Niyetimiz yargılamak değil.. 🎈Aksine ayna tutmak ve kendimiz ile yüzleşmek. 🎈
Not.. Çok sivri dilli biriyim ve bu yüzden çok kalp kırdım. Törpülemeye çalışıyorum. 😏

Niyetimiz yargılamak değil.. 🎈Aksine ayna tutmak ve kendimiz ile yüzleşmek. 🎈
Not.. Çok sivri dilli biriyim ve bu yüzden çok kalp kırdım. Törpülemeye çalışıyorum. 😏
Bir insanın kendine yapabileceği en büyük iyiliklerden biridir şüphesiz. kendini eleştirdikçe kendini keşfetmek, eksik yanlarını görmek, güçlü olduğun noktaları bulmak ve sonucunda hayatını bunlara göre idame ettirmeye çalışmak. aynı zamanda insana mutluluğun kapısını da aralar. kimi zaman çok sancılı bir süreçten geçer kimi zaman kolayca olup bitiverir ama ne olursa olsun insan kendini eleştirdikçe kendini bulur.
tanım: kendini keşfetmektir aynı zamanda..
Kesinlikle hemfikirim 👏
Kendimde eleştirdiğim konu, kendimi eleştirmemem. Çünkü ihtiyac duymuyorum. Ama yapmam lazım belki de.
İhtiyac duymama nedenim ise, mutlak şekilde adil olmaya çalışmak, empati kurabilmek, haksız isem susup özürdilemeyi bilmek, düşmanım olsun karşımda, kesinlikle adil olurum yine ve adil olmasam eger, bunu da gizli sinsice yapmam direkt söylerim. Ya ben cinayet işlesem ortaya çıkmaz ama ben söylerim 😂😂😂🤦♀️İnsanlara, makam konum meslek, maddiyat vb durumlarına göre değil, insanlığına göre davranırım. İyiye iyi kötüye kötü. Kimi hakkımda şeytan der, kimisi ise melek ve iki taraf da haklıdır derim. Kim neyi haketmişse onu görür benden çünkü. Yani belki eleştirmek lazım ama, olması gerektiği gibi davrandığımı düşünüyorum. kendimi eleştirecğim konu kalmıyor hal böyle olunca. Ama gerçekten beni eleştiren değer verdiğim insanların eleştirilerine de her daim açığım hatta hoşuma gider.
Cevap
6Cevap
Kendimde eleştirdiğim ya da itici bulduğum bir şey yok
Elestirdigim zaman bana kotu davrananlarada iyi dvranmam ve adil olmam. Altimdakini ezmemek,
İtici buldugum ise icimden ne geciyorsa yuzune soylerim
Çok utangaç çekingen sessiz pasif öz güvensiz asosyal biriyim bu durumdan rahatsızım ama maalesef değiştiremiyorum
Bazen gereksiz zamanlarda bile gülüyorum, kolay ikna oluyorum
Çok yumuşak birisiyim ve birisi kırılmasın diye ben kendimi kırıyorum en sevmediğim yanlarımdan birisi
Pek yok cidden.. :))
Her şeyim iyi ki var.. 😄
😄😄
Kimseyi arayıp sormam.
Doğumgünü, kandil, bayram gibi özel günleri hiç sevmem. Genelde bunlarla ilgili ailem her ne kadar sitem etse de ben gönüllerini alıyorum.
Çabuk soğuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?