Kişilik & Karakter Canınız sıkılınca neye sararsiniz 🤪? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben normalde abilerime ama onlar burada değil ☹️ o yüzden bir şeyler yemeğe sarıyorum jrjshr Ya sizz Canınız sıkılınca neye sararsiniz 🤪? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Film izlerim genelde. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendime sararım buraya biraz gel sar bi abiyim bende 😁 0 0 Yorumla
Pembiiişşşcciikkk Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl şakalaşma falanmı napıosun abine mesela bi konunu sölermisin @olmazlarainat 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Buraya girerim 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kendime sarıyorum :D 0 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl O nasıl oluyor ksjfhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kedimi mıncıra mıncıra severim
Film izlerim genelde.
Kendime sararım buraya biraz gel sar bi abiyim bende 😁
şakalaşma falanmı napıosun abine mesela bi konunu sölermisin @olmazlarainat
Buraya girerim
Kendime sarıyorum :D
O nasıl oluyor ksjfhd
Bana sarabilirsin
Uykuya