Herkes "gerçek sizi" bilmeyi hak etmez. Bırakın siz olduğunu düşündükleri kişiyi eleştirsinler.🍀☀️
" Robin Sharma"

Herkes "gerçek sizi" bilmeyi hak etmez. Bırakın siz olduğunu düşündükleri kişiyi eleştirsinler.🍀☀️
" Robin Sharma"

En çok her olaya duygusal bakma özelliğimi sevmiyorum çünkü bu beni yıpratıyor birde bir tartışmayı ya da konuyu nokta koyulana kadar peşini bırakmam uzattıkca uzatırım yarım kalan hiç birşeyi sevmiyorum açık ve net olucak her şey konu her ne ise konuşulacak ve nokta konulacak aksi takdirde ister 1 yıl ister 3 yıl geçsin o konuyu yine gündeme getiririm... böylede gıcık bir insanım işte 😂
hangisinden başlayayım acaba burada kuzenimi görüp bütün sülale doldurmasın diye ilk hesabımı kapattığımdan mı başlayayım yoksa birkaç ay sonrasında geri dönüp konuştuğum çocukla sevgilisi olup olmadığını araştırmadığım için tabii o zamanlar mobil uygulamayı kullanıyordum ilişki durumu yazmıyordu hakkında soru açıp da ilanı aşk edip de sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşları tarafından linç olmakla mı başlayayım ya da dur daha da heyecanlısı var sevgilisi beni yerin dibine sokup da sen onun tükürüğünü bile elde edemezsin demesinden mi başlayayım mı acaba işte en çok canımı acıtanlar bunlar
Karşılaşmak kötü tesadüf olmuş senin için😌
Yanarım yanarım da ona ilanı aşk ettiğime yanarım hayatımda ilk defa bir erkek için gururumu hiçe saydım yemin ederim sevgilisi olduğunu bilmiyordum eğer bilseydim soru açmazdım
boş ver en fazla ret aldın daha kötü sonucu yok olan bir durum😉
Kararsızlığım konusunda eleştiririm hep. Nefret ediyorum kararsız olmaktan🤦🏻♀️
Off bu bende alışveriş yaparken çok var😭
Kimse benimle alışveriş yapmak istemiyor😭
Valla aynısı bende de var o yüzden tek gidiyorum yanımdakileri sıkmayayım diye🍀😂😂
Aynen bende öyle 😅
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim😇🍀
Haksızlığı hazmedemem aşırı tepki veririm. Gözüm bir şey görmez. Herkezi kendim gibi gördüğüm için hep kaybettim. Bu yönlerimi eleştiririm ve kendime çok kızarım
Rica ederim @blue1982.
Cevap
73Cevap
Kendimi eleştirmiyorum ne yapıyorsam doğru olanı yapıyorum.
👏🏻👏🏻🌺
Kendimi eleştirmem gereken konularda eleştiririm her zaman..
👏🏻👍🏻💯
Hiçbir konuda eleştirmem ailem benim yerime yapıyor bunu fazlasıyla bide ben yüklenemem hiç kendime.😃
En çok sinir konusunda anlık sinirlerim zıplar
Saman alevi gibi🙂
Evet tabi aşırısı saman olmaz bildiğin kundaklama olur :))
☺️☺️
Keşke dayanak noktam olsa, iyi bir gelirim olsa. Dün uzun süre sonra cebimde beş kuruş para kalmamisti.
Kendi içimde mutluyum da gelecek kaygım var. Bir şeyler yapsam da çocukluğumdan gelen bir şey var, bazen kendimi çok eleştiriyorum otomatik olarak. Üzülüyorum
Profesyonel destek alabilirsin gelecek kaygısı konusunda.🙂
Aldatan eski sevgililerim geri dönmek istediği an kabul edip aldatmamış olmam konusunda eleştiriyorum. Çünkü biri “yetersiz” derken ikisi de “Sorunu kendinde ara.”demişti. Düşünüyorum, düşünüyorum. Galiba sorun bende sahiden onları bu defa da kabul edip ben aldatmamış olduğum için.
Yetersiz diyen de umarım yetersiz nasıl oluyor ona bir gün evlenmiş olduğu an hanımı gösterir
Gerçekten bazen sabrıma hayran kalıyorum.
Sonunu bile bile insanların görmesi için elimden gelene kadar sabır etmeme bazen ben bile hayran kalıyorum.
Sonra diyorum ki bu kadarına gerek varmiydi diyip eleştiriyorum.
Bazen tartıştığım bile oluyor.
