+1 yılEvlilik baskısı yapmasalar aslında bir sıkıntı yok
24 yaşından beri ailem cevrem evlen evlen diye baskı koruyor;
ulan doğru düzgün bir insan evladı çıktıda biz mi gemileri yakmadık.
Demem o ki aslında yaşlanmıyorsun seni yaşlandırıyorlar böyle diye diye
Sende yaşım geciyor ne halt edicem diye düşünüyorsun
Ben ne insanlar gördüm 40 da 50 sinde Taş gibi hatunlar karizmatik yakışıklı abiler
Bu tamamen toplum psikolojisinden kaynaklanıyor.
27 Yorumla- +1 yıl
Bunun evlilikle bir hayat kurmayla alakası yok
- +1 yıl
Başka ne o zaman? Kadın milleti 30 olunca ah evda kaldım diye ağlıyo
- +1 yıl
Evde kalmadım
- +1 yıl
Derdin ne o zaman bebişkom senin?
- +1 yıl
Güzelliğim gidecek bütün derdim o 😂
- +1 yıl
Hay senin güzelliğine 😀 dert ettiği şey bak
- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülecek bir şey yok, çok güzel bir yaştasın. Hatta bir kadının en güzel yaşlarındasın diyebilirim. Tecrübesiz olacak kadar genç değil, hayattan elini çekecek kadar yaşlı değil. Kadının ne istediğini bildiği, kendini tanıdığı, çocukça, anlamsız kaprislerden ve şımarıklıktan uzaklaştığı, hayattan beklentilerinin şekillendiği yaş. İstediğin her şeyi yapabilecek zamanın var önünde. Şehir, hatta ülke bile değiştirebilirsin. Bir sevgilin olabilir, veya yolunda tek başına yürüyebilirsin. Neden üzüldüğünü açıklamamışsın... Yaşlanma kaygısı mı, nedir? Hayatı kaçırıyorum hissi mi? Zaman hızla akıp gidiyor korkusu mu?
19 Yorumla- +1 yıl
Yaşlanma kaygısı ve zaman hızla akıp gidiyor korkusu diyebilirim
- +1 yıl
Doğru tahmin etmişim... Birincisi, yaşlanmanın yakınında bile değilsin. 33 yaş nedir ki? İkincisi, zamanın hızla akıp gidiyor olmasından kaygı duyuyorsan henüz gelmemiş ve deneyimlemediğin yarında, yani gelecekte yaşıyorsun demektir. Bugüne, içinde bulunduğun zaman dilimine dön. Gelecekte veya geçmişte yaşamanın kimseye faydası yok. Geçmişte yaşıyorsan depresyon, gelecekte yaşıyorsan kaygı içinde bulursun kendini. Mutlu olmak için şimdide olmalısın. Zamanın arkasından bakıp durmak ve kaygılanmak yerine zamanın içinde ol, yani şimdiki zamanın. Bugününü, nefes almakta olduğun anı iyi değerlendir, sana iyi gelecek şeylerle doldur.
- +1 yıl
EİG için de ayrıca teşekkür ederim, yazalı 5 dakika bile olmamıştı 🙂
- +1 yıl
Anımı dolu dolu yaşıyorum bulundugum zamanı yeri ortamı güzelleştirmeyi çok seviyorum. Ama yaşlanmak istemiyorum
- +1 yıl
Görüşü beğendiğim için eig verdim
- +1 yıl
Bulunduğun yeri güzelleştirdiğinde zaman da seni güzelleştirir. Zamanın geçmesini, akmasını, yaşının ilerlemesini, 33-34...-38-40 olmasını kafaya takma, çünkü yaş dediğin şey sayılardan ibaret. Sen istemediğin sürece yaşlanmazsın. Doğduğundan şimdiye kaç yıl geçtiği önemsiz, çünkü o yıllar geçmişte kaldı. Önünde daha kaç yıl olduğu da önemsiz, çünkü bilmiyorsun.
- +1 yıl
Belki de yarın ölücem 🥺 bak şimdi de kafama bunu takarım
- +1 yıl
Kafana takma için değil, yaşanmamış bir zamanı düşünüp kaygılanmanın anlamsız olduğunu anlatabilmek için dedim. Evet, ne kadar zamanımız kaldığını bilmiyoruz. O yüzden de yapmak istediklerini erteleme, harekete geç. Keşke şunu da yapsaydım dememek için.
- +1 yıl
*kafana takma=kafana takman
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde aynı 46 yaşındayım fakat hiç kendimi 46 yaşındamisim gibi hissetmiyorum belkide zamana yenilmemek bu olsa gerek bazı şeyler insan hayatını olumsuz etkiliyor fakat yinede bu bize güç vermeli dönem dönem yaşadığımız ve çaresiz kaldığımız durumlar olabiliyor fakat en son yine insan kendine kalıyor Candan Erçetin parçası gibi oldu kendine kalıyor insan eninde sonunda diye devam ediyor olmazsa dinle bu mesajı okuyunca bence direk dinlemelisin ☺️
10 Yorumla
Ocak ayında bende 33 olacağım ama umrumda değil içimdeki çocuk hala büyümedi.
