Kültür & Sanat Yunan mitolojisinde tanrı/tanrıça olsaydınız hangisi olurdunuz? TuruncuOjeli Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hadi biraz Yunan mitolojisine gidelim :D O dönemde yaşasaydınız hangi tanrı/tanrıça olurdunuz? Kendinizi hangisine layık görüyorsunuz? Yunan mitolojisinde tanrı/tanrıça olsaydınız hangisi olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Poseidon ya da Hephaistos Canım sıkıldıkça okyanusları denizleri yükseltir, depremler yapardım. Ya da Hephaistos olarak Ateş ile yangınlar çıkartırdım. 🤣🤣 0 0 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Bilemedim şimdi. Ayıptır söylemesi biraz mit özürlüyümdür de. Boş bir kadroya beni yerleştirirseniz makbule geçer ama. 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ares olurdum, net! Ota boka savaş çıkarırdım. Çok eğlenceli.. 😅😅😂 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Thetis olurdum deniz tanrıçası olmak vardı şu hayatta. 0 0 Yorumla
Bludimeri Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Testini yapmıştım. Persephone ve Athena çıkmıştı. @Deli_Oğlan sence sen hangisisin? 0 6 Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Benmi imm delileus diye bi tanrı varmiydi:) Yorumla Bludimeri +1 yıl Yok dionysus var şarapçı tanrı jsbsjsb Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Şarap haram. Bence o tanrı kesin cehennemlik :) Yorumla Bludimeri +1 yıl Parodoksa sokma insanları shdhfjc Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Bana bulaşan yanar :) Yorumla Bludimeri +1 yıl 😊 Yorumla
dganhan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tanrıçayı seven tanrı olurdum kaçtane varsa hepsi 😎🚬 0 1 Yorumla dganhan +1 yıl Tanrıçayı sken tanrı olurdum kaçtane varsa hepsini sken Yorumla
Just1member Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay tanrıçası, "bendis" olmak isterdim. Çok isterdim 🌜 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aynen bunlar gibiyse birgün biri diğergün öbürü vede hiç boş durmazdım. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 396 cevap paylaştı. BEN ZEUS OLURDUM @gülbenx DE OBURİX 0 3 Yorumla gülbenx +1 yıl Benden iyi medusa olurdu 😂😂😂😂😂 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl @gülbenx Matruşka da akraban zaten senin. Yorumla gülbenx +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Athena 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. Hades 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Poseidon ya da Hephaistos Canım sıkıldıkça okyanusları denizleri yükseltir, depremler yapardım. Ya da Hephaistos olarak Ateş ile yangınlar çıkartırdım. 🤣🤣
Bilemedim şimdi. Ayıptır söylemesi biraz mit özürlüyümdür de. Boş bir kadroya beni yerleştirirseniz makbule geçer ama.
Ares olurdum, net! Ota boka savaş çıkarırdım. Çok eğlenceli.. 😅😅😂
Thetis olurdum deniz tanrıçası olmak vardı şu hayatta.
Testini yapmıştım. Persephone ve Athena çıkmıştı. @Deli_Oğlan sence sen hangisisin?
Benmi imm delileus diye bi tanrı varmiydi:)
Yok dionysus var şarapçı tanrı jsbsjsb
Şarap haram. Bence o tanrı kesin cehennemlik :)
Parodoksa sokma insanları shdhfjc
Bana bulaşan yanar :)
😊
Tanrıçayı seven tanrı olurdum kaçtane varsa hepsi 😎🚬
Tanrıçayı sken tanrı olurdum kaçtane varsa hepsini sken
Ay tanrıçası, "bendis" olmak isterdim. Çok isterdim 🌜
Aynen bunlar gibiyse birgün biri diğergün öbürü vede hiç boş durmazdım.
Artemis olurdum herhalde.😃
BEN ZEUS OLURDUM @gülbenx DE OBURİX
Benden iyi medusa olurdu 😂😂😂😂😂
@gülbenx Matruşka da akraban zaten senin.
😂😂😂😂😂😂😂😂
En güzeli Kratos olmak
Athena
net Medusa
Dionysos
Hera sanırım
Afrodit.
Afrodit 💫
Hera
Afrodit sanırım
Artemis
Hiç biri olmazdım