Selâmlar!!
Özeleştiri yapar mısınız, yoksa kendinizi kusursuz görenlerden misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Özeleştiri yapar mısınız, yoksa kendinizi kusursuz görenlerden misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Her zaman nefis muhasebesi yaparım, neyi neden yaptığımı sorgularım. Bazen geçmişe de giderim, geçmişe dair de nefis muhasebesi yapıyorum.
Şimdi de aklıma kardeşim geldi :D O hep kendini mükemmel görüyor, ben ve diğer kardeşlerim 《annemden, babamdan》almışız genlerimizi ama kendisi eşsiz, kimselere benzemiyor, en mükemmel, en iyi o 😂 O kendini övdükçe ben kahkahalarla gülerim, yahu bir tane bile kötü huyu olmaz mı hatunun, şimdi nazar değecek bak :D Aynı aileden olmamıza rağmen kimseye benzemiyormuş, biz maaile birbirimize benzerken, kendisi kimselere benzemiyor, maşallah diyelim de nazar değmesin 😂
Kendimi kusursuz falan bulmam ama eleştiriyi ben yapabilirim.. İnsanlara sormadığım sürece fikir belirttikleri zaman ayar olabiliyorum ya da tınlamıyorum.. Herkes kendini eleştirmeli elbette ama bizim toplumda herkes başkasını eleştirmekten kendini eleştirmeye fırsat bulamıyor :D Keyifli geceler..
Özeleştiri yaparım ama bunu dışarıya çok belli etmem.
Yakın arkadaşlarıma içimi açtığımda saçmalama ne alakası var diyor ama ben arada kendime bile takabiliyorum.
Bu ara olduğu gibi mi.😄
He demin anlattığım gibi 😄
Geççek geççek elbet buda geççek.😄
Selamlar,
Kusursuz değilim. Hiçbir zamanda kendimi bu şekilde görmedim. Her zaman en ağır eleştirileri ben kendime yaptım. Olacak ya da olmayacak soruları sordum, cevaplar aldım. Bu şekilde şimdi taşıdığım ruha sahip oldum. Daha da güçlendim, gerçeklerle yüzleştim.
Cevap
27Cevap
Her zaman yaparım ama herkesle paylaşmam. İnsanlar kendi egolarını tatmin etmek adına özeleştiri yapan kişilerin bu yönünden çokça faydalanıyorlar çünkü
Eleştirilecek bir durum varsa bunu kendimle yüz yüze görüşürüm ve olayı çözerim
Yapıyorum gelişiyorum, kusursuz değilim ancak kusurlarımı da herkese karşı gösteren kişi de değilim
Kusursuz değilim. Kendimi hep eleştiririm
Özeleştiri yapıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Kendime objektif davrandığımdan eminim, şüphem yok. Kusursuzluk iddiasında bulunan da, her daim kendisini suçlayan da ancak a* ptaldır. Kendimi olduğum gibi görmekten ve anlayıp gereğini icra etmekten yanayım kesinlikle.⭐
#tubasueda 🍀🍀
İnsan olmanın kusurlara açık olduğunu bilerek kendimi hiç hak etmediğim kalıplara, sıfatlara koymam.
Sürekli kendi ile konuşan, yaşamın akışı içerisinde kendi davranışlarını sürekli tartan , eleştiren bir yapıya sahibim. Mükemmelliyetçi tavrım yaratan ve yaratılanlar dışında mükemmel olan hiç bir şeyin olmadığı bilgisiyle yoğrulmuş.
Kurulur idam sehpaları ve binlerce kez asarım kendimi.
Hiç kimse kusursuz değil ki, sadece bazen hatalı seçimler yapıyoruz bilmeden. Hayat seçimlerimizin sonucu❗️Ben birşeyi seçtiğimiz karşıdakinin değer yargıları da benimle aynı mı bunu bilmek gerekiyor. Öz eleştiriyi çok yaparım, Bazen duruyor insan hiçbir şey yapamıyor sadece yaşıyor.
Eleştiri yaptığım kadar eleştiriye de açığım
Sadece laf sokulmasın yeter
Özeleştiri yaparım ama bu kendimde kusur bulduğum için değil her daim yapmak gerektiğini bildiğim için yaparım ama değişen bir şey olur mu dersen o konu tartışmaya açık bazı duyguların kontrol edilemiyor olması bunu imkansızlaştırıyor.
