Kişilik & Karakter Antik çağda olsan ne tanrısı olurdun? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Antik çağda olsaydın, en sevdiğin özelliğine göre ne tanrısı olurdun?Ben kedi tanrısı olurdum kesin.Güneş doğdu derken, bir de baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne.. 🦁 Antik çağda olsan ne tanrısı olurdun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Olmam ben, antik çağ köylüsü olurum hsjsj 0 8 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Seni zaten tanrılara kurban ederlerdi ajdjd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Pis kabakçı, yazarım bunu kenara, silinmez :D sana karşı bileniyorum, bilesin Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Pardon kuzenim yazmış 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Burnun öyle hoştu sanki ya :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Getto amca kızıyor 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Geppetto olmasın o :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok biz de o getto :d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İşte geçende söyledim “her şeye bir karşı çıkma, kabul etmeme, kuralları çiğneme..” :D Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Zeus veya poseidon olmak isterdim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Zaman veya kaos tanrısı olurdum 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yunan tanrısı gibi kadınsın diyolar ama ne tanrısı bilmiyorum🙄 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Tanrı filan olmam aklına bir şey gelen halk olurum sonra günah günah diye beni idam ederlerdi 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ben afrodit olucam banane 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Oşş yerum seni Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kaos tanrısı. :// 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bu çok iyi he Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Poseideion gibi üçlü mızrağımı elime alıp ummanlara bi dalasım gelmedi değil. Jdj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben şehadet ederim ki Allah tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed de onun kulu ve elçisidir 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Rakı Tanrıçası Ecerodit 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 😂😂 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ateş veya dert 😅🤦♀️ 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Kahve olsamm 🤎 0 0 Yorumla
10bykrst Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Epistemelojik duruş tanrısı dkkdkdjfkdkf 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kötülük tanrısi veya anubis 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. thoth 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Çiçek tanrısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olmam ben, antik çağ köylüsü olurum hsjsj
Seni zaten tanrılara kurban ederlerdi ajdjd
Pis kabakçı, yazarım bunu kenara, silinmez :D sana karşı bileniyorum, bilesin
Pardon kuzenim yazmış 😃
Burnun öyle hoştu sanki ya :D
Getto amca kızıyor 😂
Geppetto olmasın o :D
Yok biz de o getto :d
İşte geçende söyledim “her şeye bir karşı çıkma, kabul etmeme, kuralları çiğneme..” :D
Zeus veya poseidon olmak isterdim.
Zaman veya kaos tanrısı olurdum
Yunan tanrısı gibi kadınsın diyolar ama ne tanrısı bilmiyorum🙄
Tanrı filan olmam aklına bir şey gelen halk olurum sonra günah günah diye beni idam ederlerdi
Ben afrodit olucam banane
Oşş yerum seni
Kaos tanrısı. ://
Bu çok iyi he
Poseideion gibi üçlü mızrağımı elime alıp ummanlara bi dalasım gelmedi değil. Jdj
Ben şehadet ederim ki Allah tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed de onun kulu ve elçisidir
Rakı Tanrıçası Ecerodit
😂😂
Yemek tanrısı 😋
Ateş veya dert 😅🤦♀️
Kahve olsamm 🤎
Epistemelojik duruş tanrısı dkkdkdjfkdkf
Bende karga tanrıçası
Kötülük tanrısi veya anubis
thoth
Çiçek tanrısı
Seks tanrısı
Ateş Tanrısı