Kişilik & Karakter Derine attıkların mı fazladır, kıyıya vurdukların mı? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor "Derin ve sert dalgaların içinde cılız bir sandal, ucu bucağı olmayan karanlıklar içinde savrulmakta.."Derine attığın şeyler mi daha fazladır, kıyıya kustukların mı? Keyifli günler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=X96Y736Jjxw"Bir günah gibi.." harika bir parça.. #smell Derine attıkların mı fazladır, kıyıya vurdukların mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Derinlere attıklarım fazladır, attığımı sandıklarımda bir zaman sonra kıyıya vuruyo... 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bu sıralarda derine attıklarım daha fazla.. 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Derine attıklarım daha fazladır. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Dalgamda sörf yaptırdıklarım 🌊🏄 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Derine atıp kendimi ne üzecem kıyıya bırakmak daha güzeldir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Derine attıklarım 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Derine bişey atmam genelde. O an yaşarım ve orada biter. Sonra hafızamda bile yer tutmaz kolay kolay.. Silerim yapım böyle. 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Oldu bitti gitti artık başka bir hayatım var. Geçmişte kaldı her şey ve hayatı anlamam için gerekliydi. 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Derine attıklarım daha fazladır, kıyıya atsam bir şey değiştirmezse yorulduğumla kalacağımdan enerji harcamam 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu sefer sessiz kalmak istiyorum.Kusura bakmayın. 1 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Derine artıkların fazla olsa da bu durumu sevmediğim için kıyıya vurduklarımla yarışır. 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Derinlere attiklarim daha çok onların üstünü kapatmak icin kullandığım şeyler ise kıyıda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hüngür hüngür ağladıklarımı kimse duymadığı gün bıraktım içindekileri kıyıya vurmayı. Içimde kendi mezarımı kazdım. Herşeyi oraya gömüyorum 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Derine attıklarımız kıyıya vurmak üzere 😅 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl O yüzden hasta olduk ya reis aga bee 🤣🤣🤣 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Hayat meşakkatli zaten ve insan başına gelen her olaydan yara bere ile ayrılıyor. Otomatikman her şey olabiliyor.. Bu sıkıntı ve stresin bir de çıkışı oluyor insandan :) Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Derine attiklarim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Derinlere attıklarım fazladır, attığımı sandıklarımda bir zaman sonra kıyıya vuruyo...
Bu sıralarda derine attıklarım daha fazla..
Derine attıklarım daha fazladır.
Dalgamda sörf yaptırdıklarım 🌊🏄
Selam gadası 🙃
Derine atıp kendimi ne üzecem kıyıya bırakmak daha güzeldir.
Derine attıklarım
Derine bişey atmam genelde. O an yaşarım ve orada biter. Sonra hafızamda bile yer tutmaz kolay kolay.. Silerim yapım böyle.
Oldu bitti gitti artık başka bir hayatım var. Geçmişte kaldı her şey ve hayatı anlamam için gerekliydi.
Derine attıklarım daha fazladır, kıyıya atsam bir şey değiştirmezse yorulduğumla kalacağımdan enerji harcamam
Bu sefer sessiz kalmak istiyorum.
Kusura bakmayın.
Derine artıkların fazla olsa da bu durumu sevmediğim için kıyıya vurduklarımla yarışır.
Derinlere attiklarim daha çok onların üstünü kapatmak icin kullandığım şeyler ise kıyıda
Hüngür hüngür ağladıklarımı kimse duymadığı gün bıraktım içindekileri kıyıya vurmayı. Içimde kendi mezarımı kazdım. Herşeyi oraya gömüyorum
Derine attıklarımız kıyıya vurmak üzere 😅
Boğduklarım daha fazla
O yüzden hasta olduk ya reis aga bee 🤣🤣🤣
Hayat meşakkatli zaten ve insan başına gelen her olaydan yara bere ile ayrılıyor. Otomatikman her şey olabiliyor.. Bu sıkıntı ve stresin bir de çıkışı oluyor insandan :)
Içimde kalanlar fazladır
Derine attıklarım
İkisinden de var.
Kıyıya vurduklwrim
Derine attiklarim