sevdiklerim ölse bile üzülmem dediğiniz oldu mu hiç ya da güzel haber alıp sevinemediğiniz zamanlar
Cevabın nedir?
Her zaman soğukkanlı bir insanım bayan. Benim duygularım ise hep içimdedir.
Yakınım öldü, intihar etmiş birine yetkililerle beraber yardım ettim, türlü türlü şeyler gördüm ve yaşadım. Abartı derecede olmasada böyle. Böyle durumlarda hiç birşey hissetmedim. Belki duygusuzluktan, belki soğukkanlılıktandır bilemiyorum.
Ancak şunu biliyorum ki tüm duyguları derinden ve içtenlikle yaşıyorum. Yeri geliyor hoşlandığım kişinin fotoğrafına bakıyorum ve canımdan can gidiyor. Acayip duygusallaşıyorum...
Kısacası bazen çok duygusal, bazen ise tam duygusuz bir insan oluyorum bayan.
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılduygusuz demeyelim de gamsızımdır sanırım... ölüm haberi karşısında soğukkanlıyımdır... nasılsa hepimiz birgün öleceğiz ALLAH rahmet eylesin der geçerim.. ama tabii üzülmüyor değilim bazı ölümlere de.
24 Yorumla
Soran+1 yılölüm korkutmaz mı?
- +1 yıl
ölümden sonrasını pek merak etmiyorum nasılsa gidip görücem. gerek yok böyle şeyleri merak etmeye zaten merak etmeye kalkan kafayı sıyırır hafiften!! sadece hayatı tadamadan doyamadan ölmek istemem pek:)))))))))))))))
- +1 yıl
ölümden sonrasını merak etmiyorum derken ateist filan değilim. müslümanımdır cumamı da kılarım.. ama bu kadar aşırı merakımda yoktur ölüm nasıldır öldükten sonra ne olacak filan.. nasılsa görücem neden merak edeyim.. ha şu var minumum günahla ALLAHIN huzuruna çıkmayı isterim o kadar..
- +1 yıl
ölüm güzel soru korkutur tabikide ama o korku değil bekarsan annem babam sevdiklerim üzlür diye korkarsın evliysen karım çocuklarım ne yapar kim bakar diye korkarsın tabikide birde en büyük şey war ALLAH ın karşısına nasıl çıkacağım bu kadar günahla
+1 yılBazen duygusuz olabiliyorum. Canimi o kadar cok acitiyoki yasadiklarim acinin yogunlugundan diger hic bir duyguyu hissedemiyorum. Ilerleyen zamanlarda o aci da yok oluyo. Mesela bir kere birine cok asik oldum sonra bir hatasiyla ayrildik. Canim cok acimisti uzun bir sure ama su anda aciyi hissetmedigim gibi o zamanlar onu nasil sevdigimi de anlayamiyorum ve kimseyi de oyke sevemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen yaşadıklarımdan sonra fazlasıyla duygusuzum birkaç aydır. Mesela geçen hafta annemle kavga ettik, bana yanlış yaptı ve sonrasında konuşmadık. Kafama eseni yapmaya başladım annem de de ayılmalar bayılmalar, ambulans çağırmaya kadar durumu kötüleşti. Ben ona sinirimden üzülmedim, endişelenmedim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
180
Cevap
210Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. Benim gbi hissedenlere varmis demek yaninda ev yansa umrumda olmaz yürür giderim gibi geliyor ama bazen merhamet izin vermiyor yoksa insanlıktan cikariz ne olursa olsun insanligimizi kaybetmeyelim birakalim insanlar ne olursa nasil olursa olsun bir gün içimizdeki acilar biticek. Siz mutluluğu kazanmaya calisin
10 YorumlaHiç hissetmedim. Bazen üzüldüm, bazen mutlu oldum. geçmişte 5 sene kadar kimseye karşı bir şey hissedememe durumum olmuştu. Acaba bozuldum mu ben, böyle mi kalacağım diyordum, sonra aşık oldum ve o 5 sene daha iyiymiş diye düşünüyorum sonunda. Yanlış insana aşık olmuştum çünkü.
