz demeleriyle geçti. şu an mesela buraya geldim tatil arıyorum sabahlamadık okula kalkamıyorum gücüm yok Allahım kaldıramayacağı yükü yüklemezdin hani nolurdı şu yazı tatille geçirseydim ben bu psikolojiyle okula nasıl çalışaçıcam yazın olanları atlatıp, hiç dinlenememiş halimle
orada da haklısın da kibar bünyem demek ki ondan oldu ama bi daha olmaz. Tertemiz insanım bi tesettür modelliği için gittiğim yerdeki adam tekin çıkmamıştı dolandırıcıydı diye annem baban o 40 yaşında parasız erkekle iftira attı den şerefsiz namussuz diye o kasta iğrençti ki onu derken tipi ben de ben en şerefsizlerin namussuzların çocuğuyum en namussuz bile kendi çocuğuna kötü davranmaz dedim ama iğrenç ti ya ben kendimden 1 yaş büyük erkeğe bile bakmıyor hoşlanamıyorum kendisi az. gün olduğundan bana 40 yaşındaki abiyle ilgili şerefsşz namussuzsun diyor hani bana iftirayı ancak 20 yaşında zengşnle atabilirdi anladın mı bu ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anneni bilmem ama senin piskoloji sağlam görünmüyor her yakını ölenin piskolojisi bozulsaydı dünyada sağlam insan olmazdı
Benim neden görünmüyor ilk defa ağladım bu olayı anlatınca
Knk annem çok sinirli durduk yere gelip küfür hakaret eden bi kadındı o yüzden sordum.
Benimde babam bizi gördüğü yerde bi hakarat etmese içi rahat etmezdi
Aynen annem öyle😅Yaşamayan inanmaz buna. Sonra annemi düşündüm bu olayı düşündüm zten yaralı bi insan sen güllük gülistanlık mı olucak sanıyodun dedim
Aradan bir ömür geçmiş gitmiş durumu buna bağlaman mantıklı değil
Ama o yarayla başladı bize annelik etmeye hani ve öyle devam etti
Senin derdin yok illa bişeyleri kafaya takacam mı diyorsun
He yok knk 22 yok küfürbaz anne babayla büyümüşüm şu an şehirdışındayım duyduğum hakaretleri hala hatırlıyorum iğrenç ti ama affediyorum
Affetmen iyi güzel ama takılma dertlendirme kendini zaten mutlu olacak çok az şey varken canını sıkmaya sebep oluşturma
Knk her gin her gün küfür hakaretle 21 yok büyüdüm düşünsene sebepsizce. Bu yaz da annem kötü bi şey söylemeyeceğini çok iyi bi şekilde söylemeyerek eve getirdi. Yaz tatili dinlenmek içindi. Benimse o 3 aylık yaz tatili her gün iftirayla hakaret etmeleri şerefsiz namussuz demeleriyle geçti. şu an mesela buraya geldim tatil arıyorum sabahlamadık okula kalkamıyorum gücüm yok Allahım kaldıramayacağı yükü yüklemezdin hani nolurdı şu yazı tatille geçirseydim ben bu psikolojiyle okula nasıl çalışaçıcam yazın olanları atlatıp, hiç dinlenememiş halimle
Sende 21 yılda biseye alışamadın mı benim babam hakaret ederdi o gidince ben gülerdim yapacak bişey yok çünkü niye kendimi uzeyim ki
orada da haklısın da kibar bünyem demek ki ondan oldu ama bi daha olmaz. Tertemiz insanım bi tesettür modelliği için gittiğim yerdeki adam tekin çıkmamıştı dolandırıcıydı diye annem baban o 40 yaşında parasız erkekle iftira attı den şerefsiz namussuz diye o kasta iğrençti ki onu derken tipi ben de ben en şerefsizlerin namussuzların çocuğuyum en namussuz bile kendi çocuğuna kötü davranmaz dedim ama iğrenç ti ya ben kendimden 1 yaş büyük erkeğe bile bakmıyor hoşlanamıyorum kendisi az. gün olduğundan bana 40 yaşındaki abiyle ilgili şerefsşz namussuzsun diyor hani bana iftirayı ancak 20 yaşında zengşnle atabilirdi anladın mı bu ne