Ya da rüyaların size mesaj verdiğine inanıyor musunuz?
Her gece kısa film tadında rüyalar görüyorum. Hepsi de bana bir şeyler anlatıyor.
Gerçek hayatta göremediğim bazı ayrıntıları rüyalarda görüyor gibiyim. Biraz ürkünç ama keyifli.

Ya da rüyaların size mesaj verdiğine inanıyor musunuz?
Her gece kısa film tadında rüyalar görüyorum. Hepsi de bana bir şeyler anlatıyor.
Gerçek hayatta göremediğim bazı ayrıntıları rüyalarda görüyor gibiyim. Biraz ürkünç ama keyifli.

Evet.
Rüyalarda çeşit çeşit manevi rüyalar, şeytani rüyalar, haberci rüyalar bazen de saçma sapan rüyalar.
Şeytaniler tehlikeli negatif güçlerin saldırıları, korku, baskı, çaresizlik vs. Bildiğimiz kabus şeklinde olanlar. Bunlara pek anlam yüklemiyorum. Anlam yüklediklerimde olabiliyor tabi. Ya karşı tarafa büyü yapılmış, cin musallat olmuş ya da kötü niyetliyse görüyorum.
Saçma sapan rüyalar her şeyi boş verdiğimde, tembellik yapıp yataktan çıkmayınca ve oldukça uzun süre uyuduğumda olabiliyor genelde. Kendi hayatım o günler ne kadar boşsa rüyalarda öyle olabiliyor.
Manevi rüyalarda içlerinde çeşit çeşit, derece derece ve içlerinde en güzelleri. Astral seyahat, Lucid denilen rüyalarda bunların içinde. Astral seyahatte kendimi bir çok ülkede buldum. Arabistan’da, Himalayalarda, Orta Asya’da bir Türk Hakanının mezarında, Amerika’da, Çin’de, Avrupa’da. Cengiz Han ile karşılaştım, konuştum bunu rüyayı Feys adresimde de hikaye şeklinde yazdım birebir yaşadığımı.. Lucid rüya aslında biraz farklı boyutlar ile alakalı diye düşünüyorum. Sanırım bir kaç kere yaşadım. Çok değil. Ama yaşadığım şey birebir gerçekleşmesi çok şaşırtmıştı beni. Dejavu desem Dejavu da değil. Rüyanın birebir yaşanması. Lucid rüya haricinde gördüğüm rüyaların çıktığı oldu ama Lucid rüya görerek ilk defa yaşadım. Zaten bu rüya türünü çok yaşamdım. Bir kaç kere oldu. Açıkçası bu rüya türünü sürekli yaşamak beni oldukça korkutur. Panik atak var. Ataklar geldiğinde ecel anım gelmiş gibi hissediyorum. Böyle bir rüya farklı bür boyutta olmak ve rüyada olduğunu bilmek “ ya öldüysem, ölüyor muyum acaba?” beni rüyanın içinde panik atak yaşayıp tribe girmeme neden olur 😁😂
Lucid, astral seyahat gibi özelliği olan manevi rüyaların yanında bir de ilahi hislerin olduğu rüyalar var. Bu rüyalar bence rüyaların en üstünü. Bu rüyaları da daha çok dinin emir ve yasaklarını uygularken özellikle tapınma/ibadet görevlerini eksiksiz, özenle, çabalayarak, Allah’a yaklaşma duygusu içinde olduğum dönemlerde yaşadım. Rüyaların en üstünü bu rüya türü. Hissel, enerji, tat anlamında çok faklılar.
Buraya kadar yazdığım rüya çeşitleri her zaman yaşayabildiğim rüya değiller ne yazık ki. Aslında halimizi düzeltsek gördüğümüz rüyalarında değişme, güzelleşme olasılıkları artacaktır.
Bu rüyalar dışında rutin günlük rüyalar oluyor. Bunların içinde de uyarılar, haberler, gelecek olasaılıları vs oluyor.
Bu gün mesela rüyamda evin alt katını annemin konuşmadığı bir akrabası satın almış. Annem miras yolu ile gelecek bir paradan bahsedince o an aklıma bu rüya geldi. Anneme de anlattım.
Rüya görmeyi seviyorum şeytaniler hariç. Eğer tapınma/ibadet görevlerimi yaparsam rüyalarım daha net ve akılda kalması da kolay ve uzun olabiliyor.
Bu görevleri yapabilsek rüyalarda olumlu yönde değişiyor yani.
Rüya hakkında son bir şey daha yazayım. Doğruluğuna emin değilim ama gözlemlediğim kadarıyla inançsız olanlarda rüya görme olayı ya yok ya da daha az. Kesin bir bilgi değil ama gözlemlediğim şekli ile böyle. İnançlı insanların görme sıklığı çok fazla.
