Enerjinizi soruna odaklanmanın daha çok sorun getireceği söyleniyor. Peki siz hayatınızı nasıl yaşıyorsunuz? Sorun odaklı mı çözüm ya da isteklerinize odaklı mı?

Enerjinizi soruna odaklanmanın daha çok sorun getireceği söyleniyor. Peki siz hayatınızı nasıl yaşıyorsunuz? Sorun odaklı mı çözüm ya da isteklerinize odaklı mı?

Önceden sorunları düşünür dururdum ama çok şükür bunu baya aştım.
Daha çok çözüm odaklıyım. Ara ara bir çöküş yaşasamda çabuk toparlanmayı öğrendim.
Secret ı uygulayıp sorunları düşünmüyor, onlara odaklanamıyoruzz 😊😊
Takip edicem bak he, bana gazı verip kenara çekilmek yok 🫣🫣
Ee nasıl değerlendiricem🤔🙃
Anladım, peki☺️
Sorundan kaçarsan daha çok sorun gelir
Ben daha çok sorunlarına odaklanıyorum
Aslında tam tersi olduğunu düşünüyorum, soruna odaklandığımız zaman daha çok sorun oluyor sanki, ama çözüme ya da olumlu şeylere odaklandığımızda çözüm ya da olumlu şeyleri çekiyoruz diye düşünüyorum
Doğru iyi yapıyorsunuz 👏
💐💐
Cevap
2Cevap
Sorunlarıma
daha çok sorunlarıma odaklanıyorum. isteklerimi gerçekleştirebilecek kapasitem olduğu halde cesaret edemiyorum
Odaklandığın şeyleri değiştirirsen hayatın değişebilir 🍀
Yatmaya odaklıyorum vve sorunlarımdan sorumluluklardan kaçma eğilimim var
Bunu çözmelisin ama, böyle sorunlarından kurtulamazsın ki 🙄
Bunu yapabilecek güce sahip olduğundan emin olabilirsiniz 💐💐
İnanın sizi çok iyi anlıyorum, ben de böyle bir dönemden geçmiştim.. Çalan telefonu açmak bile zul geliyordu bana.. Sonra bakış açımı değiştirdim ve her şey değişti 🍀
Söyledim ya bakış açımı değiştirdim. Açmasam arayıp beni strese sokmaya devam edeceklerdi ama açıp konuşunca olup geçecekti. Bunu herhangi bir işe de uyarlayabilirsin. Yapman gereken ya da yapmak istediğin bir işi ertelemeye devam ettikce kafanı meşgul etmeye devam edecek. Ama bir kere yaptıktan sonra hem işini yapmış olmanın rahatlığına ereceksin hem de aklından çıkıp gidecek
Sevgilimle ortak hayallerimize
O başka bir konu sorduğum soru başka
Canım böyle cevaplamak istedi
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?