Kişilik & Karakter Sessiz hapşıranlar bunu nasıl başarıyor? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazıları kedi gibi hapşırırken ben hapşırınca yeri göğü inletiyorum 🙈 Kendinizi sıkarak mi hapşırıyorsunuz napıyorsunuz. dd Sessiz hapşıranlar bunu nasıl başarıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sanırım sağlıkla ilgisi olabilir 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl "Pıssı" diye hapşıranlara çok özeniyorum.. 😄 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü Kendini Tutarak hapşırıyor biraz ki kendini sıkmak tutma doğru değil 0 0 Yorumla
_Rabişşşşş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Aynı anda hem burnumu hem ağzımı kapatıyorum, tehlikeli ama sessiz 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende anlayamadım onu hâlâ yaa 😊 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çözümü bilen varsa bende merak ediyorum 😅 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pist diye 🙄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım sağlıkla ilgisi olabilir
"Pıssı" diye hapşıranlara çok özeniyorum.. 😄
Çünkü Kendini Tutarak hapşırıyor biraz ki kendini sıkmak tutma doğru değil
Bazıları kedi gibi ses çıkartıyor
Aynı anda hem burnumu hem ağzımı kapatıyorum, tehlikeli ama sessiz
Bende anlayamadım onu hâlâ yaa 😊
Çözümü bilen varsa bende merak ediyorum 😅
Bende yeri göğü inleten yim
Pist diye 🙄