Yoksa rüzgarın taşıdığı kokuları hissederek doğa yürüyüşü yapmak mı? Ben yürüyüşü tercih ederken kınalı kızım uyumayı tercih etmiş 😊. Gerçi ona bakınca yanına yatasım geldi. Sıcacık ve güzel kokusu eşliğinde
Tavuk mu o :D Obez olmadan önce yürüyüş ve koşu antrenmanları yapıyordumç Ve en sevdiğim şey ise bunu yağmur altında yapmak. Soğukta daha iyi giden aktivitelerdi bunlar. Ayrıca gece uyurken kesinlikle pencereleri açarım içerisi soğuk içe sıcak battaniye altında girip kendimi o soğuktan koruyarak daha güzel uyuyorum. Kar yağsa bile doğalgaz açmam odamda :D Yani aslında her ikisini de yapıyorum. Yok yapardım demek daha doğru olur sanki...
Ayrıca evet benim güzel kızım kınalı tavugum. Kanatlarının altı o kadar sicakki. Toprak soğuk ellerim üşüyor gidip sarılıyorum ona, oda bana sarılıyor ısıtıyor beni.
SÜper yaaa. Bende besledim bir dönem civcivkine almıştım. Sonra bir gün eve geldim bir baktım abim pazara götürüp kestirmiş. Çocukluk travmam bir de pişirip yemek yapmışlar. Şu an ayağım kırıklık halinden yeni çıktı ama 3 ay kadar daha spor yapamayacağım.3 ay sonra kontrolüm var umarım tamamiyle iyileştiyse uzun yürüyüşlere başlayacağım ytabii ki. Obez oldum. Şu an yürüyemem yuvarlanabilirim :)
Geçmiş olsun dilerim. Sağlığıniza kavustugunuzda daha çok spora vakit ayirabileceksiniz. Kilolar zorlayıcı olsa fa gelip geçici kafaya takmaya gerek yok.
A yok takılmıyorum kikcboxta iken 5 ay da 20-25 kg alıp 5 ay da veriyordum kilo. Yine bulurum standartımı :) Yeter ki şu ayak problem çıkartmasın. Çok teşekkür ederimmm.
O yataktan çıkmak istemiyor insan. O yüzden rahatlığı sevmem, insanı tembelleştirir. Sıcak yatak yerine doğa içinde bi’ çadırda uyanıp o sessizlikte buz gibi havayı içime çekmeyi tercih ederim.
Her ikisini tadı da çok başka oluyor gerçekten de. Doğa ile iç içe bir yerde güzel bir yürüyüş yaptıktan sonra sıcak bir kahve ya da çay içmek gerçekten de nefis oluyor.