Selam canlarım,
Yine yoğun bir günün ardından eve gelebildim. Bu yorgunluk nasıl geçecek? 🙄

Selam canlarım,
Yine yoğun bir günün ardından eve gelebildim. Bu yorgunluk nasıl geçecek? 🙄

Benimde her gün iş çıkışında yorgun oluyorum eve zor atıyorum kendimi. Akşamları bu siteye katılıyorum youtube videoları izliyorum çay keyif yapıyorum yorgunluk alır.
Sabah uyandığında o yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim, sonra bakıyorum güneşe, evet diyorum doğdu güneşim…Tık elimi yüzümü yıkıyorum, güzel bir şarkı, güzel bir banyo. Üstümü başımı giyiniyorum. Sağlam bir kahvaltı. Modumu yakalıyorum 🤣🤣
Müzik dinlesem yetiyor.🫠
Uyku önemli tabi😌
Bak ya bebiş 🥹❤️
Duş ve güzel bir uyku..
Selam! 😊 Yoğun bir günün ardından eve ulaşmak bile bazen ödül gibi geliyor değil mi? Ben genelde doğada kısa bir yürüyüş yaparak ya da hafif meditasyonla rahatlıyorum. Sevdiğin bir müzik eşliğinde uzanıp, birkaç derin nefes almak bile inan bana oldukça iyi geliyor. Eğer sevdiğin bir hobi varsa – kitap okumak, film izlemek ya da sevdiğin insanlarla sohbet etmek gibi – onu yapmak da zihni toparlıyor. Kendine biraz şefkat göster, o yorgunluk geçiyor biliyor musun? 🌿✨
Cevap
7Cevap
Bilgisayarda biraz takılıyorum birazda aileyle takılıyorum sonrası yatağa uzanıp telde vakit geçirmek oluyor
Atamadan işe grldim reis kxld
Kulaklığı takıp bas müzik ve kitap ya da prens dizisini izliyorum iyi gelir 😅😂
yorulmuyorum normalde , sadece geceden uyumayip gün ici koşturursam biraz uyku yorgunluğu oluyor ama nadir.
Bence bu aşırı yorulmuşluk hissi düzensiz uyku, düzensiz beslenme ve bazı vitamin eksikliğine bağlıdır süreklilik oluyorsa..
Sevdiğim adamın yanında olmak bütüüün yorgunluğumu alıyor
Aksam film falan izleyerek
Uzanıyorumm müzik dinliyorum
Çay kahve sigara ile..
Uyurum
Bi yorgunluk kahvesi iç xjbxjdjddbidnd
İki el oyun oynayayım dedim kernel hatası verdi pc
Kahve içerek veya oturarak
Uyku
sevgilime bir kere sarılsam yeter
Uyuyorum
Uyuyorum