00 Yorumlaevet soma faciasında somalılara karşı solcuların somaya alınmayıp protesto etmesini önleyen somalılara siz bu kafayla daha cok kayıplar verirsiniz demiştim tabi hevalim de bana karsı sert cıkıstı sen erdoğan gibi düşünüyorsun dedi bırseyler düşünerek dedim kesin ama erdoğanın koyun halk olarak düşündüğünü düşünmedim halkın hakkını istemesi ve artık hıc bır gücün isteklerıne boyun eğmemesi için öyle düşünmüştüm
00 YorumlaBir zamanlar o kadar cok duygularimla yasiyodum ki artık en ufak duygu en ufak heyecan sasırma uzüntü özlem gibi duygular hissedemiyorum. Sadece cabuk sönen bir öfkem ve uzun sürmesi icin cabaladıgım gülmeler var. Niye böyle ben de anlamadim kendimi
00 Yorumladediğim oldu mu? Çok oldu, ancak herkes kendini duygusuz diye tanımlayabileceği anlar yaşamıştır aşağıdaki yorumların çoğunluğundan da anlaşıldığı gibi. Çoğu insan hissedebilmek için yanıp tutuşurken hissedenler hissetmemek için şiirler yazıp şarkı söylerler ve duygusuzlar da bunlarla duygularını bulmaya çalışırlar. insanları duygusuz diye ayırmak ne kadar doğru bilemedim ama bildiğim tek bir şey insanlar olmayan duygularını bile dışarı yansıtabilseydi, herkes bir şeyler hissederdi.
00 YorumlaVijdansız olmak hiç bir zaman iyi değildir affetmek büyüklüktür duygusuz olma asla duygusuzluk kötü birşey duygularına bırak kendini 2 yerde duygusuz olmasını bileceksin 1. si intikam alırken 2. si aldatıldıgın zaman sen terk ettikleri zaman ihanet ettikleri zaman bu 2sinde o kişileri kimseleri umursamıcaksın yapacagını yapacaksın ama işte intikam aşamasına geçmeden öncede çok iyi düşünmelisin karşıdaki bu acımasızlığı hakediyormu diye çok iyi düşünmelisin :)
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle bu sıralar çok fazla hissettiğim bişeydir kendisi "duygusuzluk". Kendimi suçlu gibi hissettiğim zamanlar oluyor bu yüzden, sanki içimde ne varsa ölmüşte ben sadece fiziken bir bedeni ayakta tutan bilincim gibi. Henüz bir çözüm bulabilmiş de değilim.
00 YorumlaGuzel bir haber alıp sevinmediğim çok oldu, galiba bu yaşama sevincimi kaybetmem sayesinde oluyor, insan öyle bir noktaya geliyor ki eğer bir hayali yoksa ya da tum hayallerini mezara götürdüyse yaşama umudu kalmıyor beni bu güne kadar mutlu eden tek şey aşk , beni en çok yıkan şeyde aşk, tabi başarılı olduğum zaman da yaşama sevinci geliyor ama insanı dirilten aşk...
00 Yorumla
+1 yılSoyle bisey oldu
Deger verdigim birine hep alttan aldim hep gormezlikten geldim Yavas yavas sinir olmaya basladim. Sonra darbe yiiyincede sasrimadim uzulmedim kirilmadim. Sadece bos ve diygusuz birseklide tebessum ettim
Birde biri hata yapmisti sirrimi acikladi. onun mazeretini dinleyince bos bos baktm sadece00 YorumlaZaman zaman duygusuzlugun icinde boguldugum anlar oldu. "Mutsuzluktan gectim aci dahi güzeldi" demis ya sair, iste tam da böyle hissettigim anlar...
O sokak basinda gördügüm cansiz heykel bile benden daha cok sey hissediyordur dedigim anlar da.