Bir defa kendimi bir uçağın içinde okyanus üzerinden gecerken görmüştüm. Hatta geçerken sahildeki dalgaları, güneşlenen, denizde yüzen insanları bile ayrıntısıyla görmüştüm. Huzur verici bir rüyaydı. Demekki bu astral rüyaymış.
Ayrıca evet inançsız kişilerin rüya olayı yok genelde rüya görmüyorum diyorlar.
Sen de büyü var. Rüyalara bazen çok kafa yoruyorum ama delirme noktasına getirir insanı. Tadında bırakıp yoluma devam ediyorum kurcaladığımda hiç iyi yerlere gitmiyor
Deme gercekten olabilir mi öyle bişey
Büyü olayını şaka olarak takıldım yok tabi ki. Ancak rüya konusu çok farklı derinlere inmeye çalıştığında okyanus gibi dibi yok
İnli cinli şeyler de gördüm de korktum bi an 😄
Hahah bana çok karabasan geliyor da bilimsel adı uyku felci imiş. biber sürerim öyle bilime diyip cin işte diyip duamı okuyorum 😂😂
Ben baya günlük hayatta gibi göruyorum onlari 😄
2 ihtimal var, ya çok uğraşıyorsun araştırıyorsun ya da çarpıldın net 😂
Araştırıyorum 😄
İnşallah yüzde 90lık Müslüman olanlarına denk gelirsin. Benim o konularda sohbetim bu kadar yeter. Zaten akşamları kedimle sohbete geliyorlar 😂
Benim de var kedim aksam karşıma gecip beni izliyor dik dik 😄
O işte seni izlemiyor aslında 😂😂
Arkamdakini izliyor dimi 😄
1 2 3 tıp 😂
😄😄
Evet, bende rüyalarımda ki mesajları anlamaya çalışıyorum. Bazı şeylerin anlamını bile göre göre ve ardından yaşadıklarımı anlayarak ögrendim. Mesela balık görsem ardından güzel şeyler oluyor vs. gibi gibi... Daha dün çok acayip bir rüya gördüm sabahtan beri onu düşünürken bu soruyu görmem :)
Ya işte illaki bir bağlantısı oluyor yaşananların
Rüyalarım mesaj verir. Bazen çok korkutucu olsa iyi ki görüyorum.
Hatta öyle ki, bazen gördüğüm rüyalardan korkunç şekilde uyanıyorum. Rüyalarımın anlamı, verdiği mesajlar büyük. Hatta benden bir şeyler gizleyen insanların bile gizlediği şeyleri rüyamda görüyorum, gerçek halleriyle.
Cevap
20Cevap
Rüya görüyorsam bile hiç hatırlamam. Hatırladığım da sadece bir saniyelik fotoğraf karesi gibi bir şeydir. Mesaj verecek kadar uzun değil yani
Benimde öyle bazen ben de mi sorun var diyorum
@Saturnwomen ben de bir tek kendimi böyle zanneddiyordum. Yalnız olmadığıma sevindim. 😊
Yok yok diger yorumlara baktım başka insanlarda varmış böyle
Evet rüyalarım bana mesaj veriyor ama ben ısrarla anlamamazlıktan geliyorum.
Rüya görmüyorum ki görsemde pek hatırlamam çok nadirdir yani...😄
Eh işte :) gördüğümüz her rüyaya inansaydık.
Hayır öyle saçmalıklarda mesaj veya anlam aramam
Aralıklarla gördüğüm bir kâbus var. Aslında birebir aynı rüya değil ama konsept aynı. Bunun hayatımda bir şeyleri değiştirmeme dair psikolojik bir mesaj içerdiğini düşünüyorum. Veya geçen sene olan ve travmatik etki bırakan olayın şu ana yansıyışı da olabilir.
Sen bu mesajı çöz o zaman bir yere gidiyorum bir site de havuz da kadınlar toplanmış hepsi bikinili mayolu yani yüzlerce kadın gördüm ne olabilir mesaj olarak 🙄
Sevgilini çok seviyorsun onu kaybetmekten korkuyorsun 😄
Vallahi bravo yüz yıl düşünsem bulamazdım
😀
Ahahah ödün kopmuş rüyadan
Ben huriler sanmıştım 😀
Aklıma geldi de Allah gecinden versin dedim 😄
Allah razı olsun mu diyim karar veremedim 😀
pek rüya görmüyorum ben ya ya da gördüğümü hatırlamıyorum hiç
en iyisi bu sanırım
Bilinçaltıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama bazen mesaj verdiğini de düşünürüm bazen saçmalık seviyesini baya yüksekte tutuyorum ben😂
O gün yaşanılanlara saçmalık katarak gösteriyor bilinçaltı😄
Ben inanıyorum hatta artık rüyalarımı not tutuyorum rüya yorumcusu biri demişti bunu adını hatırlayamıyorum ama gerçekten rüyalarımıza kulak vermemiz gerek zaten dinende rüyalar mesajcı olabiliyor
Bilinçaltının etkisi var, bunu yaşadığım için söylüyorum. Örneğin, kimi çok düşünürsem hemen onu o gün rüyamda görebiliyorum, bu olaylar içinde geçerli ama anlam çıkarıyorum, rüyalarıma önem veririm.
