Kişilik & Karakter Sizce de soğuk havalarda uyku daha tatlı değil mi? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yorganın altında oyysss sabah kalkası gelmiyor insanın ahsjaksh Sizce de soğuk havalarda uyku daha tatlı değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Eveeet bu kedo tam olarak ben.🐈 0 15 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Yalan sülemee Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Ney yalan be Yorumla вιтєχєи +1 yıl O püsük benim Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Hayır erkekler kedo olamaz. Yorumla вιтєχєи +1 yıl Öküz mü olağğ püüü Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Öylesiniz direkt jdnxh Yorumla вιтєχєи +1 yıl Siz de maymuşsunuzz hıh Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Çok ayıp bir kadına maymun denir mi? En büyük öküz sensin bu arada.😂 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Öküz olduğum için gerekli şartları yerine getiriyorum, teşekkürler ajzhdksfhsj Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Jsjdjxhshhx insanın kendisini, cinsini bilmesi güzel, ricalarr jxjxh Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ayı falan zannediyordum kendimi aydınlattın beni yiğidim sjshfkshd Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Sensin yiğit lan jskxhxh alla alla, ne demek. Yorumla вιтєχєи +1 yıl Yiğit miyim öküz mü karar ver ahdkfksj Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl İnsan nasıl kendini bilmez. Bu da soru mu tabii ki öküzsün jsjhx Yorumla вιтєχєи +1 yıl Kızmayın maymuss hanım, tamam öküzüm ben skdjdlglsjfhs Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Katılıyorum soğuk havalar daha güzel 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet öyle kesinlikle, bir koala 🐨 edası ile uyuyasım geliyor kış boyunca 0 2 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Panda edası ile uyu Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam 🐼 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyku Her zaman Tatlıdır 😴🛌🏻 Uyku Gibi En Rahatı Var mı? Be Mis gibi 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Evet öyle. O yorganın sıcaklığının verdiği his hiçbir şeyde yok. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle ama uyumaya zaman yok :D 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle. Sıcacık yataktan çıkmak istemiyorsun. 0 0 Yorumla
Bengüalya Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet iyi oluyor hele yağmurlu havada 🤤 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbette. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eveeet bu kedo tam olarak ben.🐈
Yalan sülemee
Ney yalan be
O püsük benim
Hayır erkekler kedo olamaz.
Öküz mü olağğ püüü
Öylesiniz direkt jdnxh
Siz de maymuşsunuzz hıh
Çok ayıp bir kadına maymun denir mi? En büyük öküz sensin bu arada.😂
Öküz olduğum için gerekli şartları yerine getiriyorum, teşekkürler ajzhdksfhsj
Jsjdjxhshhx insanın kendisini, cinsini bilmesi güzel, ricalarr jxjxh
Ayı falan zannediyordum kendimi aydınlattın beni yiğidim sjshfkshd
Sensin yiğit lan jskxhxh alla alla, ne demek.
Yiğit miyim öküz mü karar ver ahdkfksj
İnsan nasıl kendini bilmez. Bu da soru mu tabii ki öküzsün jsjhx
Kızmayın maymuss hanım, tamam öküzüm ben skdjdlglsjfhs
Katılıyorum soğuk havalar daha güzel
Evet öyle kesinlikle, bir koala 🐨 edası ile uyuyasım geliyor kış boyunca
Panda edası ile uyu
Tamam 🐼
Uyku Her zaman Tatlıdır 😴🛌🏻 Uyku Gibi En Rahatı Var mı? Be Mis gibi
Evet öyle. O yorganın sıcaklığının verdiği his hiçbir şeyde yok.
Kesinlikle öyle ama uyumaya zaman yok :D
Kesinlikle. Sıcacık yataktan çıkmak istemiyorsun.
Evet iyi oluyor hele yağmurlu havada 🤤
Elbette.