Bu aralar çok duygusal bir hale büründüm utanmazsam ağlıcam anasını satayım.
Galiba her şey çok fazla üstüme geliyor
Duyguları kontrol etmenin bir yolu var mı?
Bu aralar çok duygusal bir hale büründüm utanmazsam ağlıcam anasını satayım.
Galiba her şey çok fazla üstüme geliyor
Duyguları kontrol etmenin bir yolu var mı?
Varlığın bütünüyle değişime ve dönüşüme zorlanıyor olsa gerek... ya da ruhen kozmik bağın olan birinin sıkıntısı hüznü sana yansıyor ve hissediyorsun... Tabi senin üzülmek için çok ciddi sebeplerin yok ise bunları Bi düşün derim.. Hepimiz birbirimize görünmez bağlar ile bağlıyız.
Nasıl yani bu acar mısın?
Böyle bir şey var mı cidden?
Ruhen kendine yakın hatta aynı hissettiğin biri oldu mu... Var ise onunla frakans olarak aynı olduğunuzdan mütevellit birbirinizi hissede bilirsiniz özlem hasret vs.. Karşı tarafın sizi yoğun düşünmesinden ötürü telapati yapması vs... Çok uzun bu mevzular
Anlat ya😀 çok merak ettim çok enteresan bir konu😀 çok ilgimi çekti dinlerim ya uzun uzun anlat dinlerim ben
Sanırım buna benzer bir şey yaşadım daha çok sosyal medya üzerinden reelde böyle bir şeyle karşılaşmadım mesela
Duyguları kontrol etmek diye bir şey yok, tepkilerini kontrol diye bir şey var. Hissettiğin hiçbir duygu yanlış değildir ama eyleme döktüğün takdirde hem kendinin hem de başkalarının zarar görmesine yol açabileceğin tepkiler vardır. O yüzden bir nebze olsun duygularını "kontrol etmek" istiyorsan, o an hissettiğin duyguyu kabul et, bastırma, görmezden gelme, sebep bulmaya çalışma, sadece yaşa. Ağlamak istiyorsan ağla, öfkelendiysen bunu sağlıklı ve kimseye (kendine dahil) zarar vermeden yaşa.
Söylemesi kolay ben duygularımı yıllardır bastırıyorum çünkü zayıflığımı ortaya çıkarıyor.
Duygularını belli etmek zayıflık değildir. Duygularını zarar görmeyeceğin bir yerde ve/veya çevrede veyahutta kendi kendine açıp yaşaman iyi gelebilir.
İnsanlar mı çok duygusuz ben mi çok duygusalım bilmiyorum artık
İnsanlar çok duygusuz.
Hemde çok
Duyguları kontrol edebilmenin yolu onları doğru zamanda doğru şekilde salıvermek bence. Utanma ve ağla mesela. Yoksa bambaşka bir yerde kontrolsüz bir şekilde dışavurabilirsin
Bazen oluyor ya az daha sokak ortasında ağlıyacaktım bir anlığına kendimi kaybediyordum
Dedim erkek adam ağlamaz kendine gel.
Ben sokakta da ağladım otogarda da ağladım yolda da ağladım otobüste de ağladım :D bi yerden saldım komple
Ben yapamam ya öyle 😀
Ama çok gördüm ağlan kadın ne yapacağımı şaşırdım bazen çok üzüldüm.
Öyle yapmasan bile en azından yalnızken ağlayabilmeli insan bence. İnan ki iyi hissettiriyo :)
En son 2 hafta önce ağladım 😊 bir parkta bir bankta herkesten uzakta tek başıma yanımada 2 bira aldım bi yandan içtim bir yandan ağladım
Geçmişim çocukluğum gözümün önüne geldikçe ağladım.
Valla tutmayın salın :D hiç utanılacak bir şey değil
Gizli gizli bizimkisi 😀
Ben de olaylar üzerinde çok düşünen biriyim. Bazen 'ne için yaşıyorum ki, atayım kendimi yüksek bir yerden olsun bitsin" diyorum. Ama anneme bunu yapamam.
Bazen de çok mutlu oluyorum ama mutsuzluk, kaygılar, stres yükü binince intihar düşüncelerim oluyor
Bende de oluyor ya nasıl lanet bir şey bu
Cevap
3Cevap
Evet stresi azaltmak ve kararlı olmak
O da iyi onu nasıl başarıyorsun
Maalesef bir yolu yok ama içimden ağlamak geliyor demişsin otur ağla içini boşalt bir nebzede olsa rahatlarsın.
İyi de güçlü olmam gerek
Güçlü olmak isteyen biri ağlar mı
Ağlamak bir zayıflık göstergesi değil ki! İnsani bir duygu. Yani ağlamak istersin içinden ağlamak gelir yA da üzücü bir olay yaşamışsındır …Artık her neyse işte. Ve ağlarsın yani . Bu seni güçsüz yapmaz ki!!!
Bilmiyorum
Ama rahatlayıcağı mı bilsem ağlarım
Emin ol rahatlıyorsun. Denendi onaylandı
İyi denerim zararı olursa hesabını sana sorarım :)
Tamam git ağla gel. Ben buralardayım bekliyorum dkdkd
Bekle ağlayım gelicem 😀
Tamam 😁
Sevgi görmedin hiç? Bir sebebi olmali o duygusal aclığın?
Yüreğimi deşme
Nerden anladın 😅
Duygusal birisiyim ve bu çok zor bir durum dediğin şey.
Kötü bir şey kırılgan yapıya sahip olduğun halde hiç belli etmemeye çalışmak çok zor.
Onun için süperkahraman olmak lazım. Anca bi süperkahramanın becerisi olabilir bu
Kurtuluş yok desene
Var. Bi tık umursamaz olacaksın her şey daha kolay oluyor. Tam olarak neden kontrol edemediğini, yani olayı bilmediğim için umursamaz ol yeterrr
Anı karar vermemelisin
Düşünerek hareket et
Duyguları kontrol etmenin tek yolu zekan ile hareket etmek
Bu aralar matık ile duygu arasında gidip geliyorum
Kafam karışım son zaman ne yaptığı kendim bile bilmiyorum
Doğru kararsızlık tehlikeli
Ağla kurtul valla en güzeli
Sessiz bir köşede ağlıyorum
Elden gelmeyen her şeye
Peçete verenlerin çok olsun🥺
Ben yalnız ağlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?