Bu soru kendine özeleştiri yapma sorusu! Kendine bir özeleştiri yapar mısın? Kimsenin incileri dökülmez diye düşünüyorum 😬Kendinizi yeriniz #EdamedaKişiliKarakter ❁𝔼𝕕𝕒𝕄𝕖𝕕𝕒❁
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Çok iyi niyet besleyen çiftçiydin. Çoktan çok azdan az gitti. Geriye kalan acıların toplam yüz ölçümünü dünya karşılamaz. Yeni bir gezegen yapamayacaksan ya da yolculuk edemeyeceksen neden yaptın bunca iyiliği? İnsanlar fiziksel bir biçim ruhsal bir yapıdır. İnsanın benliğini keşfetmeden asla ve asla keşif yolculuğuna çıkma. Kendime özeleştirim özüme inmiştir.
Çevremde gördüğüm kötülüklerden uzak durup kitaplarda filmlerde anlatılan iyi gibi olmaya çalıştım evde okulda işte Aşk hayatımda bile bana asılan hanımların geleceğini düşünüp sağduyulu olmaya çalıştım. Hala öyleyim ama bugünkü aklım olsa o dönem itin pijin önde gideni olurum. Cehennemde ki yerimi çoktan garanti ederdim
Yaparım ve şu an olsa aynı şeyi yaparım diye düşündüğümde davranışımın doğru ve gerekli olduğunu anlarım, ayrıca empati yapabilen biri için özeleştiriye gerek yoktur çünkü ben kimseden yapamıcağım şeyi istemem ya da benim kaldıramıcağım bir davranış içine girmem
Bazen oturuyorum bir köşeye yalnız kalıp düşünüyorum. Ben bunu böyle yapıyorum ama aslında yapmamam gerekiyor vs. gibi olumsuz yönlerimi kendimce içimde eleştiriyorum. Sonuca da bir şekilde varıyorum.
Aksi ve fevri biriyim. Geçinmek zordur. Ama tabi dışardan bakınca uysal, sakin bi görünüme sahip olduğum için ilk başta bu olumsuz özellik bende hiç yokmuş gibi duruyor.
Mesela bi arkadaşım dükkan açtı açtıktan bi süre sonra pandemi çıktı dükkanı kapattı söylediğine göre 300.000 batırmış ama adamın hala yüzü gülüyo ben olsam tüberküloz olur ölürdüm herhalde :D