Ama karsi kiyidakilere her zaman duygu beslemisimdir. O duygum kazik gibi cakili.00 Yorumlabazen bunun beni etkilemeyeceğini düşünürü aramızdaki bağın yeterince güçlü ve sevgi dolu olmamasından ötürü, ama sevgilim için bunu düşünmek beni korkutur.. yani bu hislerini yitirme sebebin o bahsettiğin kişilere duyduğun sevginin tükenmesinden ileri gelmiştir büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılduygusuz oldumu biliyorum kollarımda en yakın arkadaşım öldü bir buçuk sene önce siktiri boktan ne bakıyosun l*n muhabbetine ne bir ağlama ne üzülme ne başşka bişey olmadı sadece düşündüm tek şey o gun onu yapanı bulmaktı sonra defterini dürdüm ama giden gitmişti hiç bişey değişmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğim ölse üzülmem kıvamında olmasa da duygusuz biriyim. Gülmek, ağlamak, özlemek gibi duygularımın eşiği çok yüksek sanırım ulaşamıyorum. Kimseyi hiç özlemedim şimdiye kadar hatırlamıyorum mesela. Annemi babamı çok seviyorum fakat ayrı şehirde olmama rağmen hiç özlemiyorum, yanlarına gittiğim zaman şöyle içten sarılamıyorum, çok gariptir telefonla bile aramıyorum. Askerde iken 5 ayda sedece 2 kere telefonda görüştüm sadece. Annem babam böyle iken diğer arkadaşlarımı siz düşünün artık. Bende kendimden bıktım bir haber geliyor herkes üzülüyor benim üzülmem zaman alıyor zorla üzüyorum kendimi bende. Sanrım deliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bu çok oluyor ölüm kalımlarda bile hiç birşey hissetmiyorum aşık olmak dışında hiç bir duygu yok sanki küçükkende böyleydim teyzemin babası gözümün önünde can çekişe çekişe ölmüştü ama herkes ağlarken bağırıp çağırırken bende tık yok nasıl oluyor bilmiyorum bazen en yakınım ölse ağlamaz üzülmezmiyim diyorum ama yok ondada üzülmcm sanki değişik birşey bu dedem rahmetli olduğundada hissetmedim birşey o gün rüyama bile girdi öldüğündeki haliyle saçı bıyığı yoktu sonradan öğrendim ben anlatınca hastanede kesmişler saçını bıyığını fln..
00 Yorumla
+1 yılDuygusuzum ancak merhamet duygum agir basiyor cogu zaman..
buda saniyorum benim zaafim30 Yorumla
+1 yılİnsan duygusal olarak sürekli bir istikrar halinde değildir. Elbette ki inişler-çıkışlar yaşar. Bazen duygusallaşırken bazen de ketum bir tutum sergileyebiliriz bu durum o ana, koşullara bağlıdır. Tabiki bazen duygusuz hissettiğim zamanlar oluyor hayatın doğal akışında var çünkü bu.
00 YorumlaÇok kötü bir haber olursa gram takmam, çok sevindirecek bir haber olursa mutluluktan havaya uçarım fakat üst geçite falan çarpar yere düşerim şanssızlık bizde ata sporu.
Gerçi, şurada kız kardeşim düşüp ölse, Tanrı korusun, gram üzülmem. Ben sadece kendimi önemseyen bi' insanım.00 Yorumlasevdiğim yok, ailemde kısmen bana değer veren insanlar dışında benimde değer verdiğim insan yok. aşk yok senelerdir gözlerimin içine bakan veya benimle iki kelime konuşan bir kızda yok. evim o kadar sessizki kalbim sevmek için can atsada ruhum unutulmuş bir yerlerde yapayalnız. hayalimdeki o yüzü avuçlarımın arasına alıp senin için ölürüm diyebilirsem bir ihtimal bende değişebilirim.
o bahsettiğin kişi benim tamamen duygusuz.00 YorumlaOldu en son dedem ölmüştü hiç bişey hissedemedim yapmacık üzülmüş gibi göstermektense böylesi daha iyi
10 Yorumla
+1 yılbir çok kez igreenc bir duygu insan hic biseyden zevk almazmi veya hic bisey Üzmez bir burukluk birakmazmi olabiliyor öyle arada
10 Yorumla
+1 yılodanın sessizliğinde bir durdum düşündüm ve şu an duygususuzum hiçbişey hissetmiyorum ; sevdiklerim ölse üzülmem diyemem fakat çok zor ağlarım , lisedeyken sınavdan yüksek almıştım ama hoca derste olduğu için hoplayıp zıplayamamıştımm :)
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğumu düşündüğüm kişinin ihanetini öğrendikten sonra aşk denen, sevgi denen şeyin benim için bittiğini anladım. Şu anda hiçbir şeyi sevemiyor, hiçbir şekilde ne mutlu, ne üzgün olabiliyorum. Allah belamı verdi yani :)))
00 Yorumlasordugunuz seyler dısında hıssettıklerım oldu tabıı, cogu zaman gercekten duygusuzumdur. merhametımı kaybettım sanki.. ama bu dış dunyam ıcın.. ıcerıde olanlara olacaklara hayali yetmez kimsenin.. dalımı kıranın agacını sökerim diyenlerdenim ben..
