+1 yılAnnem markete peynir almaya yolladı, pijamalarla indim. Yağmur yağmaya başladı, atladım arabaya evden uzak Bi cafede kahve içmeye gittim, sonra peynir alıp girdim eve😂😂
Bu sadece bir tanesi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım künefe istediği diye Antakya'ya basan, baklava istedi diye Antep'e basan, çiğ köfte istedi diye Urfa'ya basıp giderdim.. tabi o zamanlar benzin ucuzdu şimdi yemiyor o kadar yol basıp gitmek 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok güzelmiş çılgınlık insanın ruhunda olucak 😂 ben daha o aşamalara gelemedim henüz 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🌷🌿🌷🌹🌿🌹
- +1 yıl
Rica ederim 😌🌷
- +1 yıl
♥️💚💛💙💜
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu da çılgınlık mı ben pantolon almaya çıkıyorum gömlek alıp geliyorım
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSinyal vermeden şerit değişiyorum hekelhejr
041 Yorumla- +1 yıl
Ooo sen benden de çılgın çıktın agaa 😂🤣 yap teyzelere bir çılgınlık ta görsünler 😂😂
- +1 yıl
Hahaha teyzeler benden daha çılgın😂😂
- +1 yıl
Çılgınlık insanın ruhunda olucak zaten reis yaşında değil 🤣😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 çılgın şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Hajajha 😂😂 senin yanında bizimkiler ufak tefek kalır 😂😂
- +1 yıl
Eyvallah reiss 🤣 vardır böyle deliliklerim 😂🤣
- +1 yıl
Hajajha deliklerim okudum hhdldkdk😂😂 eyvallah bizden kral
- +1 yıl
Olur öyle şeyler reiss 😂 insan yanlışlıkla adam ödürüyor 😂 sıkıntı yok insanız sonuçta 😂
- +1 yıl
Estafurullah O saygı bize ait reiiss 😂😂
- +1 yıl
Subminal de olabilir dedim konu sen olunca 😂😂heykeline beton yetmez kral
- +1 yıl
🤣🤣 beton yetmezse moloz dökerler üstüme 😂 reiss yeterki heykelimi diksinler ,🤣 sonuçta nesli tükenmekte olan bir insanım ben biran önce devletin beni koruma altına alması gerekiyor 🤣 tarihi eser niteliginde bir kadınım sonuçta 😂🤣 öyle degilmi reiss 😂
- +1 yıl
Öylesin kral karantinaya almak lazım seni 😂😂 neslin tükenmeden seri üretime geçilmesi lazm acil knk😂😂
- +1 yıl
Eyvallah reiss 🤣 beni üst üste koyup çoğaltmalari lazım 😂 bilim adamları bunun üzerine çalışma başlatması gerekiyor 😂
- +1 yıl
Hajajha 😂 İsviçreli biliyosn en iyi bilimadamları 😂😂 üst üste yan yana altlı üstlü çoğaltırlar ya😂😂
- +1 yıl
Eyvalllah reiss nasıl çoğaltırlarsa çoğaltsinlar 😂 yeterki çoğaltsinlar 😂 çünkü tarihi eser niteliğindeyim sonuçta bak dinozorlara hayvanların nesli tükendi 🤣🤣 ilerde benimde neslin tukenirse belgesellerden izlersiniz artık ya da netfilix ten 😂🤣
- +1 yıl
Sen İsveçli bilim adamlarına bir sor bakayım reiss kaça çoğaltırlarmıs beni 😂 biraz pazarlık yap şu kadara olmazmi de 🤣😂
- +1 yıl
Hahah 😂😂😂 işte mantıklı Bi insan yöntemle değil çalışmalarla ilgileniyo 😂😂 kesinlikle gelecek nesile aktarılması lazım 😂😂 tükenmeden çoğaltılr kesinlikle
- +1 yıl
Hajajha yapmaz bunlar pazarlık 😂😂 yerli malı bakalım istersen daha uygun olar
- +1 yıl
Reiss boş yapma İsveç İsvec bilim adamlarına hemen ara sor olmadı çaldır kapat onlar seni arasin 🤣 pazarlık yapmayı unutma. Birde sor bakayım kredi kartına taksit yapıyorlar mı 😂 elin gavurlarinda para vardır gerçi bizim gibi kartla hayatlarını geçirmiyorlardir 😄🤣😂 az kullanılmış vurugu kırığı yok değişen parçası yok de 🤣otomatik cam kapı otamatik , vites mevcuttur eirbeg vardırr 1700 km de dir hasar kaydı yoktur de 😂😂😂 bunları belirt biraz indirim yapsınlar 🤣😂😂
- +1 yıl
Vay kral uluslararası araba işine başladım sayende 😂😂 ben oraya gidiym seni sonra aldırırım
- +1 yıl
Reiss sen niye gidiyorsun sen tarihi esermisin🤣😂
- +1 yıl
