Ben yüz yüze kendimi daha iyi ifade ediyorum. Mesajlarda ifade edemiyorum kendimi. Sizce doğru iletişim hangisi?

Ben yüz yüze kendimi daha iyi ifade ediyorum. Mesajlarda ifade edemiyorum kendimi. Sizce doğru iletişim hangisi?
Karşımdaki kişinin enerjisine bağlı. Bir kişi bana kötü geliyorsa rahatsız olurum, kendimi ifade etmekte güçlük çekerim, uzaklaşmaya bahane ararım ancak iyi gelen biriyse o kişiyle durmadan konuşabilirim, kendimi ifade etmem konusunda sıkıntı çekmem. Real sanal farketmez
Yüz yüze iletişimde kendimi daha iyi ifade ediyorum ve tercihim yüz yüze iletişimden yana. Mesaj ve telefon konuşmalarında da kendimi ifade edebiliyorum ama yüz yüze gelmediğim iletişim şekilleri sadece mesajda kalıyorsa o kişiyle görüşmenin manası yok, iletişimi keserim.
Bugüne kadar tek bir kişi ile iletişimde kaldım uzun süre mesaj ve telefonda sohbetlere oda son buldu. Uzatmanın manası yok.
Teşekkür ederim
Göreceli, bazıları konuşmak yerine yazmayı tercih eder bunun nedeni utangaç olması. Çoğu utangaç insan; kişilerin yüzlerine bakamaz ve dikkatini veremez bu yüzden mesaj onlara doğru gelir. Çoğu insanlar için doğru olan ise yüz yüze çünkü yüz yüze konuşmak atmosferdeki hislerin enerjisini duygulara yönlendirir o yüzden yüz yüze en doğrusu.
Kelimelerde her zaman duyguyu yansıtamazsınız. Sobanın sıcak olduğunu istediğin kadar anlat kelimeler yetmez. Baklavanın ne kadar tatlı olduğunu anlatın ama ifade etmez.
Yüz yüze iletişim her zaman iyidir. Kişinin gerçek olup olmadığını görürsün en azından
Cevap
17Cevap
Mesajlaşırken daha rahatım, konuşurken gülesim geliyor. Djrj
Bende öyle çok gülerim😀ama yinede yüz yüze iyi ya. Mesajda bazen zor oluyor.
Konuştuğunu anlamayanlar zorluyordur.😅
Yüz yüze iletişimde
Doğru iletişim iletişime girmemek. İnsanlar yoruyor artık. Kimseyle iletişime girmemek en doğru yol.
Bence bu doğru değil ama herkesin kendi tercihi tabi.
Kendimi yazarak ifade edebiliyorum yüz yüze konuşamam bile
Ben yazarak ifade ederken bazen çileden çıkıyorum. Yüz yüze daha iyi oluyor etkili oluyor bence.
Farketmiyor
Ama yüz yüze iletişim bir tik daha iyi
Kesinlikle yüz yüze ve ya en azından sesli telefon konuşulması gerekli
Tercihim yüzyüze olur.
İkinci tercihim sesli konuşma.
Son tercihim mesaj. Her birinde rahatım.
Yüz yüze tabii ki. Şimdi millet mesaj tercih ediyor sinir oluyorum. Sevdiğim kızın gözlerinin içine bakamadıktan sonra afedersin s.. oyım mesaja yani.
Yazi dilinde duygu eksik kaliyor. Ses, mimik, tonlamanin varligi yuzyuze iletisimi benim acimdan daha verimli kiliyor. 4 yuzyuze iletisimse yazi dili 1 dir benim icin.
Yüz yüze kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum hemşo😃
İnsan görünce kaçıyorum ben. Ne iletişimi...
Düşünme şansım oluğundan, yazmak daha iyi..
Her daim yüz yüze
Düşünme fırsatın oluyor yazarak
Samimî olduğum bi insansa yüz yuzede konusurum telefonla da
Konusarak tabiki yüz yüze 🙂
Ses ve Ses tonu önemli
Daha güzel brnce
Yüzyüze iyidir
direkk yüzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?