Kusursuz değilim. Özeleştiri her zaman yaparım. Bazen yapıldığında hakkımda dinlerim eğer doğruluk payı varsa.
Başkalarına kusur olan bana doğruysa demek ki.. Öz eleştiri yaparım çok nadir kendimi kusurlu görürüm ..
Dışarıya karşı kendimi kusursuz görürüm, kendi içimde eleştirir, olumsuz yönlerimi törpülemeye çalışırım.
Yapıyorum tabii ki genelde gözyaşıyla bitiyorsun güzel bir karakterim yok güzel bir hayatım yok aslında
Fazla iyi niyetliyim ve tabiki fazla boşvermiş hani sanki bu dünya ile hiç bir ilişkim bagım yokmuş gibi... 🥂
Kendimi her daim iyi ya da kotü eleştiririm sorgularım vede yüzleşirim ve bu şekildede deşarj olurum..😌
Insan en cok kendine durust olmali. Kendimi hesaba cekerim sıklıkla.
Kimse kusursuz değildir.
Özeleştiri yaparım.
Yaparım empati de yaparım yeri geldiğinde kendimi de tartarım
Kusursuz değilim bende insanım sonuçta hatalarım oluyo
Her gün her saat yaparım , iyi yönde değişim yaşamak adına.
Yaparım. Ama aşırıya kaçmam. Sonuçta çevremde olan her şey benim hatam değil.
Kendim, hakkımda yapacak olursam eleştirilmeyi sevmiyor olmam buna örnektir.
Eleştiririm hatta bazen abartırım aşağılamaya kayar
Öz eleştiri yaparım, hiçkimse kusursuz değildir 🙃
Yaş ilerledikçe özeleştiri yapamaya başladım.
Eleştirilmeye alışkın ruhum daha çok kendisini eleştirmeyi izin vermiyor 😂
Yorumlarda bile sorarım. benjm görmediğim. kusurum. var mı diye
Özeleştiri de yapmam kusursuz da değilim.
Eleştirelere her zaman açığım tabi ki
Özeleştiri hep yaparım, bir konu başarısızlık ile sonuçlandıysa en başta kendimi sorgularım.
Keşke bu kadar kritik yapan biri olmasaydım keşke beynimin Off tuşu olsa da arada kapatsam.
Kusursuz insanmi varki ben kendimi kusursuz göreyim en agirini yaparım ama dinlemem 🙂
Özeleştiri yaparım ama kusurlarımla kusursuzum.
Neden kendimi eleştirip inciteyim ki? Zaten yeteri kadar incindim başkaları tarafından
Öz eleştiri yapıyorum neden bu kadar mükemmelim ki?🙄🤪🤣
Benim kendime yaptıklarını düşmanım bana yapmamıştır.
Öz eleştiri çok yapıyorum eksiklerimin kusurlarımın farkındayım
Öz eleştiri yaparım hemde sert.
Açıkçası söylemek gerekirse kişiliğim kusursuz, özeleştiri yapmaya çalışsam da eleştirilcek bi tarafını bulamıyorum. Olsa olsa tembelliğim bi sorun olabilir ama onu da seviyorum bilmiyorum
Yaparım, her insan yapmalı
Özeleştiri yapabilirim
Kendimi kusursuz görmem
özleştiri yapmıyorum onun yerine kendime sövüyorum
Öz eleştiri her zaman yaparım tabi ki
İğneyi önce kendimize batırmamız gerekli zaten.
Aynen öyle insan kendini eleştirmeden karşı tarafın doğrusunu yanlışını göremez bence
Sık sık yaparım buna maruz kaldıysam..
Özelestiri yaparım da yapılmasına da açığım (herkes için değil)
Kimse kusursuz değil, özeleştiri yaparım tabi ki.
yapıyorum hem de baya
Doğru olanı yapmayı çalışırım her zaman.
herkes kadar kusurluyum
Kendimi geliştirmeye bakarım
Kendime hem bayılıyorum hem didisiyorum
yapacağım ama konu bulamıyorum..
kusursuz insan mı varda kendimi kusursuz görücem
Öz eleştirimi kendim yapıyorum
Öz eleştiri yaparım.
Kendimi gerektiğinde eleştirmekten kaçınmam.
Bulmam
Asla kusursuz bulmam kendimi.
Kusursuzm ben bı kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?