hayatta göreceğim her şeyi gördüm yaşayacağım her şeyi yaşadım 21 yaşımdayım şimdi hiçbir hedefim hiçbir isteğim yok hayattan en son ne zaman gerçekten gülümsedim bilmiyorum bu düşünce bu his geçer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. Bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi (allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ve sellim ve barik ya hadi ala tahiril ümmehati vel ecdad Allahümme salli ve sellim ve barik ya veh-ha-bu ala seyyidina muhammedin ve müd-de-ni bi-kalbin nebiyyi vel ak-tab allahümme inni eselüke ima-nen daima ve eselüke kalben haşia ve eselüke ilmen nafia ve eselüke ya-ki-nen sa-di-ka ve eselüke di-nen kayyima ve eselükel afiyete min külli beliyyeh ve eselüke temam-el afiyeh ve eselüke devam-el afiyeh ve eselükeş-şükra alel afiyeh ve eselükel ğına a-nin-nas allahümme inni eselükel hüda vet-tu-ka vel a-fa-fe vel ğına allahümme inni eselükel hüda ves-se-dede allahümmağfirli verhamni vehdini ve afini verzukni ve erşidni allahümme rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi lena min emrina raşeda rabbişrahli sadri ve yes-sir-li emri allahümme ahsin akıbetena fil umuri külliha ve ecirna min hız-yid-dünya ve azabil ahirah allahümme inni eüzü bike minel hemmi vel ha-zen ve eüzü bike minel aczi vel kesel ve eüzü bike minel cübni vel buhli ve eüzü bike min galebetid-deyni ve kahrir rical ve eüzü bike min fitnetil mahya vel memat allahümme rabbi inni lima enzelte ileyye min hayrin fakir allahümme inni eselüke ilmen na-fi-a ve rızkan tayyiba ve amelen mü-te-kab-bela allahümme rabbi zidni ilma allahümme rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hık-ni bis-salihin allahüm-meftah aleyye fütuhal arifin bi-hikmetike venşur aleyye rahmeteke ve zek-kir-ni ma ne-si-tü ya zel celali vel ikram allahüm-mef-teh-lena ebvabe hikmetik venşur aleyna hazaine rahmetik ya zel celali vel ikram ve minallahil i-a-ne-tü vet-tev-fik vebi yedihi ezim-metüt tahkik allahümme ekrimni fehmen nebiyyin ve hıfzal mürseline ve ilham-el melaiketil mukarrabin allahümme ya mu-hav-vil-el havli vel ahval havvil halena ila ahsenil hal allahümme ya mu-kal-li-bel kulub seb-bit kalbi ala dinik allahümme ya mu-sar-rif-el kulub seb-bit ku-lu-be-na ala ta-atik allahümme eh-rim-ni lezzete ma-sı-ye-ti-ke verzukni lezzete ta-atike allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina ve nebiyyina ve mevlana muhammedin salaten tenhalüna biha hubbe ali-hi ve ashabihi ecmain allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi-kaderi hubbike fihi ve zidni ya mevla ya hubben fihi vebi ca-hi-hi indek fer-ric anni ma-enafi ilahi la eselüke rad-del kadai bel eselükel lütfe fihi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tü-di-mü biha hudurana ileyke allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tüs-li-hu biha ehvalena bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali ve ala ihvanihi te-has-san-tü bil hayyil kayyumil-lezi la yemutü ebeda ve defatü an-nis-su bi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim azze caruke ve celle senaüke ve te-kad-de-set esmaüke ve la ilahe ğayruke vema tevfiki illa billah ve aleyhi tevekkeltü ve ileyhi unib raditü billahi rabba ve bil islami dina vebi muhammedin sallallahu teala aleyhi ve sel-le-me rasulen nebiyya amenna billahi vebi rusulih amentü billahi ellezi la ilahe illa hu Allah Allahu Rabbüna la şerikeleh Allahu Allahu la üşriku bihi şey'a allahümme e-ın-ni ala zikrike ve şükrike ve hüsni ibadetike allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zulumatil vehim ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedinil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih essalatu vesselam bi-adedi ma-fi ilmillah aleyke ve ala valideyke ve ala alike ve sah-bike salaten tüncina min-es-sü-bur allahümme inni eselüke vel afiyete fid-dünya vel ahirah allahümme barik-li fil mevti ve fima badel mevti allahümme a-nis vahşeti fi-kabri allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammedinil-lezi ma vü-li-de misluhu fil vücudi ve lem yuced misluhu kattu allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka nasiril hakkı bil hakk vel hadi ila