O kapıdan içeri giriyorum efendim, bakıyorum içeri evet diyorum yine ortalığı batırmış kedilerim. Neyse bu yorgunluğu ancak Arabik şarkılar üzerimden alabilir.. Ya da kedim alnımı yalasın o da iyi geliyor. 
Dokunmayın çok fenayım.. 🦁

Günün yorgunluğunu üzerimden atmak için hobilerim uönelitğö genel olarak. Rutinimse şu şekildedir:
Elbette arkadaşlarla telefon sohbetleri de bu dinlemenin bir parçası ancak benim dinlenme rutinim böyle.
Güzel duş saçlarımı yıkamadan ama vücudumu böyle sıcacık suyla yıkarım daha sonra sıcacık bir odada hafif bir yorgan ile en az 9 saat olacak şekilde uyurum sabah uyandığımda da güzel böyle sert bir kahve şekersiz sütsüz mükemmel bir dinlenme ama benim için özel bir yorgunluk ise böyle baya haftaların yorgunlu ise içki ile dinlenmek daha güzel oluyor daha sonra sokaklarda Sapıtmak vs kdkdkd seviyoruz efendim
Genelde kulaklığımı takıp müzik dinleyerek ya da dance izleyerek atarım günün yorgunluğunu. Şimdi de öyle yapıyorum, aşırı yoğun bir iş günüydü 🥱
https://www.youtube.com/embed/cIcGP36h6VQYeryüzünde #LiamFerrari 'den daha iyi dans edebilen başka bir erkek var mıdır acaba💭
Götü yere yakın olandan korkcan derler komsi bu Liam da Ferrari gibi çocukmuş 😂
He ya maşallah Allah sahibine bağışlasın komsim 😄
Bunun sahibi çoktur komsim çok yakar bu 😂 çok güzel dans ediyor kerata vücutta kemik mi yok nedir nasıl yapıyorsa 😂
Duşumu alıyorum, yatağıma uzanıyorum. Daha sonra açıyorum bi film tık kendime geliyorum. Film izlemek iyi geliyor bana, bütün yaralarımı sarıyor. Daha sonra uykum gelmezse oyun oynarım.
Yarın vizyona giriyor film gidecek misin ahah. Ben de birazdan minyonlar gurunun yükselişi filmini açacağım.
Sevmediğim şeylere 1 dakika bile katlanamam 😃
Uğra da sana film dizi açık büfesi sunayım 😎
Ayarlarız
Zile basman yeterli kapıyı kedi açar
Liste zaten hazır ve nazır
Şekerin falan düşer bayılma buralarda karnını doyur. Ayarlarız liste işi kolay 😃
Hahah şüphen olmasın :d;d
Cevap
14Cevap
şu an içiyorum mesela.. Bana iyi gelenler listesi müzik, yürümek, koşmak, içmek.. Keyifli geceler.
Koltuğa uzanıp dizi izliyorum veya yatağıma uzanıp müzik dinleyerek uyuyorum.
Kahve, müzik, sohbet muhabbet
Uyuyarak, inanılmaz dinlendim. ✨
Kahve içiyorum genelde
Mguzel bir duş yumuşak yatağımda biraz uyku sonra uyanınca balkonda kahve keyfi sonrasında dışarda leziz bir yemek eğer müsaitse arkadaşlar la kafa dağıtmak için toplanır ortak bir karar ile güzel bir gece sonu eglnece ile biten bir gün 😀
Gün içerisinde; Sade bir filtre kahvesiyle kendime mola veriyorum.. ve sonra tekrardan işime yöneliyorum malum çalışmak gerek..😎✌🏻💪🏻
Yorgunluğum kafamda bu aralar. Uyuyunca bile geçmiyor.
Çözüm bulana kadar geçmez o
Arabik şarkılar fena ahah müziğimi açıp dinlemek, bazen kahve içmek sonra en güzeli uykuya dalmak..
Sıcak bir duş ve deliksiz uyku biraz olsun kendime getiriyor uyanınca bakıyorum yine iş saati gelmiş mk 24 saat yetmiyor bazen
Kedim hayattayken onu sevsem geçerdi yorgunluk.. Şimdi sadece yatıp uzanıyorum.
Genellikle dinleniyorum ve müzik dinliyorum.
Bir ev işini bitirip diğer ev işine başladığımda yorgunluğum geçiyor.
Atamıyorum, bağışıklık güçlendirici içtiğim günün sabahına bile hasta uyandım. Benim vücut nanay.
Koltuğuma geçip Fav dizimi açıp izleyerek🌛✨️💆♀️❤️🔥
sıcak duş ve koltuğa uzanıp ayakları yukarı dikip sevdiğim müzikleri sesi açıp dinlemek
Spor , sauna , yüzme , uyku , sevgilimle muhabbet etmek
:) çay tüm yorgunluğumu alıyor benim. Özellikle boğaza karşı semaver oldu mu benden iyisi yok
Uyuyorum, kitap okuyorum veya kahve içiyorum balkonda
Mis gibi sade koyu türk kahvesi yaparım sonra ayaklarımı uzatıp sosyal medyada gezerim
Kahve ya da karanlık bir yer.
Kahve, sigara müzik...
Uzanırım yatağa uyurum
Duş alıp uzanıyorum kitap okuyorum, bazen de bir şeyler izliyorum
Yine çaya sardım bu saatte.. :))
Öylece yatıp hiçbişe yapmamak yalnızca telefondan şarkı açıp öylece uzanmak.
Recep İvedik izleyerek fıdkdkkd
Yemek yer yatarım
Frekans dinleyerek.
Müzik dinleyerek
Sade bir Türk kahvesi...
hmmm kahve iyidir... ama gece uyku kaçırıyor bazen.
o zaman şanslısınız. bazen ben de uyku yapıyor ama bazen de dön babam dön... gözümden uyku akarken uyutmuyor
Müzik dinlemek iyi bir fikir
Uzanıp müzik dinlemek çok iyi gelir.
Ayça hanımla konuşarak
Uyuyarak.
Yatağa uzanıp kafa dinleyerek
Çay ve uykuyu tercih ederim😅
Yatağa girip uyuyorum
Kahve ve çikolatayla
Direk uyuyorum anca öyle
Uyuyup dinleniyorum
Karanlık oda
Sigara
Çay
Müzik
Çay içerek.. günü resetliyor.
Hareketli bir şarkıda dans ederek 💃
soğuk su dolu kovaya koy ayağı mis😂
Duş alıp çay kahve içerek
Çay içiyorum, şimdi yaptığım gibi
Müzik eşliğinde kahve içerek kitap okumak.
Sıcak bir duş ardından bir kahve
uzanıp şarkı dinlerim
Hiçbi şey yapmayarak
O nasıl oluyor ya illa ki bir şey yapıyorsundur. Ne bileyim en azından bi ayaklarını falan yıkıyorsundur heralde hahah
Şu evreye geçmek istiyorum yarabbel alemin ya Kahhar Ya Allah bismillah amin 😃
Ben eve geldiğimde temizlik kedi mamaları yemek şu bu derken saat 10 oluyor 😂
Meditasyon ommm
Haha dalga gecme yaa😁
Müzik dinleyerek uyuyorum
Uzanarak
Türk kahvesi
Duş ve Blush
Uyumak çok iyi geliyor
Kahve eşliğinde güzel bir film keyfi ile
Kahve içerek efendim
Müzik kahve