Yorumlarınız için teşekkürler 😎✌🏻
😤Sinirlendiğin an aklından ne yapmak ister🤔😭😭😭?
Yorumlarınız için teşekkürler 😎✌🏻
Ben genelde sinirlendiğim zaman genelde sigara içiyorum çünkü bana iyi geliyor bunların dışında spor yapmak veya şarkı dinlemek de bana iyi geliyor veya beni sinir eden olaylar hangileriyse onlardan uzak durmayı deniyorum daha çok yani umursamıyorum daha çok bu yüzden de kendiliğimden geçiyor bir süre sonra sinirlendiğim olaylar.
Kime ve neye sinirlendime bağlı Eğer karşımdaki kişi sinirlendiğimi anlayacak söz söyledigim zaman kendini düzeltecek bir kişi ise bunu karşı tarafa belli ederim ama bunu anlamayacak kadar zavallı biriyse hiç kendimi yormam muhatap olmam çeker giderim
Ne kadar öfkelendiğime bağlı olarak değişir.
Bir tarafım öfkemi doruğa ulaştıranı yok etmek isteyebilir, diğer tarafım sakin olmam gerektiğini söyler. Yani değişkenlik gösterir.
Cevap
26Cevap
Canın sıkılınca ne yapıyorsun merak ettim 😁
Ahaha biliyorum tabiki kendimi hatırlatıyorum sadece 😁😁
Yok sakin sakin takılıyorum 😉
Merhaba
Ortamdan uzaklaşırım eğer uzaklaşmazsam işte o zaman sıkıntı büyük olur
Senin yaş 39 peki sen ne yaparsın
Takipleşelimmi
Yazılmıyor
Orada mısın
Sinirlendiğimde okadar yapmak istediğim şeyler oluyorki keşke taş devrinde felan yaşiyor olsaydik orman kanunlari felan geçerli olsaydi da bak ozaman neler neler yapardim 😁
Arabayla son sürat denize ya da göle uçmak, 2 3 kere araçtayken bunu yaşadım. Aklıma uymadım Allahtan
Sinirlenince sakin kalmaya çalışıyorum yoksa dilim çok sivridir konuştukça batar insana
seks. Cunku sinirimi o sekilde bosalttigimda cok daha farkli oluyorum 😂
Karşımdaki adına üzülürüm aslında bir insanı sinirlendirecek kadar düşüncesiz olduğu için.
Çok ani sinirlenirim o an her şey yapacağım gibi olur sonra çabuk geçer sinirim
Niyeyse sinirlendiğim insanı ısırıp derisini koparmak isterim
Zombimsi bir davranış.
Oha :D
Yamyam detected
Bir şey yapmam yalnız başıma kalmayı tercih ederim kimsenin kalbini kırmamak adına
Sinirlenmene değmez, sakin ol demek ister..
Vercen kırbacı🙈
Ozaman başak bişekilde alırım hıncımı 🙈
Başka demek istedim☺️ düşününce heyecanladım demeki ne yazdığımın farkında değilim🤭
Yani dahada olmadıysa artık o yatağı kırarım ben🙈🙈
Küfür ederim :))
İçip sakinlesmeye çalışmak
soykırım, infaz, işkence... vs 🙃🙃
Avazım çıktığı kadar bağırasım gelir..
O ortamdan uzaklaşmak.
Küfür ediyorum
Kırar dökerim
Delice biriyle sevişmek istiyorum ya 🙈🙈
Spor istiyor
Sigara içerim genelde
Olay ne mesela