Ben oraya İsveç bilim adamlarına kendimi çoğaltırmaya gidiyorum neslin tükenmesin diye 🤣😂 sen niye gidiyorsun agaa😂 senin de neslin tükenmek üzere 🤣😂😂
- +1 yıl
Tarihi eseri öyle Bi tanıttnki araba sandılar 😂😂 yalancı mı çıkalım koskoca bilim insanlarına 😂
- +1 yıl
Başka türlü indirim nasıl alıcaksın reiss buna yalabmcilik denmez ticaret denir elin isveclisi ne bilecek bizim yaptığımız ticaretin / 90 ı yalandan oluşur onu biz biliriz elin adamı bilmez bunu para üstüne sakız vermeyi kim buldu biz 🤣🤣
- +1 yıl
Sen diyeceksin ki bu kadın tarihi bir eserdir bu özelliklere sahiptir biz bunu üst üste koyup çoğalttirmak istiyoruz kaça olur de 😂😂😂
- +1 yıl
Para istemiyorlar tarihi eseri görünce hatta para vericekler üstüne knk üstte üstte çoğaltmak için seni bekliyorlar😂😂😂
- +1 yıl
Eğer indirim yapmazsa kimsin lann sen😂 Sen bizim kim olduğumuzu biliyormusun dee 🤣🤣 gözünü korkut biraz 😂😂
- +1 yıl
Bağladm adamları ortalığı karıştırma kavga çıkarıp 😂😂
- +1 yıl
Baktın adamlar sekul şukul yapıyor senin taaa a... koyarım de 🤣 hemen biber gazını çıkart adamlara göster 😂😂
- +1 yıl
Hajajha biber gazını sen çıkart delikanlı adam pıçak çıkartır😂😂
- +1 yıl
Hajajha 😂 ya koduklarım ya bize şekil yapı
- +1 yıl
🤣🤣 olsa çıkartirdim herhalde arkadaşa vermistim oda parfüm sanıp koltuk altlarına sıkmış 😂😂🤣
- +1 yıl
Hahaha😂😂 arkadaşını unut artık 😂😂 iyi ki altına sıkmamş
- +1 yıl
Bıçak ne Laa 😂 elin isveclisi ne anlar bıçaktan eline bir odun al ozaman kafasına indir odunu aklı başına gelir ,🤣😂 sen kime şekil şukul yapıyon lann hee serefsiz de senin çıktığın yere sokarım de 🤣😂 ben arkandayım merak etme 🤣😂🤣
- +1 yıl
Pis gaza geldim hepsinin çıktığı yere konum atıp gelicem 😂 arkamda mı gel yanıma 😂😂
- +1 yıl
Agaa ben yanında durursam beni çizerler 😂😂 yemin ederim 🤣 bütün güzelliğim gider 🤣 ben arkanda duruyum arkanı kolliıyım ben 😂😂 elin gavurunun naptigi belli olmaz 🤣 arkadan saldırabilirler😂🤣
- +1 yıl
Hemşeri hemşeriyi gurbette s. kmsz dimi😂😂😂 başka Bi derdim yok zaten knk😂😂
- +1 yıl
Reis 😂 sen orada benim gibi bir tarihi eseri koruyorsun ve TC remsil ediyorsun sen bu ülkenin gururusun 🤣🤣 reiss ben sana niye gurbette bir şey yapıyım onu yapsa yapsa isvecliler yapar 😂😂 reiss 😂bunlar beni bırakıp seni cogaltmasinlar dikkat et 🤣 elin gavurunun sağı solu belli olmaZ 🤣iki kişi gider 4 kişi döneriz agaa 🤣🤣 sonra
- +1 yıl
Tarihi eser varken ne yapsnlar beni kral 😂😂 onlar isveçliyse bizde Türküz adamın mına koruz biliyosn 😂 onlarda değil endişem senden arkandaym demenden kıllandm 😂😂
- +1 yıl
Reiss önde duruyum da beni mi götürsünler 🤣🤣 sen varken delikanlilığa sığar mı bu gerkirse kendini benim için feda ediceksin agaa 😂 yeterki bana bir şey olmasın 😂 tamam gencim çıtırım o ayrı tabiki bana bir şey yapmak isterler ama elin isveclisi ne anlar Maldan güzelim mali mındar ederler şimdi 😂😂 oyuzden ben arkanda duruyum 🤣 reiss 😂 önünde durursam sıkıntı 🤣
- +1 yıl
Hahhah benim yanımda bişe yapamazlar 😂😂 arkanda ben varım koruZ isveclilerin ya bilim adamı zaten bunlar anlamaz kavgadan 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 sen beni korursunda seni kim koruyacak 😂 bu isveclilerin sağı solu belli olmaz adamların kafa zehir gibi çalışıyor valla ikimizi üst üste koyar çoğaltır bunlar 😂 reiss TC erkeği centilmen olur sen hemen dersin çek o ellerini kadının üzerinden lanet olasıca pislik 😂😂 bırakın onu dokunmayın ne yapacaksaniz bana yapın dersin 😂🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de döner diye çıktım çiğ köfte yemiştim 😂
110 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 oooo sen bendende çılgın çıktın reiss 😂 delilik ruhunda var demekki 😂 yap teyzelere bir çılgınlık ta görsünler 😂😂
