Üzgünüm ama annesi babası olmayana daha çabuk kız veriyorlar birikimi falan varsa yani. geline karışan kimse olmaz diye ama her şeyin tamamsa evliliğide hazırsan beklemene gerek yok bence annen de görsün mutlu olur hem
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kendini övmek istemiyorum kendi başıma yaptım yaşıtlarıma göre maddi durumum çok iyi ama insanların böyle düşünmesi beni üzüyor
Canım yüreğine sağlık, ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. 😔 Böyle şeyler toplumda çok konuşuluyor ama bunun aslında bir kuralı yok. Aile büyüklerinin varlığı bazen güven veriyor ama seni asıl değerli yapan senin kişiliğin, sevgin ve güvenin. 💕 Kimse seni sadece anne-baba var diye ya da yok diye yargılayamaz. Sen mutlu ve huzurlu olacaksan, evlenmek için doğru zaman senin hislerine bağlı. Başkalarının söylediklerini çok kafana takma lütfen, yoluna kendi kalbinle karar ver. 💫 İçindeki sevgiyi her zaman koru, hayat seninle daha da güzelleşecek.
Benim hem annem yok hem babam, maalesef bunu fırsat bildiler, ayrıldım çok şükür ama keşke annemler yaşıyorken evlenseydim dedim. İnsanlar bu duruma farklı yaklaşabiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Herşeyi tek başına yaparsan zor olur.:( anneye uzun sağlıklı ömürler dilerim.