Daha karakolluk olmadık henüz.
kararsızlığım ve cesaretsizliğim. cesaretsizlik genelde insanlara güvenmemekle alakalı. herhalde çok darbe yemiş olmalıyım.. ne zaman birinden bir söz alsam mutlaka o söz yerine gelmez böyle mi güvenicez millete
Sözler genelde yerine getirilmez😌😂
haklısın bu da insanı cesaretsiz hale getiriyor. insanlar genelde bir işe girişirken mutlaka birilerine ihtiyaç duyar. bunu birilerinden bir şey beklemek olarak algılamayın sadece ihtiyaç yani maddi bir beklenti değil. ama kimden ne sözü aldıysam hiç yerine gelmedi ben neden verdiğim sözün hep arkasında durdum durucamda hep kaybetsem Allahın izniyle yine durucam kimin ne yaptığı umurumda değil.
Her konuda eleştirim 🙂 aynaya bakınca ayna çatlamazsa ayna kaliteli diyorum.. aynaya bakıp sana bakan kız ya topal ya kör ya şaşı ya da menepoza girmiştir diyorum
😂😂
Negatif yönlü olarak kıskançlık konusunda. Sevdiğim bir insanı çok kıskanırım.
Pozitif olarak ise çok merhametliyim. Genelde insanlar bunu kullanıyor.
İyi niyet maalesef kullanılan bir özellik değerlendirmek lehine almak yerine.
Evet değerlendiren insanlar çok nadir. Çünkü iletişimden ve anlayıştan uzak insanların çoğu.
Evet😌😌
😊😉
Eskiden çok şans verme konusunda ve hayır diyememe konusunda kızardım kendime ama değisiyorum taviz vermiyorum pek artık..
✌🏻🤛🏻🩷
Vallahi ben takıntılı bir insanım ince Detaylara takılırım karşıdaki insanı bunaltırım
Bende detaycıyım takıntı yok ya şükür😄
Ahahah😄😄oyy kuzu bunaltma tatlı canını o takıntılara ya hayat kısa🩷🍀
Ahahah hadi bakalım araştırmacı seni @fesfs😂🍀
Kız böyle sorular sorma keşfetim sana aşık gibi davranıyor. Sitede bir tek sen varsın. 🤣
Kusursuzluk konusunda eleştiriyorum. 🤣
Eee sabah sabah zihinler uykular açılsın biraz dedim işe giderken😂😂
Açtın, ferahlattın bizi. 🤣
Düşündürür açarım öyle ben zihinleri😂😂😂
Yok anacım benim bu uykum genetik hastalık ya. 🤣
Vitamin değerlerine baktırmalısın sağlık önemli☺️
Geçmiyor kız. Demirim yerlerde sürünüyor. Biri çalmış bulamıyorum.
Takviye al sen geçer insallah😌
Sitenin en anacı mısın sen kız? 🥳
Ahahha😂😂nedenki bence çok herkesten şeyler diyorum😇
Öyle okuyorum seni. 🥹
Teşekkürler reeldede öyle derler✨
Biliyem ben bu işleri. 🤣
Fazlaca merhametli ve nezaket sahibi olan yönümü çok eleştiririm😉
Bende kendimde eleştirdiklerimden🙃⭐
Fazla alınganım ve benim yapmayacağım şeyleri arkadaşlarım da yapmamalı diye düşünüyorum
Mesela ben arkadaşım bana çiğ tavuk getirse onu bile yemeye çalışırım ve karşı taraftan da aynı şeyi bekliyorum
Gereksiz insanların g*tünü kaldırdığım için çok eleştiriyorum
Ahahah😂😂bak bunda ortak çıkmadı fikrimiz ben tınlamam sana da geçecek burada kaldıkça bu özelliğim🤪🤪
Nezaketten anlamayana iyi dinleyici kesilmek iyilik periliğim tutuyor gereksizlerede 😂😂
Hee valla keşke🥲
Bu sözü çok doğru.. Kendimi eleştirmiyorum bilinçli ve olduğum gibi davranıyorum.
,🩷🍀😇
Kendimi eleştirmem ne yaptıysam doğru yapıyorumdur aklım yapmadiklarimda 😌
👍🏻👏🏻✅
Çoğunlukla "Daha iyisini yapabilirdin" cümlesi geçer kafamın içinde 🙄
👏🏻👏🏻✅
Herkese fazla değer veriyorum tek sorunum o
Kendinden ödün vermiyorsan değer insani bakış açından oluyor✨
Duruşumu eleştiriyorum fakat değişen bir şey olmuyor 😅
Değişir yaşadıkça😂😂😂
Yaş aldıkça kırışıklıklar dışında nasıl yumuşar ki😅
Manevi anlamda arınman gerek en çok geçmişten fiziken seni gerçekten mutlu etmeyenlere ufak müdahalelerle ama sadece kendin için💐💝
Çok teşekkür ederim 🥰💐
Rica ederim🌺🩷
Sanırım biraz fazla inatçıyım ve kendi bildiğimi okurum 🤔
Değer bir inatsa haklı bir özellik✅
İnadın değeri nasıl oluyor : ))
Mesela kariyer hedefin var ve önüne geçmek isteyenler var sen kariyerinin peşinden gidiyorsan ve sonucu seni mutlu ediyorsa bu değerli bir inat.🙂☺️
Olayın bu tarafını hiç düşünmemiştim : ))
Düşünmüş oldun☺️
Her şeyi her açıdan değerlendirmek gerekmiş : ))
Çok çalışıyorsun Halil'im..
