Kişilik & Karakter Enerjik birisi misiniz yoksa enerjisiz hayattan bezmiş birisi misiniz? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Herkesin enerjisi bitmiş burada Enerjik birisi misiniz yoksa enerjisiz hayattan bezmiş birisi misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. yorgunum genelde 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bugün Urfa, sıcağında bile isteye 2 saat yürüyüş yaptım sen karar ver 😂😂 0 2 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Maşallah yorma sıcakta kendini Yorumla u Aybuke6 1 yıl Dinlendik geçti ya sağ ol 🥰 Yorumla
Beiso Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Enerjik biriyim 😂 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Burdaki nadir kadınsın😄 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ruhsuz biriyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yorgunum genelde
Bugün Urfa, sıcağında bile isteye 2 saat yürüyüş yaptım sen karar ver 😂😂
Maşallah yorma sıcakta kendini
Dinlendik geçti ya sağ ol 🥰
Enerjik biriyim 😂
Burdaki nadir kadınsın😄
Enerjik biri ya :)
Ne güzel
Ruhsuz biriyim