Ne için yaşıyoruz?

Öncelikle herkese merhaba. 32 yaşında bir erkeğim. Kötü bir hayatım olduğu söylenemez şu son 4 sene hariç. Aile, kadınlar ve belki de hiç sahip olamayacağınız arkadaşlıklar evet iyi bir hayatım vardı. Gerçi hala çok kötü olduğu söylenemez ancak kendime sürekli şu soruyu sormadan duramıyorum neden yaşıyorum. Bunca çileyi, derdi, sıkıntıyı ne için çekiyorum. Son 4 senedir sürekli kendimi öldürmeyi düşünüyorum. 2 kere de denedim. Psikiyatrist ile görüşmelerim oldu bu süreç içerisinde bir çok kez ilaç vb gibi tedavi yöntemlerini de denedim ama olmuyor. Ölüm o kadar mantıklı geliyor ki. Sorunlarımın üstesinden gelemiyorum ve gelemeyeceğim, zaman geçtikçe yani yaş ilerledikçe daha bir mantıklı gelmeye başlıyor. Çevremdeki insanlar bu durumu doğal olarak anlayamıyor. Yakın bir arkadaşıma bahsetmiştim bu durumu ve aileme kadar yansıdı. Ailemle de yüzleşerek bu durumu anlattım böyle bir şey düşündüğümü ancak yapmayacağımı söyledim. Tabi bu olay olalı 2 yıl oluyor ailem ve çevremdeki insanlar bu durumu atlattığımı düşünüyor ve hatta hatırlamıyorlar ancak ben hala aynı düşüncelerin içerisinde kalmış vaziyetteyim. Yanlış anlaşılmasın gerçekten dikkat çekmeye çalışmıyorum sadece merak ediyorum sizi yaşamaya, yaşamayı bu kadar güzel hale getiren ne?

Ne için yaşıyoruz?