Benim tek sorunum ailemin ve çevremin evlen baskısı ve sürekli birileriyle tanıştırma çabaları içinde olmaları🤦♀️
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u +1 yılBence üzülmeyin sonuçta 33 genç bir yaş hala
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Güzelim her yaşın güzelliği zevki farklı bu farkı duyarak yaşayarak ve zevk alarak yaşayanlar yaşam sanatını iyi yapanlardır. Eğer bu doğallığı tersine çevirmeye çalisanlardansan o zaman yibranirsin hayatın akışına uymak gerek. Arkadaşlar candır bu eşin sevgilin evladın olabilir onlarla güzel fiyatlar içinse ol yaşamak güzel sey
10 Yorumla
+1 yılYaş ilerlesede hayatın kıymetini anlayıp uzulecegine hayatını kalan vaktini daha dolu dahacok hatıra biriktirerek yaşamaya bak derim. Ömür bu göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. o yüzden hayat ne kadar kalleş olursa olsun hayattan zevk alıp sevdiklerinle bil bol anı topla. gerisi hikaye çünkü.
10 Yorumla
+1 yılzaman okadar cabuk geciyorki inanilmaz. daha dun 18 yasindaydim ben yahu. ama her yasi dolu dolu yasamaya calisiyirum sanada bunu tavsiye ederim
22 Yorumla- +1 yıl
Ya dolu dolu yaşamakta sıkıntı yok inan öyle yaşıyorum zaten. Belki de o yüzden yaşlanmak istemiyorum
- +1 yıl
himm ozaman biraz dur ve yasinin olgunlugunu yasa :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende de var o hüzün. Yaş 27, doktor oldum. Ama hala doğru düzgün ilişki evlilik hiçbir şey olmadı. Birşeyleri kaçırıyoruz yaşayamıyoruz hissi var hep. Cuckold köle ruhlu biriyim, normal da değil maalesef ama bunu da yaşayanlar var hala yaşayamadık
12 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde evlilik olmasını nasıl düşünüyprsun
Cevap sahibi+1 yılEvlilik için bunlar olmak zorunda değil. Kendi içimde yaşadığım şeyler bunlar, normal ilişki falan da kuramadım. Şans işte. Ayrıca bir kadın için özgür olmak kötü bir şey değil ki, istediği erkekle beraber olabilmek neden istemeyesiniz? Böyle yaşayan kadınlar da var
+1 yılKırk yaşına ulaştığında da aynı şeyleri hissedeceksin
11 Yorumla- +1 yıl
YApma ya🥺
+1 yılYasa takilma hayat istesende istemesende gidiyor bunalimla bosa zaman harcama
14 Yorumla- +1 yıl
Ya bunalım gibi değil ama ne bilim çabuk geçiyor zaman ve ben hep böyle kalmak istiyorum
- +1 yıl
maalesef hep jstedigimiz gibi kalamiyoruz her yasin her anın ayri tadi oluyor. Buna takilarak uzulerek sadece kendinizin zamninidan hirsizlik yappiyorsunuz
- +1 yıl
🤷♀️
- +1 yıl
Hayat herseyiyle herzman guzel sadece hayattik takıntilarimizi birakip isteklerimizi kafi derecede tutup nefes almanin bile en degerli birsey oldugunu anlayabiliyorsak ozman hayat cok guzel oluyor
+1 yılTadını çıkarıyorum.. Başka bir şey yapmanın faydası yok maalesef..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. 33 yaşındayım çok mutsuzum gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hiç sevgilim bile olmadı kendimi eksik kalmış hissediyorum hayata geç kalmış hissediyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. ne üzülüyon kız sevinmelisin bence geldik gidiyoruz işte mis gibi 😂😂 yolu yarılamışız 😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Bunun neyine sevincem ya
- +1 yıl
Süpersin. Belki bi gün bende bırakırım
- +1 yıl
Olur denerim.
- +1 yıl
Sana da 😉
Yaşım 29 bende yaslanmis hissetmeye başladım. Artik orta yaş grubunda tamamen hissediyorum kendimi :))
10 Yorumla
+1 yılBu yaşım ilerliyor diye üzülenlerin düşünecek başka bir konusu, kafaya takacak başka bir derdi yok herhalde.
10 Yorumla
+1 yılBen sanırım Benjamin Button gibiyim. Yaşlandıkça gençleşiyorum. Sadece bedenen değil, ruhen de… 😁
00 YorumlaBazen oluyor, evet. Yaşlanıyorum diyorum. Ömür bitiyor diyorum.
10 YorumlaBenim 44 oldu, çok sorun yapmayın çünkü her yaşın bir güzelliği vardır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Yaş ilerliyor bunun önüne geçemeyiz. Üzülecek de bir şey olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen 18 yaşında hissediyorum 🥳 ama tabi yaşım bikac yıl büyümese iyi olurdu 😄
10 Yorumla
+1 yılBende 30 olucam bir ay sonra inanması güç 🤭
11 Yorumla- +1 yıl
@Sanalsevapp ; Hiç göstermiyorsun... En falza 26 derdim
+1 yılBence yaşamanın tam yaşı bu yaş bejde 34 yaşındayım hayatın baharinda. gibi hissediyorum
10 Yorumla
+1 yılBende üzülüyorum gitti ömrün yarısı ne kaldı ki şurada 30 olmaya 😕
10 Yorumla
+1 yılKadınlar 30 undan sonra kendini keşfeder daha olgun. Olurlar
10 YorumlaÜzülme ben de 18 yaşındayım diye aynı şeyleri yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılAralık'ta ben de 33 oluyorum. Hiç umrumda değil. Bence 60a kadar her yaş güzel sonrası sıkıntı.