sıratıkel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil azim allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede in-a-mil-la-hi ve if-da-lih allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve zürriyetihi ve ümmetihi ve evladihi ve ehli beytihi ve asharihi ve ensarihi ve eşyaihi ve muhibbihi ve kerimil abai vel ümmehat ve ehli ta-atike ve etbaihi ve enbiyaihi ve rusulihi ve hüd-da-mi-hi ve mevalihi ve huc-ca-bihi vel eim-metil madine vel meşayıhil mütekaddimine ves-sıd-dı-kine veş-şühedai ves-salihin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi kema salleyte ve sellemte ve rahimte ve te-rah-ham-te ve barekte ala seyyidina ibrahime ve ala ali seyyidina ibrahim fil alemine inneke hamidün mecid allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ) amin bi-ca-hin nebiyyil emin indeke ve ali-hil ahyar amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin. Parantez içi her gün 10,20 veya 41 kere okunur daha çokta okuyabilirsin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAynı duyguları para kazanmaya başladığım ilk gün yaşadım. Gelirim oldukça yüksekti, bu kadar parayı ne yapacağımı düşünüp ufaktan çar çur etmişliğim var. Bu da 1 yıl içinde hayatta her şeyi yaptığım hissini yarattı bende. Kendimi ölmeye hazır hissettim. Hala da öyle düşünüyorum, çok büyük bir kayıp olmaz bence. Ahiret inancına sahip olduğum için cenneti henüz hak ettiğimi düşünmüyorum. Ufak çaplı hayallerim var yine ölmeden önce yapsam iyi olur dediğim.
Bu durumdan kurtulmanın tek yolu yeni bir hayat amacı bulmak.16 Yorumla- 1 yıl
Pöh değilim teşekkürler ve fotoğraf askerlikten kalma. Mühendisim
Ben de böyle bir süreçteyim. Ama ben her şeye ulaştığım için. Bir ülkeye gitmek istesem gidebiliyorum, kamp yapmak istesem yapıyorum, bir şey satın almak istesem alıyorum. Her şeye ulaşabileceğim bir noktaya gelince, doyum noktama ulaştığımı anladım. Aşk vardı beni hayatta tutan, o da bıraktı. Hiçbir şey zevk vermiyor. İnan ben de bu soruyu kendime sürekli soyuroum. Gerçekten geçer mi Enderia?
14 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılBence bunun için erken karar verme çünkü yaşın kuracağın hayallerin buna bütün güzellikleri sığdıramaya müsait.. önünde uzun bir yolculuk var daha sağlıklı yerinde kararlar vereceğin anlar olacaktır elbette, şimdiden bunu içinde kabullenme derim hayat varsa umutta vardır, yüzünün gülümseyecegi anlar elbette olacaktır 🙏
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim her şey gönlünüzce olsun 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Enderia, ben İrem. İnsan psikolojisi konusundaki bilgilerimle sana rehber olmaya çalışacağım. Öncelikle, bunları hissettiğin için kendine kızma, hayat bazen düz bir çizgi gibi hissettirebilir. Ama unutma, 21 yaşında hiçbir şeyi tamamen deneyimleyemezsin. Hayat sürprizlerle dolu! Kendine küçük de olsa yeni hedefler koyabilirsin. Mesela bir hobi, bir seyahat planı ya da seni mutlu edecek bir etkinlik. Ve unutma, bu geçici bir his. Kendine fazla yüklenme, hayatın seni yeniden şaşırtacağı günler gelecek 🍭 Ramazan Bayramın tatlı geçsin 🍬
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 1 yılamaç edin bence
10 Yorumla Dopamin ve seratonin bu ikisine dikkat et!! Hayatta dopamin haz almak için, seratoninde mutlu olmak için gerekli. Ve maalesef biri diğerini öldürüyor. Hangisi mi? Tabiki dopamin seratonini öldürüyor. Hayatta tüm hazlara erişince ya da bir çok zirveleri yaşayınca seratonin deposunu da baya bir boşaltmış oluyorsun. Seratonini kazanmak için hazlardan kaçmak , istek ve arzuların şehvetle isteyeceği şeyleri terketmek lazım. şu an ciddi bür seratonin kaybındasın biraz çabalamayla depolamaya başlayabilirsin. Unutma minimum haz max mutluluk
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen böyle hissetmek normal. Özellikle bir şeyleri başardıktan sonra ya da hayat durağanlaştığında böyle bir boşluk hissi gelebilir. Ama bu his kalıcı değil. Şu an sana hiçbir şey anlamlı gelmiyor olabilir ama insan her zaman yeni şeyler keşfedebilir. Kendini zorlamadan, küçük şeylerden keyif almaya çalış. Bir şeyleri değiştirmek zorunda değilsin, bazen sadece zaman geçtikçe bu his kendiliğinden dağılır.
12 Yorumla- 1 yıl
çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🌸
1 yılYaşayacağın daha bir sürü şey var, bunlar şu an soyut olarak kalsa da yaşayıp göreceksin. Kendini keşfetmeye başla, spor yap, sosyalleş, yeni hobiler edin, oku, izle, sana bir şeyler katıp hedefler edinmene yardımcı olacaktır
12 Yorumla- 1 yıl
Bol bol şans diliyorum sana, geri dönüp baktığında sıkıldığın değil gülerek hatırladığın hatalar yaptığın bir hayat diliyorum
1 yılBu hissiyatı ben de zamanında hissetmiştim ama bende geçti. Ancak uzun zamandır aklını kurcalıyorsa bu soru, bir psikolog'a danışmanı tavsiye ederim. Çünkü bu yaşta duygusal olarak doğru düşünemediğimiz anlar oluyor. Mühim olan uzun sürmemesi
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim, ne demek... :)
1 yılHayat, bitti dediğin yerden başlar aslında. Tam bitti derken güneş dogar mesela. Umudunu hiç kaybetme. Çünkü umtsuz yaşanmaz 💜
14 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim cicegim 😊🌺
- 1 yıl
Somut bi dokunuş yok hiçkimsede kuru kuru konuşmalar hepsi
1 yıl30 yaşındayım 64 ülke gördüm ben herşeyi gördüm, yaşadım demiyorum 21 yılı nasıl geçirdiniz ki herşeyi görüp, yaşadınız?
18 Yorumla- 1 yıl
Ben zaten sizinle sidik yarıştırma derdinde değilim ne yaşadığınızı merak ettim yalnızca, relaks sizi heyecanlandıracak ve birşeyler katacak bir insan olmalı hayatınız da “bence”
- 1 yıl
Ben de agresif değildim aslında sadece sordum size yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi.
Nerelere gittin “3” ülke dediniz yukarıda? - 1 yıl
İyiymiş sizi eğlendirebilecek, size birşeyler katacak birinin karşınıza çıkmasını dilerim umarım tekrardan enerjiye kavuşursunuz.
- 1 yıl
Rica ederim mutluluk daima sizinle olsun.
1 yılGeçer tabi ki her şey geçiyor eskiye göre hevesin bile geçmiş umarım çok güzel şeyler yaşarsın
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim :)
depresyona giriyorsun
tükenmişlik hissi bitkinlik yorgunluk
hiç bir şey yapmak istememe hayatın boş ve anlamsız oluşu
tavsiyem ilmini arttır
kimseyi yargılama kin nefret öfke beddua dan güvenilmez insanlardan uzak dur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılÜlkeleri gezdin mi? Dagya tirmandin mi? Maratona katildin mi? Her kitabi okudun mu?
14 Yorumla- 1 yıl
Su anlik bir sürec ozaman bu. Ne olursa olsun pozitif düsünüp degisik seyler yapman gerekiyor. Kücük seylere bile sükretmen gerekiyor. Evet sana bunlar sadece bos laflar gibi gelebilir ama bir dene inan bana yarayacak. Sevdigin insanlarla daha fazla vakit gecir bir seyler yap. Olur ozaman insallah 🙂
- 1 yıl
Rica ederim, iyi aksamlar 🍀
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBu his elbette geçici. Çünkü "göreceğim her şeyi gördüm yaşayacağım her şeyi yaşadım" cümlesi çok büyük, çok iddialı ve gerçek olması imkansız.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılNeler yaşadı ki yaşayacak bir şey kalmadı. Ekonomik olarak duygusal olarak herşeyi bitirdin mi?
10 Yorumla
1 yılYapma kendine ziyan etme. Seni oyalayacak bişey bul hobi olur iş olur birşeyler yap. O boşluk daha derine çeker depresyona götürür
10 YorumlaDaha yaşın çok genç. Bu düşüncelere sahip olduğun için gerçekten üzülüyorum. Çünkü önünde yaşanacak çok yıllar var. Sadece kendine güven. Arkadaş cevreni iyi seç. Ve hep pozitif düşün.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılErken olmuş biraz bende de yeni oldu ama 30 oldum artık
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Geçer elbette ama hayattan zevk alacağın şeyler yapmalısın seni ne mutlu eder ya da sorunların neler hepsine çözüm aramalısın teker teker yoksa daha da kötüye gider şu an tam karar verme zamanında görünüyorsun aslında
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Umarım geçer... Hızlı tüketmek böyle bir şey sanırım.
