Kişilik & Karakter Ey ahali terazi burcu erkeklerini nasıl bilirsiniz? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ruh halimiz bu kadar çok ve çabuk değişmese iyi insanlarız aslında Güncellemeler+1 yıl Tamam bu kadar yeter koç kadınları burayı terkedin 😄 Ey ahali terazi burcu erkeklerini nasıl bilirsiniz? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Theege7 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Valla ya nefret ediyorum bu anlık değişimlerden 1 2 Yorumla hhangoverr +1 yıl youtube.com/shorts/HkpZSQI8w0w?feature=share Yorumla Theege7 +1 yıl Ahahahhaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaklaşık bir sene olacak burdan biri ile konuşuyorum hala çözemedim nasıl biri olduğunu 1 18 Yorumla hhangoverr +1 yıl Biz kendimizi çözemiyoruz daha, bol şans 🤞🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler valla onun da işi kolay değil karşısında koç kadını var Yorumla Bberennnn +1 yıl Terazi ve koç birbirini baya cekiyo herhalde ben de koçum sevdiğim terazi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Galiba ama çok tartışıyoruz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl olcak böyle bilmiyorum 😂 Yorumla Bberennnn +1 yıl Aynen bizde hatta kavga ettik konusmuyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her konuşmada muhakkak bir tartışma oluyor o bazen çok sakin bende sakin kalamiyorum onun sakin kalisina bile sinir oluyorum sorun bende mi acaba 😂 Yorumla Bberennnn +1 yıl Kesinlikle sen de değil emin ol onlarda sorun bizde ayniyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bir şey soracam senin ki de umursamaz bencil mi yoksa normal mi Yorumla Bberennnn +1 yıl Umursamaz bencil egoist ne ararsan var valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek geneli öyle çekilecek dert değilde işte gönül ferman dinlemiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekleri duymak zoruna mı gitti 😂 soru sahibi Yorumla Bberennnn +1 yıl Vallahi öyle cekilcek dert değil cidden. Soru sahibi umursamamis numarası yapıyor Şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen terk edin burayı demiş onu burada çok üzerlerler zaten hadi biz gidelim kız kardeşim 🤗 Yorumla Bberennnn +1 yıl Aynen canim Yorumla hhangoverr +1 yıl Bebeklerim öyle bi sohbete daldınız ki aranıza girmek istemedim 😄 Yorumla Bberennnn +1 yıl bi de terkedin demiş sen varken bize terketmek düşmez sen terket canim benim Yorumla hhangoverr +1 yıl Hahahaaah tamam ablacım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Capkin ve 1 14 Yorumla hhangoverr +1 yıl Flörtöz Yorumla hhangoverr +1 yıl Bacı sende mi koçsun 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yay👍 Yorumla hhangoverr +1 yıl Bi Koç daha kaldıramazdım iyi iyi Yorumla Bberennnn +1 yıl koç kadınlarıyla düzgün konuş terazi bey Yorumla hhangoverr +1 yıl Yahu git burdan 😄 Yorumla Bberennnn +1 yıl Ben gitsem de sen birakmazsin Yorumla hhangoverr +1 yıl Allah için git sen ne anlatıyorsun ya değişik 😄 Yorumla Bberennnn +1 yıl Sen ne anlatıyorsun asil dingil Yorumla hhangoverr +1 yıl Hahahahaha eğlendir beni peki 😄 Yorumla Bberennnn +1 yıl Ben senin şebegin miyim dingil Yorumla hhangoverr +1 yıl Yorumdan yoruma zıplayıp duran lanet bir maymun gibisin ormanına dön iki gülüp eğleniyoruz şurda modumu düşürme 😄 Yorumla Bberennnn +1 yıl Sus lan habeş maymunu git muz ye Yorumla hhangoverr +1 yıl Sıktın artık bb Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dengesiz sevimsiz narsist egoist mal 1 18 Yorumla hhangoverr +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam kes Yorumla hhangoverr +1 yıl Peki abla kızma sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abla senin... senden en az 10 yas kucugumdur amca konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayrıca karsinda bi koç kadını var haddini bil Yorumla hhangoverr +1 yıl Neden yorumlar koç kadınlarıyla doldu sanırım harbiden terazi ve koç çekimi doğru