Erkek çocukların günahı ne ben çok seviyorum
Bir de merak ediyorum yani sebebini özellikle kız çocuk istemelerini
Bir de merak ediyorum yani sebebini özellikle kız çocuk istemelerini
Bende kiz çocuğum olsun istiyorum ama bu evlat ayırmak olarak algılanmasın kız çocukları daha farklı oluyor konuşması hal hareketleri çok değişik bide nerede bı kız çocuğu beni görse gülüyor birazda çekiyorum ondan da hoşuma gidiyor
Aayy🥰
Noldu
Çekiyorum, bana gülerler dediniz ya içim gitti
Teşekkür ederim ama cidden öyle mesela otobüste çocuk durmuyor ağlıyor bakıyorum ona gülüyor bende gülüyorum o yüzden çok seviyorum
Ama ilerde evlendiginizde o doğru kişiyi bulduğunuzda çocuğunuz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Kesinlikle çok doğru
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun daha önemli
Mesela garip bir şekilde erkek çocuklar da hep bana bakarlar kimisi güler ,🤭
Dünyadaki melekler onlar ya çocuklar bebekler
O zaman sizde de çekicilik var yoksa öyle bakmazlar 🙂
Ya mesela bu sizin düşünce tarzı gayet güzel içinde kötü niyet beslemeyen biri olduğunuz hissi alıyorum herkesten almam ama düşünceler bana bunu soylettiriyor umarım da her şey gönlünüzce olur
Bu platformda o kadar değişik üzgün kırık kalpli insan var ki sizde yanlış yapmayin
Çok sevindim güzel ve ince düşünceleriniz için çok teşekkür ederim kötülere denk gelmeyelim ki üzülen biz olmayalım inşallah
İnşallah sizin de güzel gönlünüzce olur her şey
Teşekkür ederim ama şuana kadar da iyiye denk gelemedim maalesef
Herşeyden öte umarım sizin gibi ince düşünceli güler yüzlü pozitif olması bunlar dış güzellikten bile daha özel bence
Evet öyle kesinlikle.. üzüldüm sizin adınıza hep iyiler harcanıyor zaten ama umudunuzu kaybetmeyin Allah'tan en güzelini isteyin
Allah'tan şu an isteğim sizin iyi olmanız üzülmeyin ve ara ara gülme kaslarınızı calistiririn eminim gerçekte de güzeldir kalbi güzel olanın gülüşü de özel olurmuş ama zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
Yaaa bu mesajınızı bile okurken güldüm inanır mısınız.. çok teşekkür ederim böyle güzel insanlar gördükçe ben üzülmem ki zaten
❣️🌼🙏
Sizi rahatsız etmiyim son bir şey sormak istiyorum burcunuz ne
Yok estağfurullah ne rahatsızlığı burcum yengeç sizin nedir
Sizin burc ile iyi anlaşıyorum kova olmadığınıza sevindim benim koç
😂kova burclariyla daha iyi anlaşmanız gerekirdi oysa ateş ve hava grubu olarak daha iyi gecinmeniz gerek ben de en anlaşamadığım burç koç derim hep yanlış anlamayın ama 😁tabii burçlar aynıdır kişiler farklıdır önyargılı olmamam gerekk
Yok maalesef anlaşamıyoruz kovalar ile, sizle bence çoğu insan anlaşır çünkü böyle bir iletişim tarzı görmedim 🙂
Çok sağolun
Sizde, iyi günler
Bana göre de kova burçları herkesle daha iyi anlaşabiliyor iletişim kuruyor siz sanırım kötü olanlarına denk gelmişsiniz bir de ben normalde duygusal olduğum için de herkesle anlasmam zor oluyor çabuk kırılgan alıngan yapım var siz de koç burcu olarak çabuk sinirlenen biri misiniz?
İyi günler ☺️
Duygusal oluşunuz çok belli zaten:) ama siz kırılmayacak kadar değerli birisiniz bende sizin gibiyim desem inanır mısınız bilmiyorum ama çabuk sinirli bir yapım yok
Anladım. Siz de değerlisiniz hem de çok 💐
Bu lafa icim gitti 😊
☺️
Yanlış anlamazsanız bir gizliden çıksaydınız sadece profilinizi görse idim merak ettim de
Yok niye anliyim tabi olur
Tamam teşekkür ederim gördüm sizi daha önce hiç görmedim galiba yani bu profili ilk kez gördüm
Gidiyor musunuz
Bende sizin profili görmek isterdim bu arada ben bir süredir yoktum buralarda
İşlerim vardı biraz kusura bakmayın, hm anladım benim kullanıcı ismim düşlerdegüzel
Nasıl bulucam sizi
Siteden aratarak
Ama uğraşmayın isterseniz gizliden çıkabilirsiniz mahsuru yoksa
Olur
Yzdm
1 daha tatli 2 daha sevgi dolu
Erkek cocuk icin algi bu kadar yuksek degil. Ancak bu kafa yapisida degismeli. Cunku erkek cocukta bu toplumun sacma dayatmalarina bakmadan buyutulurse hem cok sevgi dolu olabilir hemde cok iyi biri. Erkekten kavga gurultu kufurbaz biri cikacak algisi var. Toplumsal ve aile egitimi cok onemi heleki erkek buyuturken sorumluluk daha fazla cunku daha zor bu toplumdan dolayi. erkek ozunde kizla ayni. ama iste.
Tebrik ederim sizi keşke sizin gibi düşünüyor olsaydı toplum
Bu toplumdan umidim hic kalmadi valla
Benim de maalesef..
Bak tatlım, ben de senin gibi bir oğlan annesiyim, iyi ki varlar! 💙 Çevremde de bu “kız çocuk candır” geyikleri çok dönüyor. Sanırım erkekler, kız çocuklarının babalarına daha düşkün olduğunu düşünüyor ve onlarla daha duygusal, korumacı bir bağ kurmak istiyorlar. Ama oğlumla öyle güzel sarılıyor, öyle saf bir sevgi gösteriyor ki, kız olsun erkek olsun fark etmiyor, çocuk candır! Unutma: Annelerin kalbi çocuk ayırt etmez, gönül gıdıklanır, cinsiyete takılmaz! 👩👧👦
Cevap
3Cevap
Erkekler hiyar agasi. Kizlarda babasinin prensesi olur. 😆
😂😂😂
Yoksa çocuklar cok tatli :) ama kiz babasi olmak dunyanin en guzel seyi olabilir. 🙂
Evet ☺️
Kadinlar genellikle erkek çocuk istiyor. 🙂
Mesela ben 😂çocuk ayrımcılığı yapmam ama kız çocuğu isteyen daha çok ben de erkek çocuk istiyorum ilk olarak sonra kız nasip olur inşallah hayırlısı her şeyin öncesinde bakalimm
Evli misin bekar misin? 😆😆
Bekarım siz evli musiniz
Bekarim. 😆 ne zaman evlenirim bilmiyorum 😅
Yani yanlış anlamayın bu yaşa kadar neyi beklediniz ,😅
Ülkede evlenmek kolay mi? Sadece bir kadinla evlenmiyorsun tüm sulalesinle evleniyorsun. Onu geçtim evlilik çok masrafli 😆
Siz de haklısınız valla
Mesele ülkede bireysellik yok. Evlenmiyorsun neden evlenmiyorsun? evlenirsin çocuk ne zaman? Evlilik iki kişi arasinda olur.
Öyle insanlar hep konuşurlar siz doğru insanı bulun gerekirse onlardan uzaklaşabileceğiniz yere gidin kimseyi takmamak en iyisi hatta kendi mutlu olacağınız şekilde evliliği sürdürürseniz bu onlara daha çok dert olur çekemezler hep bir kusur ararlar
Zaten evlenirsem uzaga gidecegim. Akrabalara hiçbir zaman yakin oturmayi istemem.
Benim tercihim de o yönde olurdu insana en yakınlarından hayır gelmez zaten aileden değil de akrabalardan bahsediyorum
inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre bir nasip çıkar karşınıza sizin de
Hayat bu ne zaman nerede ne olacagi belli olmaz. Belki yarin evlenirim belki sonsuza bekar kalirim
Aynen öyle..
Umarim sizde gönlünüzden geçeni bulursunuz. :)
Çok teşekkür ederim,🌹
Rica ederim. Dogru adami bulamiyorum diye hayiflanma arayan bulur 😂🤣
Evet haklısınız benim zaten şimdilik acelem yok pek yaşım 20 tek telaşım ben bulana kadar kalır mı doğru adam hahah
Haha belki nadir elementler gibi dünyada zor bulunur olabilir 😂🤣
Olabilir:(
Oyuzden simdiden bulmaya bak 😅😂
Tamam
Artik dugune ceyrek takmaya geliriz 😂🤣
Ne alaka erkek çocuk olsa daha iyi
Kız çocuğu vefalıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?