Size kendimden bahsedersem.
Varlıkli bir ailede büyüdüm ve küçüklükten beri dövüş, müzik, dans, silah ve spor gibi birsuru konuda eğitim aldım.
Okuduğum ilkokul bir mahalle okuluydu (Site Okulu) ama iyi bir çehresi vardı ayrıca eve yakındı.
Küçüklükten beri derslerim olsun sosyal faaliyetler falan hep kosturdugum ve bunlarda haliyle iyi olduğum için çevre edinme ve kızlar oonusunda sorun yaşamadım.
İstediğim her kızı elde ettim diyebilirim. Daha 1. sinifta iki kız arkadaşım olmuştu
Tabi ciddi ilişki hayatım boyunca yapmadım sevgili falan olmadım. Ama uzun süre boyunca kız arkadaşlarım cogunluktaydi. Erkeklerle pek iyi anlaşamıyordum ve gerçekten yakın olduğum 3-4 tane erkek arkadaşım var.
Liseyi iyi biryerde okudum ve Üniversite de Mimarlık bölümünü seçtim. Okulu yazmıyorum kendimi belli etmek istemiyorum ama TC nin en iyi okullarından.
Sonrasında Endüstri tasarımı bölümü ile çap yaptım.
Neyse işte yıllar geldi geçti mezun oldum ve kısa süreli işlerde çalıştım.
Ama hayattan artık keyif almıyorum. Uzun ve detaylı anlattım çünkü cidden yaşadıklarımı anlamanizi istedim. Cogu kişi belanı mi arıyorsun diyebilir ama bu kadar şeyi elde tutmak cidden zor..
Hayatta yaşamaya değer bır amaç bulamiyorum sadece sıradan şekilde hayatımı yaşıyorum.
Mimarlık bölümünü severim çünkü hep Minecraft oynadım. Bu alanda işler yapmayı da isterim ama maalesef yapmak istediklerim Müteahhitlerin istekleri ile olcusmuyor..
Yurtdışına gitme planlarim var orada yaşamayı düşünüyorum. Belki orada bana daha iyi fırsatlar çıkar diye..
Fakat o istediğim fantastik yaşantıyı elde edebilirmiyim bilmiyorum.
Yanlis anlaşılmasın ölmek istedigim yok. Hatta yüzlerce yıl yaşamak istiyorum genç bir şekilde.
Ama bu hayatı nasıl verimli şekilde kullanırım insanlığa nasıl faydalı olurum bilmiyorum.
Hep kötülüğü def eden bir kahraman olmak istedim ama nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Kimsenin kimseye kötülük etmediği herkesin mutlu mesut yaşadığı bir dünya isterdim. Tabi bu imkansız.
En azından elimdeki imkanları bu yönde kullansam iyi olurdu. Ama iyilikten maraz doğar ve benim kurtardigim insanların hainlik etme ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum..
Yani arkadaşlar kendimi çok anlatamadim farkındayım zaten burdan bu kadar oluyor.
Ama bir fikir sunsaniz fena olmazdı.
Ne düşündugunuzu bilmek isterim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar