Yalan söylemeyi yıllar önce bırakmış biriyim. En çok kendimi eleştiren, en çok kendimin hakkını yiyen biriyim. Hakaret olarak değil, gerçekten şizofreni bir ebeveynle büyüyürerek, kendimi ve sadece kendi emeğimle bugünlere getirmiş biriyim. Dramdan beslenirim ama kimseye bile isteye kötülük yapmam. Hatta başkalarının dramı bana gülünç gelir, şaşırmış gibi yapsam da içten içe eğlenirim. Kendime yapılmasını istemediğimi asla başkasına yapmam. Kimsenin durduğu sıra da önüne geçmeye çalışıp kaynak yapmam. Üç kuruş için ne adam ne de rahatımı satmam. Herkesin hayatını kolaylaştırma taraftarı olup, elimden gelen bir şey olursa kimin olursa olsun, derdini problemini çözmeye çalışırım. İyi bir dinleyiciyim. Herkesin baktığı pencereden bakmam. Otoritelere karşı hayır demeyi yeni yeni öğrenen biriyim. Sadığım ama enayi değilim. Güvenirim ama kimseye sırtımdan vurması için bıçağı eline vermem. Kimsenin vazgeçilmez olduğuna inanmam ama güzel yas tutar, sağlam silerim. İşte böyle biriyim, nacizane…
Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Biraz uçuk biriyim.. Mantıkla duyguyu harmanlayıp öyle sunuyorum daha çok.. Bir şey ya vardır ya yoktur.. Ya benimdir ya da hiçbir şeyim..
Uçlarda yaşadığım çok şey var.. Tutkulu olmak asıl imzam.. Bazı şeylere tirkayi olduğum da doğru.. Aksi hallerimi de es geçmemeliyim.. Benim olan canlıyı paylaşamam.. Sahip olduğum şeyler vücudumda bir organ gibi.. Netim, net olan insana hayranım..
Arkadaş canlısıyım.. Yeterki emin olayım.. Her durumda yanında olurum.. Dürüstlük atadan kalmadır.. Her şeye olduğu gibi, ona da bağlıyım iki elle..
Bazen arabesk yaşarım hayatı.. Çok gülmeyi sevmem.. İçimde mutsuzluğu, dışımda mutluluğu yaşarım..
Özür dilemek zor değil benim için.. Soğuk bir tarzım olsa da egom sanıldığı kadar yoktur.. Sigara, çay en büyük hobim.. O içerken tüten dumanı " ben ona para harcıyorum, o da bana bunca gidene rağmen hayal kurmayı öğretiyor" diyorum..
Ben kendimi anlatabiliyorum ya.. arkadaşlarım, ailem :) zor biri olduğumu düşünmüyorum. Anlamak istemeyen bazı insanlar beliriyor hayatımda, bir kere anlatıyorum, iki kere.. sonra uğraşamıyorum. Anlamak isteyen anlar, anlaşılmaya çalışmak çok ağır geliyor bana kaldıramıyorum. Kesip atıyorum.
bu dengesizlikten insanların ne anladıgıyla alakalı ancak bu güne kadar kimseye değil zararı hep kendime verdim bana değmedikleri kırmaya çalışmadıkları sürece kimseye de zararım olmadı
Kendi içinde yaşayan, sessiz sakin, düşünceli, öğrenme merakı olan, duygularını uçta yaşayan, manevi değerlere ve insanlığa (insanlığa ait her şeye) önem veren biriyim.
Ben çok mütevazı sevecen güler yüzlü yardım etmeyi seven boş kalmamayi her günün dolu geçmesini isteyen hümanist ve İnsanlık adına güzel olanı öğütlemeye çalışan biriyim 😊Lakin naif kırılgan tarafımda vardır o anlarda sessizliğe gömülürüm. Hassas bir kanatsız melek misali
zor biriyim. herkesle anlaşamam. herkesi yaıma yanaştırmam. tersim fenadır, sinirim anidir ve kolay geçmez. a. ptal insana tahammülüm yoktur oldukça sarkastiğimdir. affeden anlayışlı sabırlı bir tarafım var lakin bir anda limanı da gemiyi de yakabiliyorum. bunlar dışında ponçiğim aslında
Yaradılanı yaradandan ötürü sevmeye çalışan, geçmişte başkası kırılmasın diye yaşamış, şimdide kırmayan fakat aman kırılmasın diye uğraşmayan. Hak edene her neyi hak ediyorsa aynen veren. Hayatın sırrını çözmeye çalışan ve her insan gibi mutluluğu hak eden biriyim. Artık bana keyif veren ne varsa onu yaşıyor, kimseyi kıyamıyorum. Herkesin kendi hayatı ve herkes kendi kaderini kendi yazar bunun bilincindeyim.
dışardan soğuk görünen ama samimi olduğu insanlarla fazlasıyla sıcakkanlı gülmesi eğlenmesini seven utangaç zaman zaman üşengeç karamsar gözükse de realist ve mantıklı olan efendi kibar gezmesini sevmeyen daha çok kendi halinde takılmayı seven duygusal biriyim :)
Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli birkaç sorudan biri tebrik ediyorum öncelikle. Herkesin harcı değil kendine objektif olmaya çalışmak ve doğruları yapmak.
şaşırtıcıyım çoğunlukla neşeli komik dürüst ve ulaşana derin biriyim insanların hayatlarına dokunmayı destek anlamında seviyorum mutlu etmeyi bu beni de tatmin ediyor art niyeti hemen görüyorum o kişilere çok acımasız olabiliyorum anlatmakla bitecek gibi bir şey değil bence hepimizin içerisinde bir dünya farklı özellikler var
Egoist narsist mazoşist ve aynı zamanda sadist bi insanım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sakin ve huzuru seven vede tercih eden biriyim gürültü patırtı insani değilim lavabali insanlardan hoslanmam yalani sevmem egoist ve kaba insanlari sevmeyen birisiyim sade biriyim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kendimi anlatmayı pek sevmeyen biriyim. Beni tanıyanların beni anlatmasını severim ve yalnızca hakaret olmadan. Bana sorulursa bu sadece kendince takılan biri diyerek geçerim.
En İyi Cevap