Rüyalarla ilgili birsuru görüş var. Birtanesi normal hayatımızda gerceklestiremedigimiz bazı şeyleri bilincimize orataya çıktığı yer yani uykudayken yapıyor olmamız. Rüyalarını bir yere yazıp kendince neyi baskiladigini ya da neyi özlediğini ya da bilincinin gerçekte ne olduğunu bulabilirsin. Ruyalar gerçekten bir mesaj verir sana senin hakkinda yoksa neden görelim.
Çok saçma rüyalar görüyorum 🙄
Bu aralar böyleymiş bi kenara yazın diyolla
Neyi bi kenara yazacağız 🙄
Rüyamızı
Yok neden yazayım 🙃
Dün gece rüyamda karalana sarması yapıyordum yarın da akşam yemeğinde dolma var bu mesaj sayılıyordur umarım :D
Ayda yılda bir rüya görüyorum. Uyandıktan sonra ilk 5 saniye etkisinde kalıyorum sonra unutup gidiyorum
Gunesin dogumuna yakin gordugum ruyalarim genelde cikar. Ruyalarimi not ederim. Donem donem yogunlugu da artar.
Evet rüyada gördüğüm bazı şeyler mesaj verir mesela diş görsem mutlaka bir vefat haberi aliyorum acısı fazlaysa yakınlarimdan biri oluyor.
Her rüyanın bir mesaj olduğuna inanmıyorum. Bir çoğu bilinçaltının yansıması ve uykunun kalitesini de belirliyor.
Gün içinde düşündüğüm şeyler rüyaya dökülüyor. Mesaj verdiğini düşünüyorum. Oysaki o mesajın kaynağı benim.
Evet rüyaların mesaj verdiğine inanıyorum rüyamda gördüğüm şeylerin anlamı gerçek hayatta karşıma çıkıyor çoğunlukla
Evet tabirlerdede çok güzel tabiri çıkıyor ama gerçek hayatta tabirdeki çıkmıyor aldatıyor beni 😞
Rüyaları, üzerime örttüğüm örtünün kapatma alanı belirliyor.
Bir çoğunu unutuyorum
Evet. Hic dusunmedigim seyleri gorebiliyorum. Cok sacma ruyalar cook.
Üf ruyalar aleminde yasiyoruz sanki herkes ruya anlatiyor birbirine bilincalti iste ya.
Her rüya mesaj niteliği taşımaz bazıları sadece bilinçaltından kaynaklanırr
Arada tabirlerine bakıyorum güzel şeyler yazıyor da beklentim yok artık
Olabilir ama yine de rüya ile amel edilmez..
Rüya pek görmüyorum. Gördüklerim de saçma sapan 😌🤣
Cokkk hergun gorurum. mutlaka ve hep cikar sasirtmazzzz beni hicccc
Eskiden evet ama Şu an anlamiyorum bile.. olmuyor sanırım..
Biriyle seviştiğinde ki bazen oluyo ne mesaji verebilir ki 🤣
Gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum ki
Bilim kurgu tadında rüyalar görüyorum ama bir mesaj almadım henüz rüyalardan.
Vermek istiyorsa da ben bir şey anlamıyorum😅
Bazı rüyalar çok gerçekci oluyor ve çıkıyor
Rüya görmüyorum bu aralar :) görsem de hatırlamıyorum.
Adnan oktarla dans ediyordum maşallah diyerek bence tanrı dine çağırıyor
Rüyanı anlatma sakın iyi değilmiş
Evet ya tuhaf bi şekilde bazen mesaj veriyor
Gerçekleşen rüyalarım oldu
Rüyalarım değil ama hissettiklerim mesaj verir
Çoğunu hatırlamıyorum bile..
Evet mesaj veriyor bazıları.. Hepsi değil
Evet özgür olmamı şöyledi şu an dağdayım mesalaa
ruyalar mesaj veremez onlar bilincaltımız :)
Görmüyorum uzun zamandır.
Gördüğüm rüyalar gerçekleşiyor
Arada olur
Vermiyor
Veriyor genelde
İnanmıyom
Kesinlikle veriyo
Rüya tabiri yapıyorum isteyen iletişime gecebiler
Bazen oluyor oylee
Bazen veriyor
Veriyooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?