- +1 yıl
Bir sonrakine pizza diye çıkıp hamburger yicem 😂
- +1 yıl
🤣🤣 sende az hınzır değilsin hee 😂 çılgın şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Bende şey derim 🤣 ne veriyimmm abimee 🤣🤣
- +1 yıl
Çılgınlık kanımda akan nehirdir reis 😄
- +1 yıl
Eyvallah reiss 🤣 bende öyle düşünmüştüm 🤣 çok ta şey yapmana gerek yok reiss 😂 fazlası gereksiz şova girer sana yakışmaz 😂recona ters olur 😂
- +1 yıl
Reiss sana çay yolladım ☕☕☕ hararetini alır 😂🤣🤣
- +1 yıl
Saygılar 🖐️🖐️
- +1 yıl
Teşekkürler reis
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcunun yapacağı bir harekettir bu. Markete süt almaya gidip, ayran alıp çıkmışlığım vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burcuyum ben 😂 ooo sen bendende çılgın çıktın agaa 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende tiksindiğim halde zencefil çayı içtim allam nasıl çılgınız.😀😀
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAfiyet olsun abla :) :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol gülüm 🙋
+1 yıldışarıda börek yiyen insanın kendine saygısı yoktur. hele ki bu börek kol böreği ya da kürt böreği ise tam dayaklıktır. margarin artı karbonhidrat ile damar sağlığını hiçe saymaktır.
00 Yorumla
+1 yılkafam attı evdekilere işlerim çıktı diyip bi anda arabaya atlayıp izmir-çeşme yapmışlığım var.
010 Yorumla- +1 yıl
Oooo sen benden de çılgın çıktın reiss 😂😂 yorumun için çok teşekkür ederim çılgın şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Yok reis senin eline su dökemem. düşünsene börek diye çıkıp çorba yemişsin. yok, yok ben bu seviyeye yaklaşamam bile :)
- +1 yıl
😂😂 eyvallah reiss vardır böyle deliliklerim 🤣 ama kendini geliştirirsen bu konuda benim seviyeme de çıkabilirsin ben sana güveniyorum sen yaparsın 😂 bugün mesela yap teyzelere bir çılgınlık ta görsünler 😂 😂
- +1 yıl
şiişşt duymasınlar. ben bugün sigarayı bıraktım :)
- +1 yıl
Nereye bıraktın 🤣🤣
- +1 yıl
Yok ben kimseye söylemem merak etme bır mahallede birde camide konuşurum başka yerde konuşmam 😂🤣
- +1 yıl
bayılıyorum böyle sır küpü insanlara. :)
- +1 yıl
Senin adına gerçekten çok sevindim beyefendi en güzelini yapmışsın benim içinde dua et bende bırakıyim hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗
- +1 yıl
teşekkür ederim. mecburiyetten bıraktım anam ya. koah ve bronşit varmış bende. ulan bende diyorum namazlarda niye başım dönüyor, nefes nefese kalıyorum. maçta bağırırken öksürük tutuyordu bundanmış demekki. inşallah bırakırsınız sizde hanım efendi :)
- +1 yıl
Amin inşallah sizede sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun. benim çılgınlığım yanında hiç bir şey bu. Benim yaptığım ise yahu düşündüm ama hatırlamadım hiç ya :D
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hatırlayınca yazarsiniz 🙋
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım 🙋🙋
Çakmağın içindeki gazı elime doldurup elimi ateşe veriyordum. Meraktan youtubede osuruk yanarmı diye bakayım dedim.. Bir baktım bende bu kafiledeyim.. Güzel yanıyor :D
00 Yorumla
+1 yılTavada hem de sıcak sıcak ne giderdi, acıktım senin yüzünden gece gece. 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Yap bir çılgınlık 😄
- +1 yıl
Yapamam ki öğrenci yurdu aaa açsan sabaha kadar ağlarsın. 😂
- +1 yıl
Eee bu akşam yemek yapmışsın ama
- +1 yıl
Ben öğrenci yurdunda hayatta kalamam zaten çünkü kalabalığı hiç sevmem sakinliği ve sessizligi severim birde keyfime düşkünüm çay kahve sigara çok içen birisiyim yurtta yapamazdım
- +1 yıl
Ama yemek beleş, ortam da zevkli.
Tek eksisi cihazla baş başa kalamamak, geceler de onun için var. 😂
+1 yılçorba candır sağlıktır börek yerken güzeldir sonrası sıkıntı...
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gerçekten sabah sabah çorba içmek daha guzrl
- +1 yıl
süzme mercimek üzerine hafif terayağ ve salça sos misss
+1 yılÇok çılgınca olmuş gerçekten. Baya baya çılgınca hemde.
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünmüştüm 🤣 vardır böyle deliliklerim çok çılgın değilmiyim ama 🤣🤣
- +1 yıl
Ben hayatımda bu kadar çılgınca şeyler yapan birini görmedim 🤭
- +1 yıl
Aynen nesli tükenmekte olan bir insanım ben 😄 devletin beni hemen koruma altına alması gerekiyor çünkü tarihi eser niteliginde bir kadınım 🤣🤣🤣
Böregi de yarin yersin veya corbadan sonra yarim porsiyon yiyeydin 😃🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece çorba yedim bana yetti. Bugün fazla çılgınlık yapmaya gerek yok fazlası gereksiz şova girer 🤣🤣✋✋
+1 yılBenimde canım kısır çekmisti yüksük çorbası yapıp yedim.😀
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin 😂 sende az çılgın değilsin hee 😂 sen bendende çılgın çıktın 🤣🤣 yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🌹🌷🌿🌷🌿🌹🌿🌿🌹🌿
- +1 yıl
Rica ederim 😀
- +1 yıl
♥️💜💙💛🧡💚
İnanılmaz bir çılgınlık gerçekten. Ben böyle bir çılgınlık yapamazdım
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum 🤣 herkes herşeyi yapamaz çılgınlık insanın ruhunda olucak 😂çok çılgın değilmiyim ama 🤣
- +1 yıl
Öğretim tabi elime mi yapisacak 😂 Sana onlayn ders veririm not alırsın sonra eşe dosta dersin uzaktan eğitimle çılgın olmuşum dur 🤣🤣 dersin hatta akrabalar gelince sana derler yap bakayım teyzene bir çılgınlık ta görsünler 😂😂 diye sen de hemen yaparsın 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKoy icinde harika yerler var, yemegi guzel sabah sabah corba super olur
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen çorbaları güzeldir bende börek yemeye diye çıktım corba yemeye karar verdim çok çılgın değilmiyim ama 🤣🤣
- +1 yıl
Vardır böyle deliliklerim 😂🤣 sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Olmam mi? Her an ne yapacagim belli olmaz, ama simdi kurd boregi bol sekerli olsa da cayla birlikte yesem diyorum
- +1 yıl
Oooo sen benden de çılgın çıktın reiss 😂🤣
- +1 yıl
Yes baby 🤪
- +1 yıl
Birgun gel karsilikli kurd boregi yeme ihtimalini sevdim 🤣
- +1 yıl
Nerdesin
+1 yılBen böyle şeyleri çılgınlık olarak görmüyorum tercih meselesi ve absürt bir şey yok ortada
03 Yorumla- +1 yıl
Bende sizin mizahla gerçeği birbirinden ayıramayacak kadar zeka seviyenizin düşük olduğunu düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Haklısınız 👍
- +1 yıl
tamam peki yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben yemek yemeye diye çıkıp kahve içtiğimi bilirim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBana yokmu 🤣🤣 asla dışarı da yemek yemeyenler denim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çılgınlık sayılmaz ama ben de benzerini yaptım. Yemeğe sulu yemek için çıktım, köfte yiyip geldim.