00 Yorumla
+1 yılVay bee benden çok varmış, sanıyordum ki sadece ben bukadar duygusuzum. ama bayaa varmış:/
10 YorumlaYaşadıklarım insanların canımı yaktigi cok zaman oldu hissislestim duygusuzlastim diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılYok sevdiklerim ölse üzülmem veya güzel haber alınca sevinememe değil de baya kimseyye bişi hissedemiyorum artık. Duygularım alınmış gibi. Ailemden de ayrı yaşıyorum zaten ara sıra aklıma da geliyo varlıkları pek de bişi değiştirmezdi diye
00 Yorumla
+1 yılEvet Çokça kez olur. Bu geçmişteki bazı büyük travmalarla açıklanıyor, ya da Kişilik bozukluğu olabilir. Depresyon gibi. Ama bazen oluyorsa normaldir herkeste olur. Ama sürekli ise sorun var;)
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ajzRjXr0778işte o hissetiğim an dinl sende hisset ben yaptım videoyu
00 Yorumla
+1 yılDuygusuzluk hali genelde ağır depresyonların ileri aşamasında görülür. Başta görülen keder, umutsuzluk ve üzüntü ilk önce katlanılamayacak düzeye ulaşır, ardından hissizlik gelir. Durumdan şikayetçiysen bir psikiyatra görün derim. Değilsen psikiyatrın bir yardımı dokunmaz zaten. Konuda uzman değilim, tecrübelerimden biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır olmadı. Duygusuz olmak psikopatlık belirtisidir sende de psikopatlık eğilimi var mı sence insanları kesip biçme vs? (Dalga geçmiyorum ciddi soruyorum)
00 Yorumla
+1 yılDuygusuz değilde tepkisiz diyelim, birşeyler olup bitiyor iyi ve yahut kötü. Uzulsem de mutlu olsam da tepkisizlik.
10 YorumlaGerektiğinde insanına göre duygusuzum çoğu zaman ama en iyisi duygusuz olmak hicbisey canının yakamıyo tek kotu yanı yalnız kalıyosun ama ben seviyorum yalnızlığı o yüzden benim için no problem
00 Yorumla
+1 yılBu sorun toplumda genel olarak var galibaaa bendede. var. boule. bir sorunnyani bircok kisiyede rastladim neyden kaynaklaniyor olabilir biilmiorum hic
00 Yorumla
+1 yılGözlerini bıraktın gözlerimin içine
kalbime süzülürken öyle yaktı ki canımı
tutamadım gözyaşlarımı,
sandım ki;akan her damla gözyaşı
seninle beraber gelecek güzel günlerin habercisi,
öyle olmadığını senin gözünden akan gözyaşlarını silerken anladım.00 Yorumla
+1 yılDediğin gibi biri olduğumu düşünüyorum. Insanlar o yüzden benden çekiniyor. Ama zaten icime kapanık biri oldugum icin cevrem beni ilgilendirmiyor. Ama yine de insanlara bu yönünü belli etmemeye çalış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da değil. Sevdiğimden kastım değer verdiğim kişilere bişi olursa üzülürüm tabi. Ama güzel haber aldığımda normal tebrik ederek karşılarım onun heycanını paylaşırım onla :)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. her insanın anlık gel gitleri olabilir ama , ama görünüştedir bu o an.. gerçekten gel git değildir bence.. anlık bir psikolojidir.. benim fikrim bu yönde..
00 YorumlaDuygusuz değil de eğer sevdiğim biri vefat ettiyse örneğin, oturup ağlayacağıma kalkar kefenini çıkarır, sevenlerine haber veririm öncelikle. Ya da ağlayacağıma oturur Kuran okurum onun için.
00 YorumlaSevdiğim ilgilendiğim bazı insanlara karşı bazen nedenini bilmeden kendimi ondan uzak hissedebiliyorum sanki onu anlamıyormuşum gibi geliyor onun bazen anlayamıyormuşum gibi geliyor duygularını paylaşamıyorum onunla :(
00 YorumlaOlur oyle zamanlar insanin herseyden biktigi hic bisey hissetmedigi zamanlar dua etde kalici olmasin. Asik olamazsin mesala birine bisey olsa tepki veremezsin olumlu ya da olumsuz. Kotu bir durum belkide iyi tartisilir.