puhahahaha 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Galiba hem de baya Yorumla hhangoverr +1 yıl Vay anam vay 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl koç kadınlarının değerini bilin Yorumla hhangoverr +1 yıl Niye sanki gecenin bi saati kalkıp bana mantı mı yaptı da değerini bileyim 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mantısı hamur bile açmam terazi erkegine Yorumla hhangoverr +1 yıl O zaman değerini neden bileyim, tek gerçek ölçüt mantıdır çok açım 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göbekli keltos olmuşsunuz hala yeme derdindesiniz Yorumla hhangoverr +1 yıl Sporcuyum diyetteyim acım taze yüreğimi dağlayıp durma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin ben yüreğine... Yorumla hhangoverr +1 yıl Acımasız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acımammm Yorumla hhangoverr +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pembeyi severler xd 1 4 Yorumla hhangoverr +1 yıl Parlak ve canlı renkler enerjimizi yükseltiyor, kıpır kıpır olan her şeyin hastasıyız kızlar dahi Yorumla hhangoverr +1 yıl L Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben oglagim kalabilirim hahaha Yorumla hhangoverr +1 yıl Sen kal canımın içi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla ya nefret ediyorum bu anlık değişimlerden
youtube.com/shorts/HkpZSQI8w0w?feature=share
Ahahahhaha
Yaklaşık bir sene olacak burdan biri ile konuşuyorum hala çözemedim nasıl biri olduğunu
Biz kendimizi çözemiyoruz daha, bol şans 🤞🏻
Teşekkürler valla onun da işi kolay değil karşısında koç kadını var
Terazi ve koç birbirini baya cekiyo herhalde ben de koçum sevdiğim terazi
Galiba ama çok tartışıyoruz ya
Nasıl olcak böyle bilmiyorum 😂
Aynen bizde hatta kavga ettik konusmuyoruz
Her konuşmada muhakkak bir tartışma oluyor o bazen çok sakin bende sakin kalamiyorum onun sakin kalisina bile sinir oluyorum sorun bende mi acaba 😂
Kesinlikle sen de değil emin ol onlarda sorun bizde ayniyiz
Ya bir şey soracam senin ki de umursamaz bencil mi yoksa normal mi
Umursamaz bencil egoist ne ararsan var valla
Demek geneli öyle çekilecek dert değilde işte gönül ferman dinlemiyor 😂
Gerçekleri duymak zoruna mı gitti 😂 soru sahibi
Vallahi öyle cekilcek dert değil cidden. Soru sahibi umursamamis numarası yapıyor Şu an
Aynen terk edin burayı demiş onu burada çok üzerlerler zaten hadi biz gidelim kız kardeşim 🤗
Aynen canim
Bebeklerim öyle bi sohbete daldınız ki aranıza girmek istemedim 😄
bi de terkedin demiş sen varken bize terketmek düşmez sen terket canim benim
Hahahaaah tamam ablacım
Capkin ve
Flörtöz
Bacı sende mi koçsun 😄
Yok yay👍
Bi Koç daha kaldıramazdım iyi iyi
koç kadınlarıyla düzgün konuş terazi bey
Yahu git burdan 😄
Ben gitsem de sen birakmazsin
Allah için git sen ne anlatıyorsun ya değişik 😄
Sen ne anlatıyorsun asil dingil
Hahahahaha eğlendir beni peki 😄
Ben senin şebegin miyim dingil
Yorumdan yoruma zıplayıp duran lanet bir maymun gibisin ormanına dön iki gülüp eğleniyoruz şurda modumu düşürme 😄
Sus lan habeş maymunu git muz ye
Sıktın artık bb
dengesiz sevimsiz narsist egoist mal
Tamam
tamam kes
Peki abla kızma sensin
Abla senin... senden en az 10 yas kucugumdur amca konuşma
ayrıca karsinda bi koç kadını var haddini bil
Neden yorumlar koç kadınlarıyla doldu sanırım harbiden terazi ve koç çekimi doğru puhahahaha 😄
Galiba hem de baya
Vay anam vay 😄
koç kadınlarının değerini bilin
Niye sanki gecenin bi saati kalkıp bana mantı mı yaptı da değerini bileyim 😄
Ne mantısı hamur bile açmam terazi erkegine
O zaman değerini neden bileyim, tek gerçek ölçüt mantıdır çok açım 🥲
göbekli keltos olmuşsunuz hala yeme derdindesiniz
Sporcuyum diyetteyim acım taze yüreğimi dağlayıp durma
senin ben yüreğine...
Acımasız
acımammm
Ok
Pembeyi severler xd
Parlak ve canlı renkler enerjimizi yükseltiyor, kıpır kıpır olan her şeyin hastasıyız kızlar dahi
L
Ben oglagim kalabilirim hahaha
Sen kal canımın içi