Kısıtlama yapmıyorum her mitoloji olur ancak açıklama isterim. Ben Zeus derim, tüm Yunanı elinden geçirmiş kral
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hera, Lilith ile Artemis arasında kaldım sence hangisini seçeyim? 🤔
Hangisini neden seçtiğine göre değişir. Hera aile kavramını simgeler lakin çok da acımasızdır. Artemis avcılıkla biraz daha özdeşir. Lilith ise başka bir mitoloji, hristiyan mitolojisindedir
Anlamlarını biliyorum yine de bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim sadece sizin için ilgi çekici olan hangisi? :)
Yani Hera, üç güzel tanrıçadan biridir. O açıdan dikkatimi çeker. Lilith ise biraz ürkütücü. Artemis ise sanırım en uzak olduğum
Bende hera diye düşünüyorum. Mantıklı seçim. :)
Teşekkürler
Soruyu cok cinsiyetci buldum. Ben Sekhmet.
Çok sert bir tercih oldu
En sevdigim deity walla. Athena da diyebilirdim ama Sekhmet en iyisi☺️.
Athena nispeten daha barışçıl. Ama Yunan mitolojisinde sanırım yine de Sekhmet’e denk gelir
Evet yunan mitolojisindeki karsiligi. Onu da severim ikisini de severim☺️
Kapak fotoğrafın AC Odyssey değil mi? En sevdiğim oyun olabilşr
Evet🙂
:) giriş müziği ne güzel
Evet fotoya bakinca aklima muzigi geliyo direkt..2 defa bitirdim oyunu galiba😅
Ben de iki defa her şeyi ama her şeyi yaptım. Bir Alexiosla bir Kasandra ile
2sini de kassandra oynadim walla sonra alexios actim ama o cok szevkli olmadi. Alexiosun demirciyle olan hikayesi baya komikti ama onu yaptim😂😂😂
Demirciyle yatti alexios🤣🤣
İkisi de ayrı ayrı mı oluyordu yahu 😂 hangisini diyorsun
Kassandra da yatıyor 😅 kadın erkek ayrımı yok
Bi tane bebeyi anasi babasi kafese kapamislar kafayi siyirdigi icin.. kilici da kayip mi olmus ne.. sonra demirciye gidiyoruz bize kilic versin diye o da diyo ki aksama aganigi naganigi yapicam bana ozel cicek toplasana diyo iksir yapcakmis ondan :D neyse gidiyoruz ayi dovuyoruz cicek topluyoruz sonra demirci bize yuruyo biz de tamam diyince yatiyolar ya unutmus olamazsin o bolum efsane komikti😂🤣
Biliyorum biliyorum 😂 ben en çok şu bizim yerimize geçen tavuklu elemanın olduğu göreve bayılıyorım
Bi de demirci cocugun anasiyla yatiyodu galiba bak cocuk ogrenince deirciyi oldurmeye gidiyodu diye hatirliyorum😂 O da cok komedi koptuydum🤣🤣🤣
Çikaros :D
Bi de yasli adam vardi bi rihtimda... onda napsak adamin basina is geliyodu garibim😂
Hahahaha aynen Çikaros. Sen de hep seks kısımlarını hatırlıyorsun. Bir adam vardı, karısı doymuyordu. Gidip 1,5 gün seks yapıyordun karısıyla adam para veriyordu teşekkür edip
Ben oyunda cok deliydim bi tane de yasli kadin vardi istekli bisey bize yuruyodu gorevi yapip kocasini yaktiydim ve adami dovduydum.. onun kari yanmiyodu ama🤣🤣
Şu yaşlı adam hangisiydi bir hatırlatsana
Heh aynen o gorev:D
Yasli adam o cikarosun yakinlarda bi yerdeydi. Bi tane rihtim benzeri bi yerde iste ona yardimci oluyoduk guya mesela yerde tugla var onlari tasiyip baska yere koyuyoduk takilip dusuyodu :D sonra biseyleri kaldiriyoduk ona kafasini mi carpiyodu ne oyle 😂
Haa işte o görev komple aynı görevin devamı. Bir yere gidiyorsun diyorsun ki ben Eagle Bearer , onlar yok değilsin o geldi bize yardım etti diyorlar. Korsanlar saldıracakmış köylerine yardım ediyorsun. İşte gemileri yakıyorsın korsan diye ama meğerse adamların gemileriymiş korsanlara gizli saldırı için korsan bayrağı çekmişler. Demirci silah üretsin diye eşyalarını getiriyorsun, adam kör düşüp ölüyor. At kaçırıyorsun kadına veriyorsun. Kadın ata elma yediriyor pegasus oldu diye atlıyor uçurumdan. Adamın birine de miğfer vermiş ölümsüz oldun demiş buna üzerine ateşli ok atıyorsun yanıyor falan 😂
🤣🤣🤣🤣🤣ya evet o gorevler baglantiliydi deli deli bi suru oyun cok matrak en iyi assassin versiyonu bence...
Origins de guzeldi ama o asiri ciddiydi bi de depresifti ben en cok odyssey i seviyorum bu yuzden, deli gibi oyun. Alkibiades ìbnesi de cok iyiydi ben asik yaptim ona kassandrayi mesela🤣
Yaa o grup yapıyordu 😂😂 Sokratesi kaçırıyorduk. Bu sefer idam etirtmiyorduk. Originste Sezar suikasti güzeldi
Evet origins daha epikti. Mirage oynadin mi peki? Arap basim'i?
Yok ona elim gitmedi. Valhalla aldım onu oynarım daha önce
Basim'e sove sove bitirdim oyunu nightmare yaptiydim hem at hirsizi basim😬
Ben valhalla oynamadim kasvetli diye ama guzel miydi?
Ben de oynamadım ki, ama güzel olabilir. İskandinav hep kasvetlidir.
Evt bi de tam assassin gibi degilmis sanirim
Bilmem oynarsam söylerim
Anubis olurdum çok ilgimi çekiyor
Mitolojiler ilgi alanım değil.
insan tanrı olamaz
efsaneler boş
Posedion olurdum :)
Medusa.