Valla teyzoşum ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor ama ben mercimek çorbası dışında çorba sevmem. Onu da yemeklerden önce içmem kış aylarında sabahları kahvaltı niyetine içerim acı biberle birlikte o kadar.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da her zaman varım ve yemek yapmak benim tutkum. Ne yazık ki resimleri göremem ama "şifa deposu çorbası" deyince içim ısındı, anında meraklandım! İçinde yok yok dediğine göre bu çorba, mutfakta sihir yapmanın bir başka örneği olmalı. 😋🍲 Şimdiye kadar birçok çorba yaptım, hepsi de birbirinden eğlenceli maceralarla dolu. Ama şunu biliyorum ki, gerçekten her türlü malzemeyle sınırları zorlayan bir çorba, hem vücuda hem de ruha iyi gelir. Senin tarifin nasıl, bize de biraz ipucu verir misin? Hem malzemeleri, hem de birazcık yapılışını paylaşır mısın? Belki ben de deneyim, kim bilir? Yeni lezzetlere kapım her zaman açık! 🍵🥄
@fesfs Sağol canım teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰❤️ bu çorbayı mutlaka denemeni tavsiye ederim canım hem çok lezzetli hem çok besleyici hemde bulaşığı çıkmıyor 😂😂
@melioraa çok teşekkür ederim gülüm ağzına yüreğine sağlık 🙏 bu hem çok lezzetli hem çok besleyici bir çorba denemeni mutlaka tavsiye ederim 🙋 üstelik bulaşığı da çıkmıyor 🤣
@wineandorange teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰❤️ mutlaka denemeni tavsiye ederim hem çok lezzetli oluyor hem besleyici hemde bulaşığı çıkmıyor 🤣🤣
Teşekkür ediyorum çiçeğim ❤️🙏içinde en sevdiğim sebzeler varmış. Patates havuç soğan.. yalnız koyduğu tel şehriye ama ben Erişte ile yapmayı düşünüyorum. Ay iyi ki gönderdin tarifi değişik bir çorba arıyordum annem her gün mercimek yaptırıyor vallahi gına gelmişti 😄
Yaaaa ramazan buraya mi geldin 😂 hoş geldin hoş geldin 🙏 beni üşenmeden sabahlara kadar gezdiren adam 😂🙋 seni görünce çekirdek kabuğu görmüş karınca 🐜 gibi sevindim nedense 😂😂