Arkadaşlık da olsa, işin içinde mutlaka duygu vardır.. Yani umursamak, vicdan, ahde vefa gibi.. Bana göre bunlara ne kadar az sahipse biri; sadece aşk konusunda değil, arkadaşlık&dostluk konusunda da güçlü değildir bağları..

Arkadaşlık da olsa, işin içinde mutlaka duygu vardır.. Yani umursamak, vicdan, ahde vefa gibi.. Bana göre bunlara ne kadar az sahipse biri; sadece aşk konusunda değil, arkadaşlık&dostluk konusunda da güçlü değildir bağları..

Duygusal insanlar ince düşünür, kıymet verir falan ama aynı zamanda da aşırı kırılgan insanlardır. Her zaman için dostluk bağlarını sağlam tutamıyorlar. İncinmeye yatkın yapıları bağları zayıflatabiliyor.
Gururun ezilip geçildiği yerdir. sadece kucaklaşmaktır çoğu zaman. hatta bazen şarkılar çığırmaktır birlikte boş teraslarda. yalnız kalması gerektiğinde anlayışlı olmaktır. gözlerinin içine bakmaktır hep. sırf acısını unutturmak için zırıl zırıl ağlamaktır insanların ortasında. hiç beklemediği zamanda yanında olmaktır. gözünü açtığında orada olabilmek için sabahlara kadar hastanenin demir ve kan kokusunu çekmektir. zor anlarının geçmesini bekleyebilmektir. bir dost olarak acıyı söylemek ama suçlamamaktır. sığ sulara çekmektir onu boğulduğu derinlerden. özgür olmasını sağlamaktır... ne kadar gerçekse o kadar şanslısınızdır. gerçekliğin, dolayısıyla da sanslı olduğunuzun, farkındaysanız, sizden mutlusu yoktur.✌🏻aaa bak çok güzel bir hikayem var onuda buraya bırakayım...
aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. aşk küçümseyici bir şekilde sorar: “ben senden daha candan ve daha yakınım; sen niye varsın ki bu dünyada?”
arkadaşlık tevazu ile cevap verir: “sen gittikten sonra, ardında bıraktığın gözyaşlarını silmek için.☺️
😅😂
Bi'bot rica eder.. 😄
ÇSG seçil diye vememişimdir.. 😄
İlgisi olduğunu düşünmüyorum. Çok duygusal bir insan sayılmam ancak kaliteli arkadaşlık kurduğum insanlar var, sizin deyiminizle sağlam arkadaşlıklar bunlar. Ortak paydada buluşabildiğimiz sürece sağlam arkadaşlıklar için duygu bağlarına ihtiyaç yok.
Duygusal insanlar diğerlerine göre daha hassas ve düşünceli hareket ederler, konuşurlar. Bu da ilişkilerine olumlu bir şekilde yansır. Daha içten, daha sağlam, daha derin bir bağ olur arada.
Cevap
7Cevap
Daha sağlamdır diyemem bunun terside olabilir. Sonuçta kin, kıskançlık, nefrette duygu aksi bir durumda bunlarda olabilir.
Evet katılıyorum buna
Değildir. Hatta tam tersidir.
Duygusal insan hassas olur, arkadaşı ile olan ilişkisinde +/- lerden sürekli etkilenir.
Duygusal olmayanda ise tamamen çıkar ilişkisi vardır karşılıklı olarak ve bu çıkar ilişkisi devam ettiği müddetçe arkadaşlık da devam eder.
En iyisi her şeyde olduğu gibi normal olmak galiba.
Tabi ki duygusal olmak her konuda ve her alanda incelik sağlar. 23 yıllık can dostumun ve benim de duygusal olmam daha çok dikkatli olmamızı sağlıyor.
Hm, dusunduren bir soru. Kisilik meselesi bence bu. Duygusal insanlar karsi tarafi kirmamayi ve kirilmamayi isterler yani umursamaz olmazlar. Depresyondalarsa olabililer.
Bunalra sahip olan insan görmedim bu yaşıma kadar ama sahipmiş gibi davranıp altın kelebek ödüllerine gozunu diken gördüm.
Evet saydığın sebeplerden dolayı güçlü bir bağ oluşur ama duygusal insan kendine yapılan en ufak şeyi de unutmaz. Nerden biliyorsun diye sormayın:d
Bütün duygusal insanların içinde acı vardır bütün kötülükler o insanlara gelmiştir bunu biliyorum hiç olmazsa..
Alakası yok, duygusal olmayan nice uzun yıllar süren arkadaşlıklar gördüm. Duygusal arkadaşlıklar sıkıcı ve her şeye darılma olayları olabilir
Kesinlikle öyle. Duygusallık ve empati olmadığında işin içine çıkar giriyor o da sağlıklı bir dostluk olmasına engel oluyor.
Kesinlikle. Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.
Aynen bu yüzden yengeçleri sevin. Sadece arkadaşlıktan değil aşkta da bir numarayım😄
arkadaş olduğun kişilerle duygusal bağa gereksinim duymazsın dost dediklerin ise bunun tam tersidir
Ben duygusal biri değilim ama arkadaşlıklarım sağlamdır. Çünkü arkadaş olmak içün bir çıkarım yok
Tabii ki daha sağlamdır duyguları olmayan insandan her şey beklenir
Kesinlikle. Duyguları ne kadar yüksek yaşıyorsa arkadaşlıkları da o kadar sağlam oluyor
Hiç duygusal degilim , cokta sağlam arkadaşlık ederim 😎😎
Elbette duygu şarttır ama bazı insanlar bunu gösteremez içten içe güçlü bağlar kurar
Bence duygusallıkla alakası yok tamamen birbirine verilen değer ile alakası var..
Ozamana söyle diyelim olur mu his yakınlık ve benimseme ve düşünce ,,,
Ben cok duygusal biriyim neden dostum yok ben bu dusunceye kasiyim alakasiz bir durum.
Sadık lik onemli arkadasin da sadigi sevgilinin de sadigi...
Bence alakasiz duruyor gibi duygusal olmakla arkadasligin bi alakasi oldugunu zannetmiyorum.
öyle diyemem bunun tam tersi de olabilir
Ben böyle tespit görmedim.. KS'ye fazla..
Evet
Alakasız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?