Durdur artık kendini yeter diyorum..
Arada kendini dinlemen gerek tabi ama körelmemen noktasında olumlu bir özellik😇
Öyle👍🏻☀️
Sinir konusunda. Bazen çok mu abartıyorsun kızım diyorum ama elimde değil.
Olur öyle anlar☺️😇
Genelde her konuda
Kendine netsin👏🏻💯
Eleştiri alıyorsam ve benim bir eksikligim ise değiştiririm ama kişi kendi istediği gibi insanları görmek istediği için eleştiriyor ise değiştirmem
fakımdalim çok aşiri derecede yüksek bu konuada çok kendimi eleştiriyorum ve kızıyorum ilede fakıma varcam 😂😂😂
Kendimi en çok zamanımı boşa geçirdiğimde eleştiriyorum, genelde pek olmuyordu ama son zamanlarda motivasyon eksikliğinden oluyor.
Açık sözlü ve dürüstüm (kırıcı olmamaya da gayret ediyorum ama) kimileriyse bana geveze diyor... :|
Kendimi olduğum gibi kabul ettim
👏🏻🌺⭐
Biraz üsengecligim konusunda çok eleştiriyorum kendimi
Her konuda yapabilirim eleştirilerim çok iyidir aslında
☺️☺️
Bir tık bencil ve sivri dilli derecesinde netim. Bu konuda kendime 'o kadarını söylemeye gerek var mıydı?' diye eleştirdiğim çok oluyor maalesef.
Benimde sivri dilli tarafım var yapıcı olduğum kadar seni anlıyorum.😌
Kinci değilim ama zulme ve kendini üstün görenlere karşı alerjim var.
Gerçek beni görünce suistimal etmeyen gormedim
Olduğum gibi kabul ediyorum. Seviyorum kendimi. 🥰
Insanlara niye bu kadar güveniyosun diye söverim kendime
Gerçek beni bilen biliyor gerisi çok da mühim deel
Kendimi eleştirmem gereken konularda, kendimi eleştirmediğim için kendimi eleştiririm. 🤯
Kendimi salmışlığım ve hayata karşı eski bir ben olmadığım açısını eleştiriyorum.
Davranışlarım konusunda. Kendim olmaktan nefret ederim
Yo, toprağa düşmüş ilk mükemmellik tanesi olduğumdan, ele bişilerim yohtır.
Aklıma Leyla ile Mecnun geldi 😂 toprağa düşen ilk bakkal tanesi
He işte o da benim emmoğlu 😅
İyi niyetimden kaybediyorum ben bu yönde eleştiriyorum kendimi
İnsanların her zaman iyi niyetli ve samimi olduğunu düşündüğüm için kendimi eleştiririm
Haksız olduğum konularda veya kendimi geliştirmem gereken her konuda kendimi eleştiririm...
🍀🩷🩷
İnsanları gereğinden fazla samimiyet gösteriyorum bu konuda cidden rahatsız hissediyorum kendimi
Tanıdıkça aşacaksındır.😌
Fazla merhametliyim. Bunu haketmeyen insanlar oluyor
Eleştiri değilde uyanırım yanlış bir şeyler yasayiptwbpisman olmaması için gerekli bilgiyi veririm
Her şey olup bittikten sonra o gelen pişmanlık hissini çok fazla yaşıyorum ben ya 😭 Her defasında da diyorum kii bundan sonra daha dikkatli olacağım. Ama sonuç değişmiyor😬😬😬
Sevme konusunda çok abartıyorum
Kendinden ödün veriyorsan yıpratıcı🥲💚
Sevme konusunda. Gönlüm laftan anlamadığı için malum..
İnsanları günahtan uzak durmaya davet etmeden duramıyorum.
Sivri dil, fazla iyi niyet ve fevri çıkışlar... Düzelmiyor bi türlü 😂
Kararsızlığım, başarabileceğim bir şeyi doğru çalışmadığım için yapamam bu konular sürekli kafamda dönüp durur ve belki kelimesi başımı döndürür
Abla bitmişim Ben eleştirecek bir yanım kalmamış
Abla😂😂
Yaptığım hatalardan kolay kolay ders çıkaramıyorum
Aynen öyle yapıyorum.
👏🏻👏🏻
Eleştiri sevmem djdjdn
Eti pufun üzerindeki şekerlemeler kadar renkliyim diyorsun😂😄😇
Evet boşuna koymadık😂😘
Ahahah😇👍🏻🌺
Kendimi eleştirdiğim bir konu şu an için yok
🙂☺️
Bir konuda tamam yeter diyorum ama olmuyor.
☺️☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?