Asla geçmeyeceğini düşünülen o çizgiler bir gün bir şekilde aşılır. O çizginin yeri mutlaka değişir. Ve gün gelir çizginin yeri unutulur. En son çizginin yeri tekrar belirlenir..

Asla geçmeyeceğini düşünülen o çizgiler bir gün bir şekilde aşılır. O çizginin yeri mutlaka değişir. Ve gün gelir çizginin yeri unutulur. En son çizginin yeri tekrar belirlenir..

Her insan hayat boyu bir değişim ve dönüşüm içerisindedir. gençliğimde asla yapmam dediğim birçok şeyi yaptığımı görüyorum. Gençliğimde eleştirdiğim birçok şeye hak verdiğimi görüyorum. Hatta birkaç yıl önce olmazsa olmazlarım dediğim şeylerde bile bugün farklı görüşler taşıyorum. Hayatta değişmeyen tek şey değişimdir. Geçmişteki çizgilerimi çok aştım. Bugünkü cizgilerimi de yarın aşarım her insanın yaptığı gibi.
Ne güzel bir soru ya 🤩
Geçmedim, geçmem.
Çizgi kendi belirlediğim bir çizgiyse de geçmem, değiştirsem bile eski yerindeki izini geçmiş olmam çünkü değiştirmişimdir.
Eğer çizgiyi karşımdaki belirlediyse onu da geçmem. Ancak o yerini değiştirirse yine o çizgiye kadar giderim. Eski yerini geçmiş olurum belki ama çizgi orada değildir artık ve bunu karşımdaki geçirtmiş olur.
Evet oldu.
Evet, eig geldi. 😬😂😂
Ne güzel geliyorsun ya bir daha gelsene fjdk
Beklerem 😶
İnsanız ve her birimizin sınırları kendisine göre değişkenlik gösteriyor.. Bu şeye benziyor aslında kimi şehir dışına çıktığı için deli gibi mutlu olur, kimi içinse yurt dışı tatmin edicidir.. Yani sınırlarımız değişken ve aştıklarımız da olmuştur ya da bir başkası için sınır olsa da bizim için sınır olmayan.. Keyifli günler..
Cevap
17Cevap
Hayır olmadı ama olabilir
bir çok defa aştım hayat sana asla geçmeyeceğin çizgiyi geçmeni sağlıyor bazen ve geçiyorsun ha pişman mıyım değilim
beni ben yapan o çizgileri aşmam da gizli.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Aştım ve ikrar edeceksem sadece Yaradan huzurunda olur. Aşmamın bana katkısı olduğunu düşünüyorum. İkrar ediyorum fakat buna değdi.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Asla yapmam dediğim şeyleri yaptım, asla olmam dediğim kişiye döndüm fakat sonra iyileşiyor insan içindeki seni kaybetmeyince aslına dönüyorsun.
Evet önceden hergun ayrı bi çizgi geciyordum artık öyle bir çizgi koymuyorum büyük ne konuşuyorsam hayat kısa sürede karşıma çıkartıyor
Evet aştım sanırımm,,
Şüpheye düştün mü bir kere işin içinden çıkmak zor olabiliyorrr
Çok fazla verdiğim değer. Herseferinde bi daha yapmam diyorum ama yapamıyorum
gelmişim 40 yaşına çizgimi kaldı geldik gecdik hepsi geride kaldı
Çizgileri geçmeyi severim
Çizgiyide aşarım zerre korkmam çekinmem
Hayatım boyunca geçmedim ve bunun için çok çaba sarf etmişimdir
Olmadı, hayır
Oldu maalesef.
Evet bu sitede o da oldu.
Evet, oldu
Olmamı