Güncellemeler
+1 yıl
Daha bilimsel ve evrenin bilinmeyenleri üzerine oluşan bilinmezlik korkusundan bahsediyorum.
Aklımda cevap bulamadığım ama bulmam gerektiğini düşündüğüm bir sürü soru var ve ben bunlara herhangi bir cevap bulacak; güç ve bilgi yok. Araştır derseniz de bazı konular internete yazsanız da çıkmaz. Bu düşünceler öyle sorunlu sorular. Bir uzmana dahi sormaktan korktuğum derecede şeyler. Ama cevap bulamadıkça kendimi; çıkılmazda ve kapana kısılmış hissediyorum. Artık aynı şeyleri uzunca düşünmekten, cevap bulamamaktan yoruldum. Bu hisler bana *ntihar etme isteğini getiriyor. Kendimi bir iş yaparken "eğer anlık karar alıp *ntihar edersem, en azından bu sorumluluğumu yerine getirmiş olurum" şeklinde düşünerek motive ediyorum. Aslında bu çok yanlış bir şey. Peki cevap bulamadığım düşünce durumu için ne yapmalıyım?
Aynı ben bende geceleri düşünüyorum düşünüyorum sonra içimden bir ses intihar et diyor , vesvese vardı bende onları çocukluğumdan beri bastırıyordum artık bastırmıyorum ne oluyorsa olsun umurumda değil diyorum 🙃😒
Cevap
3Cevap
Korktuğun şeylerle yüzleşmek intihar etmekten iyidir.
Ne gibi sorular?
Daha bilimsel ve evrenin bilinmeyenleri üzerine.
Aklına takılan ne?
Aslında net bir şey değil. Dediğim gibi sadece bilinmezlik korkusu üzerine oluşan; sorular ve düşünceler. Yani sorunun ne olduğunun önemi pek yok
Dayı ne dion
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?