10 Yorumla
+1 yıl22 Yorumla- +1 yıl
Hahaha birkac soruya daha koymussun. Her soruya da uyuyor. Bayildimmmm bunaaa 😄😄😄
- +1 yıl
Bu kedi benim olsun varya yerim bunu
Çok oldu böyle düşündüğüm kişiler benim onlara karşı bu duyguları beslememi sağlayan kişiler o yüzden no problem
00 Yorumla
+1 yılDuygusuzum zaten hemde baya baya duygusuzda olabilirim. Ama ölüm dışında ölüme üzülmeyen bit şey hissetmeyen insan değildir yani ölüm bu sonuçta
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle hissetmedim biliyomusun hatta hep tam tersiyim hep duygularını yoğun yaşayan biriyim ve bu yüzden kaybediyorum
00 YorumlaÜzüntü lere trpkisizim bazen. Birisi ölse '' ölenler olacak ki diğerlerine yer açılacak'' derim. ve babam ölse ağlamam.
00 Yorumla
+1 yılAsla... çok duygusalım.. koca bir yürek var ya. düşmanıma bile zor durumunda yardım edebilcek derecedeyim :)) kötümü bu acaba? :/
00 Yorumla
+1 yılHayatımda bir insan için kendimi bu kadar duygusuz hissediyorum. İnsanların yaşattıklarına bağlıdır biraz da..
00 Yorumla
+1 yılDuygusuzlukta bir duygudur. Ama sevindirici bir haber aldığımda sevinçli olmadığım zamanlarda olmuştur. Özellikle yakın bir arkadaşımın aleyhinde ise.
00 YorumlaHayır olmadı bn bir arkadaşıma kırılır veya bana küser se falan içim içimi yer böyle bir durumda bile çok şey dert eden biriyim ole duygu çok Bndee
00 Yorumla
+1 yılsevdiklerim ölse üzülmem diyemedim ama sevdiklerim var mı? dedim bu beni o ankinden daha çok hissizleştirdi.
00 Yorumla
+1 yılYani o dediklerin olmadı da. Bazen annemle tartışırken kendimi tutamıyorum ileri gidiyorum üzüldüğünün farkına vardığım halde geri adım atmıyorum kalkıp gidiyorum ordan. Ama sonra çok üzülüyorum insan kötü hissediyo kendini işte.
00 YorumlaÇok kısa bir dönemimi dünya batsa umrumda olmaz geçirmiştim :D Tahmini 3-4 hafta :D Şimdi o günleri hatırayınca kendime şaşırıyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar taş olamadım henüz. Olmak da istemem doğrusu. Beni insan yapan en büyük hediyelerden birisi bu.
00 Yorumla Bu biraz karşı taraftan kötülük görünce oluyor ya bende çok duygusuzum ama sevenim ölsün üzülmem diyecek kadar değilim..
00 YorumlaGüzel haber aldigim zaman herzamankine göre hissederek sevinmedigim zaman oluyo. Ama ölüm icin ayni seyi hic yasamadim hakkaten icimi oturur.
00 Yorumlao kadar duygusuz değilimdir. Sadece bir çok şeye soğuk kanlı bakarım.
Hissizleşmek diyebiliriz bu duruma.10 YorumlaGenel olarak duygusuzum yani mantığıma göre üzülür ona göre sevinirim. Tabi bişey hariç. Karşılılsız sevdiğim insanlar. Onların başına bişey gelirse ne kadar kendi suçu olursa olsun üzülürüm. Diğer konularda duygusuzumdur.
00 Yorumla
+1 yılÖyleydim sonra köpek sahiplendim hepsi geçti, merhamet önemli bir kavram
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Arkamdan is cevirdiklerini ogrendigim zaman. hic birsey umrumda olmaz. ama ofkem gectgi zman pisman olurum dayanamam
10 Yorumlaaşktan ölürken keşke ayrılsak dediğim olmuştu. hormonlar boşa gitti hep
00 Yorumla- Devamını Gör (330)
Devamını Gör(375)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem