Bence hayatın getirisi ve büyükçe baş gösteren sorumluluklar, zorluklar, bu gibi şeylere katlanamıyorlar.

Bence hayatın getirisi ve büyükçe baş gösteren sorumluluklar, zorluklar, bu gibi şeylere katlanamıyorlar.

Amacın ne? Transfobi suçtur. Bugün şımarırsın ama nefret söyleminin zaman aşım süresi 8 yıl. İktidar değiştikten sonra hesabını verirsin. Şimdilik susuyorum, eğer hilesiz bir seçim yapılır da erdoğan iç savaş çıkarmadan giderse böyle paylaşımlar yapamayacaksınız hepinizi şikayet edicem. Şimdilik şımarın bakalım.
lpşiOLSEŞLPİasdkroşiasl4rkşaolrksdolşiğrksdr. d
Komik bişey mi var? Mutluluğumuzla delirticez senin gibiler.
Hormonlarla alakalı olduğundan onlarda bi suç göremiyorum. Mümkünse kendilerini kontrol etsin edemiyorlarsa zayıflıklarındandır. Saygı duymam. Ama davranışlarına da karışmam
Cevap
7Cevap
Kendi kararlarıdır. sorun değildir bu bence
Etrafta erkek kalmadı goremıyorum herkes top top olmasa da huyları top gibi. Calısmaktan sıkılırlar çoğu seyı kadından bekler trıp yaparlar. Türk tohumlarının kanı sızlıyor
Karısını bile kıskanmayan erkek neslinden bahsedıyoruz.
Avrupa Amerika istediğini gercekkesyırdı. Türk toplumunu asimile etmek için erkekleriin kanına girildi ve başarılı
1/2'lik ihtimalle erkek olduğumuz için bu bir şans meselesi ben kadın olsaydım daha mutlu olurdum erkek olarak devam ediyorum bu hayatıma fakat eğer mümkün olsaydı kadın olarak doğmak isterdim. Cinsiyet değiştirmeyi düşünmüyorum ama düşüncelerim bunlar.
Kadın veya erkek sadece 44+xy ve 44+xx den farklı değil bizi şekillendiren şeyler çevresel etkenler ve genlerimiz yani bu nedenle insanlar nasıl yetiştirilirse öyle olur yani senin gördüğün insanlar suçlu olabilir fakat her insan böyle değil sadece kültürel faktörlerin nedeniyle değişiyoruz biz. Eğer farkında olmamak yerine araştırıp insanların düşüncelerinin nasıl değiştiği ile ilgili olan çalışmalara bakarsanız zaten cinsiyetin bile aslında önemli bir şey olmadığını anlarsınız çünkü bilim insanları bir test yapıyorlar ve bir erkeğe kız gibi bir kıza erkek gibi davranıyorlar ve insanlara sorduklarına yüzlerini görmeden o kız tamamen erkek davranışları ve erkekte kız davranışları yapıyor ve bunda hiç sırıtmıyorlar görünüşleri hariç bu nedenle cinsiyetin pek önemli olmadığı sadece üremeyi sağladığını kanıtlıyorlar bu nedenle erkek nesli diye bir şey yoktur çünkü eğer sende onlar gibi yetiştirilseydin bu seferde başkası senle ilgili bunu düşünüyor olurdu ve bunu kabul etmezdin çünkü senin hakkında önyargılı konuşuyorlardı bu da bu dediğin cümle doğru değil.
Kadın ruhuna sahip olup erkek bedeninde hapsolmak sanırım.
orrrosupruk
Abi aynını bende düşünüyom ama sen inanır mısın bilmem ama belkide sınavım bu belkide ruhum erkek ama asıl imtihanım bu umarım öyle birşeydir. Çünkü o kadar inanmama rağmen tek sorunum bu ama cinsiyet değiştirmeyi birkez bile düşünmedim
Allah'a inanıyorum ben ondan bahsettim
@Songokureis senin içinde de kadınsı duygular mı var? pasif duygular yani?
Hormonel dengesizlik. Bir iki günlük takviyeyle normale dönülebiliyo. Doktora gidilmeli
Yeni nesiller iyice sapıttı ceket değiştirir gibi cinsiyet değiştiriyor çoğu
özürlü olmaları tek sorun.
kendilerini o cinsiyette hissettikleri için
Ben onlara şaşıp kalıyorum
Rahat batmış
Bulunduğum cinsiyetle devam..
Direkt sorunlular
Gundicim öyle deme
He bendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?