10 Yorumla
+1 yılPazartesi 37 olucam dur benide tribe sokma iyi böyle işte kazık cakmıcaz dünyaya
10 Yorumla
+1 yılHaftaya ben de 33 olacağım. Üzülmüyorum çünkü 33 yıla 330 yıl sığdırdım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDıştan daha ufak göstersem de ben de geçen ay 32 oldum ve zamanla senin gibi olabiliyorum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçta bu yaşları görebildiğimiz için de şanslı saymalıyız kendimizi bence.
10 Yorumla
+1 yılBence her yaşın ayrı Bir güzelliği vardır önemli olan insanın yaşadığı anlardan keyif almasıdır
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan yaşlanınca böyle oluyor bende bazen diyorum keşke şu an 15 yaşında olsaydım.
10 Yorumla
+1 yılBen seviyorum yasım ilerledikçe daha mutlu oluyorum ☺️
20 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok hayatin kuralı bu
Allah bizi böyle yaratmış ölüme doğru gidiyoruz
Rabbim dinden imandan ayırmasın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Tabiki her geçen gün yaşlanıyoruz maalesef. zaman su gibi akıp geçiyor
10 Yorumlazaman geçmeye mahkum mecbur yaşlanıyoruz bende 32 yaşımdayım. Ama üzülmüyorum sonuçta ölümsüz değiliz.
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşına gelince mi başladı bu durum?
11 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen
+1 yılÜzüntünün nedeni nedir 🤔 Anlayamadım 🤔
16 Yorumla- +1 yıl
Yaşlanmak
- +1 yıl
33 yaşında ne yaşlanması 😄
- +1 yıl
😂bence de ama öyle demıyorlar
- +1 yıl
Kapak resmindeki söz mükemmel
- +1 yıl
Yolu yarılamışsın diyenleri at hayatından 😄 ömür törpüsü oluyorlar 😄
- +1 yıl
Olur öyle yaparım
+1 yıl7 yıl sonra 40 yaşındasın. Geçmiş olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Saol
Bende aynı seyleri yaşıyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Hele şükür beni anlayan biri
- +1 yıl
Sevindim
- +1 yıl
Kafalar karısık 😂az önce üzülüyorduk
- +1 yıl
Yaşla alakalı herhalde 😂
- +1 yıl
Ağlıcaz 🥺
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Enerjinin sönük olduğunu burdan hissettim
13 Yorumla- +1 yıl
Bugün öyle 🥺
- +1 yıl
Havadan dicem ama değildir neden sönük
- +1 yıl
Havadan aynen. Hava çok etkiliyor beni
+1 yılBende 32de acaba sence normalmiyiz yoksa buyukmu. Uzuluorum bazen hayatim bise yasamadan gcti diye. Sence cok yasimiz var mi yoksa gencmiyiz
10 Yorumla
+1 yılHer yaşın ayrı güzelliği var kadınların altın çağı bence 30 lu yaşlar tadını çıkar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılher yasın ayrı guzellıgı var yasandıkca daha cekıcı oluyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşının tadını çıkar. Çünkü bir daha asla 33 yaşında olamayacaksın
10 Yorumla
+1 yılbana da hatırlatıyorsun. susar mısın noluuuurr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım ilerledikçe mutlu oluyorum ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir kafa
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor evet zaman zaman
20 Yorumla
+1 yılZaman su gibi akıyor maalesef..
20 Yorumla
+1 yılBen daha 22 yaşında sendroma girdim 🤣
23 Yorumla- +1 yıl
Ay sanane Allah Allah
+1 yılAynı ben ama bende yaşımı göstermiyorum
10 Yorumla
+1 yılBilmem ben belki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorma ayni ben.. yaslandim ben herseyi yasayamadim mi acaba korkulari basladi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden, sıkıntı ne ki?
10 Yorumla
+1 yılÜzülmek faydasız zaman geçiyor işte
10 Yorumla
+1 yılBende yaşım ilerledikçe seviniyom
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. 3 yil kaldi simdiden tribe girdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok hayat akıyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yıl36 gibi hissetmesem de seviyorum yaşımı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayat kendini sevmeye başladığın an başlar
10 YorumlaNeden üzülüyorsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşından sonra yaşlanmayı bıraktım.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmeyin 33 mükemmel bir yaş
10 Yorumla - Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler