Su an bazi problemlerden dolayi agir bir depresyon geciriyorum. Intihar dusunceleri aklimdan cikmiyor, kendine zarar verme durtusu de yeniden basladi. Psikolojik yardim alamiyorum. Cunku babam olacak sahis sadece ilgi cekmek icin depresif davrandigimi soyluyor ve bu yuzden Psikolojik tedavi almami reddediyor. Nasil kendi basima halledebilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
maddi açıdan imkanın varsa sabahları erken kalk doğayla iç içe ol yürüyüş yap hayvanları sev güzel filmler izle hüzünlü değil tabi
Bunlari deneyecegim tesekkurler :)
evcil hayvanda sahiplenmek iyi gelir
Kedim var :)
benimde kuşum vardı maalesef öldü çok özlüyorum karşılıksız bir ilişkimiz vardı
Benim de kusum vardi 4 yil once oldu. Ben de hala ozluyorum
kedileri pek sevmiyorum maalesef :D yavruyken iyi hoş güzelde sonra insan gibi olmaya nankörleşiyor :D
Rabbine sığın, kuran oku, kalpler Allahı anarak gerçek huzura kavuşur.. Var olma amacımızı ve yaşadığımız her şeyin sınavlardan ibaret olduğunu düşün...
Denedim.
Doğru bir şekilde denediğinden emin misin?
Namaz kildim, kuran okuyup dinledim, surekli rabbimi anip dua ettim
Her gün düzenli olarak kuran okudun mu?
Hayir
Arapça olarak mı yoksa türkçe mi okudun?
Arapca okumayi bilmiyorum. O yuzden turkce
Sana önerim; her gün kuranın türkçe meailini oku, sadece bir sayfa bile okuman yeterli, yeter ki anlayarak ve iyice idrak ederek oku.. Kuranı anladıkça hayatı anlayacaksın, hayatı anladıkça dertlerin asıl sebebini anlayacaksın, bu sebepleri anladıkça "herkesi ve her şeyi yaratan rabbimizi anlayacaksın, rabbimizi anladıkça, bu dünya yaşamına dair katlanamayacağın ve sabredemeyeceğin hiçbir sorun kalmayacak (((gerçekten kuranı yani rabbimizin mesajlarını doğru anlarsan elbette)))
Ben bir kıza aşık olmuştum, melek yüzlü şeytan çıktı, ondan vazgeçmeyi başaramadım, çok şey denedim, uzmanlara gittim, kitaplar okudum ama hiçbiri işe yaramadı.. Sonra rabbime sığındım, namazlarımı kılarken huşu içinde kılmaya gayret ettim, gece namazını (teheccüd) kılmaya başladım, her gün kuran mealini okumaya başladım; sonuç olarak rabbime yakınlaşmaya çalıştıkça o kızdan uzaklaşmaya başladığımı iliklerime kadar hissetttim, sonra adeta kalbime format atılmış gibi ondan arınmış oldum… (((fani dünyanın sınavlarının hepsi şeytan ve nefsimizin oyunlarıyla zorlaşıyor, ya bu oyunda onların kuklası olarak mağdur olucaz ya da o ipleri kesip oyunun kahramanı olucaz, karar ve çaba bize bağlı, biz doğru yolda olduğumuz sürece rabbimiz yardımını esirgemez)))
Kuranda bir ayette der ki; kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.. Bu ayette kastedilen şey gerçek huzurdur, kalbimizi rabbimiz yarattığına göre, kalbin gerçek huzurunun kaynağını da en iyi bilen yaratıcısıdır… (((gün içinde sık sık rabbimizi düşün, onu anarak tesbih et, ona şükret, içinden sevdiğini söyle)))
Allah yardımcın olsun…
Cok tesekkur ederim yazdiklaeiniz icin
ilçe sağlık müdürlüğüne git onlara anlat derdini
Onlar ne yapacak ki?
senin gibiler için ücretsiz psikolog hizmeti veriyolar
Bilgi icin tesekkur ederim
devlet hastanesinde olmaz mı? ya da en azından birilerine kendini ifade etsen ve sana yardımcı olsa
Tabii ki olur. Ama randevu alsam bile babamin gitmeme izin verecegini dusunmuyorum. O yuzden nasil tek basima halledebilecegimi sordum
ondan gizli gitsen?
Cok degisik bir Adam ya bulasilmaz
neden ki?
Uzun hikaye ya boş ver
Peki
Yaşın kaç ki? Reşitsen eğer randevu alıp direk gidebilirsin.
19 yasindayim ama 15 yasindaki kiz muamelesi goruyorum babam tarafindan. Yani randevu alsam bile gitmeme izin vermeyecegine adim gibi eminim
Hastaneye gideceğini söyle ama hangi bölüm deme eğer çok üstlerse jinekolog de herşeyi de anlatalım mı diye üstele.
Tesekkur ederim. Bunu deneyecegim
Rica ederim 🎊✨
Sevgili yap düzelirsin
Hayir :)
Lustral al o zaman eczaneden iyi gelir
Recetesiz satilmiyormus. Simdi arastirdim
Ben aradım satılıyor dedi eczaneyi ara sor
Yarin almaya giderim tesekkur ederim:)
Rica ederim kendim için aramıştım senin için aramadım kanka. d
Yarın haber ver verirlerse
Tamam haber veririm
Satin aldim, verdiler.
