Kendimin özetini tam yukarıya yazdım..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Kendimin özetini tam yukarıya yazdım..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Ben oldukça iyi bir insanım çünkü iyilik yapmayı seviyorum ve her zaman için güler yüzlü nazik ve kibar oluyorum ama biri bana nasıl davranırsa o şekilde karşılık veriyorum yani iyi insanım diye kötülük yapana da iyi davranacak değilim bunların dışında biraz inatçıyım birde geceleri özellikle de çok duygusal oluyorum ve bu iki özelliğimi sevmiyorum sadece.
çok duygusal olmak maalesef insanın kendisine zarar veriyor çünkü
Hani derler ya her ailede herkesin işene koşan herkesin işini halletmeye çalışan ve sonra hep kötü ilan edilen bi keriz vardır mutlaka sizin ailede yoksa büyük ihtimalle sensindir o
İşte öyle bişeyim
görüntü olarak oldukça ciddi hatta hırt denebilir ama beni tanıyanlar sünger yürek diyorlar bana!!!
teşekkürler çikolata kız :)
Kendi halinde hiphop dinleyen çok okuyan az gezen..
Cevap
39Cevap
Günaydın; bir insanın içinde her duygu durumu vardır. Kodlarımızda var bu. Aklınıza gelebilecek en iyi şeyler olduğu gibi en kötülerde buna dahil. Genlerimizden dolayı kimi iyi ya da kötü duygular daha baskın olabilir. Kötü yönlerini törpülerken, iyi yönlerini parlatmaya çalışırız. Bu, kişinin kendisini nasıl görmek istediğiyle alakalı bir durumdur. Toplum içinde kendimden, kendim sorumlu olduğum için, bana çeki düzen vermekte benim birinci sorumluluğumdur. Güzel bir dünya istiyorsak, herkes elinden geldiği kadar kendinin en üst versiyonunu yapmaya çalışmalıdır. Bu hem kendine hem çevresindekilere iyi gelecektir. Bulunduğu yerdeki insanlarında çiçek açmasına sebep olacaktır. Sevgi paylaşıldıkça büyür.
Özetle; içinde her duygu durumunu barındıran ve bunu güzelleştirmeye çalışan bir insanım.
Güzel bir gün dilerim.🌻
Görsel tam anlamıyla beni anlatıyor.. Birkaç bir şey de ben ekleyeyim..
- Biraz güler yüzlü..
- Biraz da tatlı..
Tabiki herkese karşı değil.. Karaktersiz insanlar yakınımdan bile geçmesinler.. O tarz insanlara tahammülüm dahi yok..
Sevimli sempatik biraz da egoist zor ulaşılan zor vazgeçilen bir tip.
Mustafa bazı olumlu fazla gülmeyen ama duygusal birim yardımcı olmayı severim anneler yapacak kadar oy var türlü türlü huyu var tam da böyle bir şey herhalde
İyi bir insan kamuya faydalı bir dernekte meslek odasında bilgi ve becerilerini eğitimler vererek paylaşan sevgi ve insanı değerleri taşıyan biriyim
Çok duygusal saf temiz kalpli sessiz sakin sabırlı anlayışlı merhametli vicdanlı kimseye kötülük düşünmeyen çok dürüst saygılı edepli terbiyeli
Benim hayatım benim bağlar
laf sahibinin kölesi olur dil kölenin dostu bu böyle biline bütün burçların özelliğini taşıyan biriyim,,, bayıma düşeni yaparım
Bir avuç toprak, biraz da suyum ben
Neyimle övüneyim işte buyum ben"
YUNUS EMRE
Haha benim ppde yazan zaten buraya yazmama gerek yok;)
Herkese seviyor nedense
Uzakta yakında ya da sanal
Yardım etmeyi seviyorum
Sessiz sakin içine kapanık utangaç çekingen alıngan kırılgan hassas duygusal birisiyim
Mal , aptal , canım , beyinin , canım ve daha bir çoğu...
Birde klavye mağduru..
Hiç kendimi anlatamadım. Tanıyanlar anlatır ben beceremem.
İyi dans ederim
Israr ederim
Franca da biliyorum
Sakin, efendi ve dürüst bir insan olduğumu biliyorum.
Kibar, konuşkan, hayvanları ve doğayı seven, disiplinli ciddi biriyim
Biraz sert biraz zevkli asiri duygusal :)
girilmez bir iki kapı var onları zorlamadıkları sürece gayet eğlenceli ve biraz da planlı yaşayan lider.
Duygusal anlayışlı empati yapabilen suskun bazen sert bazen meydan okuyan bazen de korkak olup hayatta kalma iç güdüsü ortaya çıkan bir insanım
özleyecek biri buldum demiştim gene kaybeden olduk...
Huzursuz detli psikolojisi bitik
Tanıyan bilir tanımayan binpisman
Sert ve yerine göre acımasız
Evlenmem galiba çok olsa da az olsa da
Kendi halinde konuşmayı ve dinlemeyi seven
soguk sıcakkk, atarlı giderli ve seksi ve saf ya da bazen fazla kıskaç bazen fazla ilgisiz
Dışı sert, içi yumuşacık. Kabuklu 😂
Duygusal, içe kapanık
Saf ve canayakın
Duygusal ve kararsız
Enerjik bir güneş
Kendimi övmeyi hiç sevmem 😃
Düz sıradan bir insan
Dengesiz. Bu kadar
Renkli bi kişiliğim var 🤓
Her seye aglayan gereksiz bir insan
Babby çıkart aha ben :)
Geçici sinir ve marhamet