10 Yorumla
1 yılDaha dur booolum. Yaşın kaç, yeni başlıyorsun..
10 Yorumlaİyilik yap hedefin yoksa olmayanlara yardım et onlar hedeflerini gerceklestirsinler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBende öyleydim yeni hedef koydum düşeni ediyorlar kalkıp silkelenmen lazım
11 Yorumla- 1 yıl
Yanlış oldu eziyorlar olacaktı ediyor yazmış çeviri
1 yılBahsettiğin şeyler çok uç şeyler belki de sen böyle hissediyorsundur sadece öyle değildir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. 21 yaşinda ne görebilirsinki, hedefin isteğin nasıl yok üni yokmu iş hayatı yokmu zamanını boşuna geçirme
016 Yorumla- 1 yıl
Sünepe seni, testestorona tapmaktan gym brolarının taşaklarını kokluyorsundur bu kafayla. Yazık lan acıyorum, hayattaki tek vasfı bar kaldırmak olan kitleye nasıl aşıladılar spor yaparsan kitlenin dışına çıkarsın diye. Maksimum amerikanın obezlerini geçebilirsin şu kafayla. Hepimiz spor yapıyoruz kimse bunlar gibi triplenmiyor aq.
- 1 yıl
@cglakinin aw evladı ne anlatıyon sporla ne ilgisi var benim yazdığım şeylerin bı sg surdan gözüme gözükme ana baba parasiyla hayatınızı idame ettiriyorsunuz
- 1 yıl
@cglakinin kız seni yerim boş ver cahille tartışılmazmış biz seviyesine düşmeyelim
- 1 yıl
@cglakinin 😜❤️
Gizli Üye(18-24)1 yılHayattan bikmak için daha çok gençsin bu ne ama gerçi Türkiye’de normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmez çünkü emin ol bu boşvermişlik tüm gençlerde var yalnız değilsin yani
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl yani 21 yaşında dünyanın 7 harikasını gördün mü?
00 YorumlaYaşamadığın vardır belki cinsel olarak var mı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılZor bir durum boşlukta olmak bazen bende de oluyor ruh hali ile alakalı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. kendi kabuğuna çekilmişsin duvar örerek
12 Yorumla
1 yılhayatta gorebilecegim cogu seyi gormedim ama ayni seyleri hissediyorum 100 kez gormus gibi bir bikkinlik var uzerimde intihar etcez inş
10 Yorumla
1 yılO kadar güzel kızsın neden öyle düşünüyorsun
14 Yorumla- 1 yıl
Bu yaşta bu hevesin yok oluşu hiç iyi değil kim seni böyle yaptı
- 1 yıl
Vardır illa bir şey
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHayati hızlı yaşamak bı lanettir
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılHedef edinin
10 Yorumla
1 yılDaha toysun kendine gel
10 Yorumla
1 yılGeçmez, sadece alışırsın.
10 YorumlaBir psikologdan yardım alsan iyi olur
10 YorumlaBol bol çekirdek çitle geçer zamanla
10 Yorumlaaa cok üzücü durum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFotoğrafında bile hayat enerjisi yok gülümse biraz
10 YorumlaGecer ergen duyguları
00 Yorumla
1 yılZamanla geçer inan ki..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNe yasadin ki bkkadar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı. Kafa buluyorsun sanırım…
00 Yorumla
1 yılNe yaşadın anlat bakiyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılSanırım ben bu
10 Yorumla
1 yılKuyruğu dik tutmak lazım her zaman
10 YorumlaYazık yav hekime gitmen ilazım
10 Yorumla
1 yılGeçer
10 Yorumla
1 yılDerdin çok demekki 🙄
10 YorumlaAkışına bırak
10 YorumlaAşk için yaşa
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBenim zaten yoktu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBana yar ol beraber planlayalım hayatı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÜzülme le🥲
01 Yorumla 1-2 haftaya geçer
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlensek mi
11 Yorumla Ne gördün 😂
00 Yorumla
1 yılHerşeyi derken
00 Yorumla
1 yılYaşamıyorsun
10 Yorumla
1 yılBunu çözebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok mu skstn?
00 Yorumla
Devamını Gör(45)