01 Yorumla- +1 yıl
Ooo sen bendende çılgın çıktın 😂😂 bir dahakine yap teyzelere bir çılgınlık ta görsünler 😂 çılgın şeyyy seni 🤣🤣
+1 yılyiyecegın sey kutsal ise illakı yersin :) ayakkabıcıya diye cıktım sehır dısında aldım solugu
00 Yorumlaİzmire gideyim diye havaalanina gittim İstanbula bilet aldım
04 Yorumla- +1 yıl
Ooo süper sen benden de çılgın çıktın reiss 😂😂ben daha o aşamalara gelemedim 😄 çılgınlik insanın ruhunda olucak 😂 agaaa
- +1 yıl
Sağlık olsun hayat bazen risk almaktır
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimi yazlığa attım, alt katta komşular varken umarım duyulmamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİse gittim bunaldım sıkıldım içemeyen gittim tepelerre canim sıkkın
00 Yorumla
+1 yılİştahım kapandı 🙄
02 Yorumla- +1 yıl
Niye noldu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bilmem 🤷🏻♂️
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Henuz senin kadar cilgin olamadim
01 Yorumla- +1 yıl
Çok çılgın değilmiyim ama 🤣🤣 sende yaparsın birgün acele etme bugün bir çılgınlık yap ta teyzelere görsünler 😂😂
Bugün henü çılgınlık yapmadım. Afiyet olsun
08 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Hadi teyzelere bir çılgınlık yap ta görsünler 😂🤣😂
- +1 yıl
O işi dayılar daha iyi yapıyor bence 🤣
- +1 yıl
Onlar da 2 . seviyedeler o aşamaya gelmeye var daha 😂
- +1 yıl
Dayilardan teyzelere fırsatmi kalıyor 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Afiyetler olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılÇılgınlık mı bu senin yaptın şimdi 🤣🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
🤣 hı hııı çok çılgın değilmiyim yaaaa 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük çılgınlık yaptığın😱
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum çok çılgın değilmiyim ama 🤣🤣
- +1 yıl
Fenasın
- +1 yıl
😂😂 hı hıı hemde çok fena vardır böyle deliliklerim 🤣😂
- +1 yıl
Pfyuuuu😉
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılÇılgınlıkta nirvanayı yaşıyorsun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor öyle şeyler arada. Nefis işte
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatte çorba gider
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHaber verseydin biz de gelirdik :)
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılAfiyet olsun ben de mercimek severim.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakkala diye cıkıp avmye gitmek :D
00 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun
09 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Kusmuyuz
- +1 yıl
Küs müyüz
- +1 yıl
Çok kirildim
- +1 yıl
Hayır neden küs olalım ki
- +1 yıl
Akşam yazdığım dan mi acaba
- +1 yıl
Heyir gülüm biz alışkınız burada böyle şeylere oyuzden sıkıntı yok
- +1 yıl
Teşekkürler tatlım
- +1 yıl
Benim ki gerçek
+1 yılGüzel
012 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 çok çılgın değilmiyim ama 🤣
- +1 yıl
Çorba içerek çılgınlık mı olur 😂
- +1 yıl
Olmazmi 😂 napiyim yani apartman boşluğundan kendimi aşağı mi atayım çılgınlık olsun diye 🤣🤣
- +1 yıl
Yoo ama beni çağırıp beraber içeriz mesela , buna çılgınlık denir 🤣
- +1 yıl
Sende az hınzır değilsin hee 🤣 çılgın şeyyy seni 🤣 yap teyzelere bir çılgınlık ta görsünler 😂😂
- +1 yıl
Teyzelere kurbann , en güzel çorba hazır sana gel taksime
- +1 yıl
Ohh miss yemiş kadar oldum düşünmen yeter senin
- +1 yıl
Sen bilirsin :)
- +1 yıl
Başka kim bilir mesela 🤣
- +1 yıl
çorbayı içmiştik şimdiye kadar. Bak daha yemeğe gitmedim düşün bir kere daha :D
- +1 yıl
Niye gitmedin ki
- +1 yıl
Yalnızım ondan :((
+1 yılBörek istedi canim ya
00 Yorumla
+1 yılPara var huzur var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayaaaaa🤦🏻♀️
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama böyle çılgın bir insanim işte🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😱😀😀
- +1 yıl
🌹🌿🌹🌿🌹
Cevap sahibi+1 yılAsk olsun hayatinda deliler gibi sev sar doyasiya ask kadinisin sen anlarim bn;) 😅😅😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋🙋🙋🌹🌷🌹🌷🌿🌷🌹
Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çılgınlık yapmadim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım