Selamm❤️
kendinizi doğrunuzla yanlışınızla her şekil de ve durum da eleştirdiginiz anlar oluyor mu?

Selamm❤️
kendinizi doğrunuzla yanlışınızla her şekil de ve durum da eleştirdiginiz anlar oluyor mu?

İnsanın kendisini eleştirmesi kadar aptalca bir şey yok.😅
Hata yaptıktan sonra kendi kendine düşünmek ne işe yarar. Vakit kaybı, aynı şey yine yapılacak olduktan sonra...
Evet çok fazla yapıyorum. Hatalarımı, eksikliklerimi görmeye çalışıp bunlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışıyorum. Hiçbir zaman kendimi tam anlamıyla tamamlanmış görmek istemiyorum. Kendime yeni bakışlar, yeni anlamlar ve tecrübeler edinmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim. 🧡
Yaptım oğlum sen yakışıklı çocuktun niye erozyona uğramış toprak gibi derindeki değişimleri agaclandirip onlemiyorsun dedim bu benim en büyük özelestirim 🤣🤣
Yaparım tabikide , bu hayat eğrisi ile doğrusu ile benim hayatım, hatalarımda benim dogrularimda ama hatalarımdan her zaman ders çıkarmayı bilmişimdir🙏😀
Eig için teşekkür ederim 🙏☘☕
Cevap
15Cevap
Çok sık değil belki ama yıl içerisinde 3-4 defa özeleştiri yaparım genel olarak
Sık sık değil, gerektiğinde yapıyorum
Evet sürekli öz eleştiri yaparım
Yaparım ama sadece kendim bilirim ne konuda yaptığımı kimsenin bilmesine gerek yok, yüzümüze vuruyorlar sonra.
Yaparım. Her şeyim doğru gelmiyor. Doğru olmayanları değiştirecek irade şimdilik yok.
Sık sık 👍 Özeleştiri, durum değerlendirmesi, empati...
Yapıyorum. Yanlış gelen bir şey varsa düzeltiyorum.
Her zaman. Gittikçe eleştirecek daha az şey oluyor.
Hay yapacagın işi gokhan
Senin ben agzını sıfatını gökhan
Falan diyorum
bir şey olunca fikir ayrılığına girince ya da bşr tartışmada evet yapıyorum
Yapmaya çalışıyorum diyelim
Evet; sık sık özeleştiri yaparak, hata yapma riskini minimize ediyorum...
Bu aralar susmuyor ki kafam eleştiriden
Güzel yargılarım kendimi...
Aşırı değil ama arada yaparım
gelişine yaşıyorum
Ara ara sık sık
Yaparım
Yaparım sık sık olmasa da
Tabii ki yapıyorum
Haddinden fazla hemde
Tabiki de
Çok yapıyorum bunu.
Yapıyorum