Gereksiz dusunculer ve merak ettiklerim tavsiyeler?

Merhaba genelde bir cok hesap acip kendim hakkinda paylasim yapiyorum ve bircok hesabimda kurallara uymadigim icin kapaniyordu bu sefer daha dikkatli olucam neyse kisaca anlaticam konudan konuya atlayabilirim kafaniz karismaz umarim psikolga gitmek istiyordum genel ruh hali degisimi yorgunluk ve fazla dusunmek gibi klasik problemler her insanda olabilir. Hastaneye gittim psikiyatriye gitmem gerekiyormus oncesinde eger uygun gorurse psikologa yonlendiriyormus zaten stresli bir gundu devlet hastanesine gittim sirami bekliyordum annemle konusuyorum zaten tek basima gitmistim sinirden agladim doktor randevum olmadigini ve ailemle gelmem gerektigini soyledi sebebini soylemek istemiyorum kurallara uygun degilmis iste geri dondum neyse bunun yaninda tabsiye istemiyorum ama nedense kendimden buyuklerden hoslaniyorum Şu an iliski yapmak sacma geliyor daha gencim ogretmen olaylarina girmicem hep okuldaki insanlar ic ice olunca ister istemez hoslandigin sevdigin insanlarda okulda oluyor ama kimseden hoslanmiyorum asik degilim sadece kendimden buyuklerle ilgileniyorum diyelim kabaca takinti ettigim problemler bunlar tesekkurler
Güncellemeler
+1 yıl
Soylemeyi unutmusum Şu an iyi hissettigim icin psikiyatriye gitmekten vazgectim zaten doktorun cinsiyeti erkek oldugundan kendimi rahat hissedemeyecektim
Gereksiz dusunculer ve merak ettiklerim tavsiyeler?