Teşekkür ederim
Bitanesin
Kullandıktan sonra etkisi nasıl oluyor acaba
Çok işe yarıyor mutlu ediyor sıkıntıları umursamaz hale getiriyormuş
Sen zaten kullanmiyor musun
Ben citol kullanıyordum şimdi lustral alıcam daha iyiymiş
50 mg mi aldın
Deneme tahtasi olarak mi kullandin beni hahaha
Lan yok ne alakası var bende alıcam bugün zaten
Seni niye kullanayım 🥺
60 ya da 63 tlymisss
Sanirim 63tu ama Adam 60 kesti galiba
Kaç mg aldın ki 50 mi 100 mü
Once 50 ile baslamak istedim
Aynen iyi yapmışsın şimdi iyi gelir
Kafan çok rahatlar
Naptın
Aldim iste ilaci eczaneden, derhsanedeydim tum gun aksam uyumadan once alicam. Sen naptin
Ya bir sey dicem. Benim bir doktor arkadasim var bugun onunla konustum bu meseleyi. Bana ilk iki hafta intihar dusuncelerinin yogunlasacagini bu yuzden de doktor kontrolu olmadan bu ilaci kullanmamami soyledi
Yani senin isteğine bağlı bişey ben kullanınca baya rahatlatıyordu zihnimi kafamda düşünceler olmuyordu. Ama istersen yine araştır
Ben aldım şu an rahatım yani beynimin içindeki saçma düşünceler aklıma fazla gelmiyor gelince de takmıyorum umrumda olmuyor
Mutluluk veriyor
Aldim ilaci 2 saat once. Simdi yaticam
Tamamdır yarın yine yazarsın
İyi geceler
Sana da
Gunaydin. Hastanelik oluyordum. Daha once antidepresan kullanmis oldugum icin bu ilacinda gece almam gerektigini sandim. Dershanede bayilmak uzereydim, basim titriyordu. Ogretmenlerden biri doktor olan kardesini aradi ve durumu anlatti. Aslinda sabah ve yarim hap almam gerekmis.
Geçmiş olsun iyi misin şu an
Evet gayet iyiyim su an. Aslinda ilactan degil de baska seylerden kaynaklanabilir. 2 gundur bir sey yemedim ve dun evde ofke nobeti gecirdigimde kendimi kontrol edemeyip aglayarak kafami duvara birkac kere vurmustjm. Hoca zorla yedirdi simdi iyi gibiyim
Öyle yaparsan olmaz niye öfke nöbeti geçirdiğini bilmiyorum ama değmediği kesin dikkat et
Ofke nobetinin degecek bir nedeni olmamasi da normal. Evet dikkat edicem
Evet naptın bakalım
Etkisi nasıl devam ediyor
Su yemek duzenini bi turlu oturtamadigim icin arada bir sarsinti yapiyor. Ilaci dogru bir sekilde kullanmaya basladigim halde yine sarsinti oldu gidip eczaneye sordum yine her sey soyledim o da bana duzensiz ve yetersiz beslendigim icin Boyle bir etkisi oldugunu soyledi. Yani bunun disinda bir sorun yok. Sende nasil etkisi?
Bende niyeyse işe yaradı yani beynimin içi daha rahat. Bazen aklıma geçmiş kötü şeyler gelince veya ailem bişey dediği zaman pek umrumda olmuyor gülüyorum yani yine sinirleniyorum bazen ama kafama takmıyorum. şu an çok rahatım. Sende 2 haftada alışırsın bence.
Zaten ilacın etkisi ortalama 2 hafta sonra başlıyormuş
Ben cok degisik oldum ya uzanirken bir anda kalkip dans etmeye baslayip Sonra geri uzaniyorum. Aglarken bir anda siritip goz yasimi siliyorum o olanlar aklima gelince aman diyip kufur edip umursamiyorum falan yani bende de ise yaradi az cok 😂
Bir su yeterli beslenmeyi de halletsem iyi olucak ama hala dogru duzgun yiyemiyorum, sadece sabahlari ilaci almak icim birkac tane uzum yiyorum Sonra full kahve sigara
Kahve sigarayı azalt bence kafası nasıl ama çok iyi değil mi dünya umrunda olmuyor 😆
Kahve sigara iştah kesiyor
Kahveyle sigaraya kesemem
Degisik bi kafa yapiyor aslinda cidden 😂
Aynen ama dozu aşma düzenli kullan bide isteksizlik yapıyor bende ama işime geliyor
Yok bu sefer duzgun kullaniyorum
Halledemezsin
O zaman ne yapmaliyim? Dedigim gibi psikolojik destek alamiyorum
Zihinini başka şeylere odaklamaya çalış
Artik hobilerime bile odaklanamiyorum. Biraz zor benim icin
Unutma zihnin en güçlü silahın, sen ne istersen onu düşünür zihnin. Ya da bedensel olarak yorucu işlere girebilirsin. Bedenini yorarak zihninde ki kötü düşüncelere engel olabilirsin
Sagolun tesekkur ederim :)