Rica ederim. Ne zaman istersen söyle 😂 Ölmek yok. Ölmeyi çıkar aklından. Daha yüzüne tüküreceğim çok günler göreceğiz birlikte 😗💦 Gerçi yarın siliyorum hesabı. Şimdi ne tükürürsem o. 😗💦💦💦
Aslında görüş yapan herkese tükürecektim ama sana tükürmeyeceğim 😂 sana tükürük yerine eğer kabul edersen bu gülü takdim etmek istiyorum 😂😂 son günlerde bir sen vardın yanımda 🥺 mutlu ettin beni 🥺 Sana layık değil ama elimde bu var 😂 😂
Tekrar ben teşekkür ederim 😂 kendi iltifatını kendin yapıyorsun. Ne harika bir özellik. Sen tek taşını da kendin alır tek başına kendin takarsın kesin 😂 Zengin olsaydın bırakmazdım peşini 😂
Kendime iltifat edebildiğim hiç bir anı kaçırmam 🤣 birde sen etmişsin gibi teşekkür ediyorum kimseyi yormayıp kendi işimi kendim hallediyorum işte 😂ama çulsuzum 🤣 altın gibi kalbim var ama o karın doyurmuyor 🤣 hiçbir faydasını göremedik jdjjds
Yanlış zamanda dünyaya geldik 🥴 iyi kalp değil dolu cüzdan zamanı bu zamanlar 😂 Önemli olan iç güzellik lafı enflasyonun böyle yüksek olmayıp alım gücünün iyi olduğu dönemlere ait bir söylem. 😂 Merak etme. Ben bu gece de dua edeceğim ak sakallı dede rüyana girsin diye. Bana uğramayacakmış. Elçi gönderdi. Ama sana uğrar belki :/ En azından torti kurtulsun :/
Ben bir kurtarıcı beklemiyorum, kendimi kurtarmak için uğraşıyorum. Sihirli bastona ihtiyacım yok 😉😂Kendim çalıp kendim oynamaya geldim ben bu dünyaya 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur söyle.
Tükürdüm gitti 😗💦
Suçum ne bro :D
Suçun her gün günlük xper listesinde zirvede olmak 😂😂
Listeyi suçlu beni değil 😂😂
Amaaan. İçimden geldi tükürdüm işte 😂
Anladım :D
Sana emojiyle tükürdüm. Bu şerefe gerçekten nail olanlar kadar şanslı olmasan da kendini şanslı sayabilirsin 😎 herkese nasip olmaz 😎😂
Artık gözük kapalı ölebilirim saol dostum bu şeref için 😂
Rica ederim. Ne zaman istersen söyle 😂
Ölmek yok. Ölmeyi çıkar aklından. Daha yüzüne tüküreceğim çok günler göreceğiz birlikte 😗💦
Gerçi yarın siliyorum hesabı. Şimdi ne tükürürsem o.
😗💦💦💦
ahahhahaha bana gönderme var sanki? 🤣🤣🤣 beleş seviyorsak napalım? gelmiyek mi? 🤣🤣
Söyle bakalım merak ettim🙄
Aslında görüş yapan herkese tükürecektim ama sana tükürmeyeceğim 😂 sana tükürük yerine eğer kabul edersen bu gülü takdim etmek istiyorum 😂😂 son günlerde bir sen vardın yanımda 🥺 mutlu ettin beni 🥺
Sana layık değil ama elimde bu var 😂 😂
yiaaa ama ben ağlarım kii 🥺🤧 ama ne demek sana layık değil🙄 git layığını getir 🤣🤣🤣
Sen ağlama, dayanamam. Ağlama tortiletam sana kıyamam 😢
Yine sana layık değil ama eflatun komar çiçeği var seversen 🤔 bunların sarılar da olur 😂
Linki kopyalamayı unuttuk iyi mi 🙄
😂😂😂
Yaaa 😇😇 teşekkür ederim 🥳🤩
Ben teşekkür ederim 😂 sorumu şereflendirdin 😂 ama ayağın uğurlu gelmedi 🙄 başka gelen olmadı senden sonra 🙄
Bu demek oluyor ki, ben herkese bedelim 🥳🥳🥳🥳🤣🤣🤣 Teşekkürlerrr
Tekrar ben teşekkür ederim 😂 kendi iltifatını kendin yapıyorsun. Ne harika bir özellik. Sen tek taşını da kendin alır tek başına kendin takarsın kesin 😂
Zengin olsaydın bırakmazdım peşini 😂
Kendime iltifat edebildiğim hiç bir anı kaçırmam 🤣 birde sen etmişsin gibi teşekkür ediyorum kimseyi yormayıp kendi işimi kendim hallediyorum işte 😂ama çulsuzum 🤣 altın gibi kalbim var ama o karın doyurmuyor 🤣 hiçbir faydasını göremedik jdjjds
Yanlış zamanda dünyaya geldik 🥴 iyi kalp değil dolu cüzdan zamanı bu zamanlar 😂
Önemli olan iç güzellik lafı enflasyonun böyle yüksek olmayıp alım gücünün iyi olduğu dönemlere ait bir söylem. 😂
Merak etme. Ben bu gece de dua edeceğim ak sakallı dede rüyana girsin diye. Bana uğramayacakmış. Elçi gönderdi. Ama sana uğrar belki :/ En azından torti kurtulsun :/
Ben bir kurtarıcı beklemiyorum, kendimi kurtarmak için uğraşıyorum. Sihirli bastona ihtiyacım yok 😉😂Kendim çalıp kendim oynamaya geldim ben bu dünyaya 🤣
Sen çalıp oyna. Ben de kulak misafiri olur oynarım azıcık kenarda bir yerde 😂
öyle yağma yok. Sen ötede oyna. djsjdjsjdj
Tamam, öyle olsun 🥺