Göz çıkarmaz bilgi
Hem kim demis illa bilimsel olucak diye. Hepiniz kafayı yemişsiniz
Gece olmus zaten
Simdi istediğiniz bi bilgiyi yazın kendinizle ilgili burcunuz ya da yaşınız. Ben de sizle ilgili otantik zıppirotik bir şey dicem. Bu her şey olabilir çünkü ütü masası ile okuyoruz görüşlerinizi
Senin ütü masasıyla okuduğunu ben çamaşır makinasıyla yazıyorum…
Twitter de yorumu tutulan bi zamanlar popi olan o mizahı yüksek ama sonra hızla unutulan o kişi sensin:(
Yorumdum tutuldum
Popiydim unutuldum
Yolumdun, yol bitti ve yoruldum
Unutuldun hortladın
Tekrar hatırlattın
Yine popi oldun
Yine unutuldun
Ne cemal sürahiler yetisti senin gibisini görmedi
Alt tire ve5
Bana sürahi diyerek hakaret edemezsiniz ama hanımefendi!!1!
Çaydanlığım ben bugüne bugün
( demir oranı % 47)
Bakırlık var sende biraz simdi. %17 ama
Doğru söylüyorsun hafiften yarısoyluluk var bende..
Ne zaman yalan söyledim ki heeeaa söyle bana ne zaman
Kendime yalan söyledim
anladım bunu ben istedim
Paramparça bütün ütü masalarıı
İçinde kırış kırış birisi vaar
Tenk yuu
İkizlerim 🦭
Sırf güzel koktuğu için sürmeye kıyamadığım ennn ennn pahalı rujum gibisin aaoooowww
Ama ama yerim ki 🥺🥺💗💗💗💗
Yiii <3
Dopaminin videolu cevapları >>>>>>>>>
Kskwkwkw özel seri yapcam yakında
Cevap
7Cevap
Bırakabilirsin
Yengeç 22
Annesinden solucan beklerken yuvasında çırpınan serçe kuşusun , o sırada yere düşüp karıncalara yem olmak için doğmuş masum bi yengeç burcu kişisisiinnn:(((((
Direk hakaret etseydin bu kadar alınmazdım :D hayır ben yere düşenleri yiyen karıncayım
Ne hakaareti Barış seni dünyanın en zararsız hayvanı kuşa benzettim daha ne istiyoooon veeeeeeee katil pis kahrolası karıncalar yüzünden masum bi şekilde öldün
Ama bu senaryoda öldüm sdadasdfdsf
Bu hikayede yanan sennn olduuun sjdksmwkdk
Kovayim alayım bilgiyi 😅
Sahne de konser veren sapogaya telefon atılınca sonradan müdahale edebilen korumacı misali hayatı çoooook çooook sonra elinde tutabilen o kişi de sensin sayın kova burcu hazretleri kişisii
Eğer düşündüklerimi başarabilirsem tam dediğin gibi olucak. Kahin misin? Nsdnsjn teşekkürler çorap hazretleri
Kahin diiilim efenim saadecem şappdanak insanları çözen birisiyim ühühü
😂😂 olur ama senden
Yess
Dostum sen de o ögrenci evimize büyük bi hevesle kızartmak için aldığımız alabalığın karnını temizlerken çıkarıp bulduğumuz deniz atının içinde ki inci gibi hayata tutunan şans eseri ayakta kalan kızsın
Maşallah
Burcum aslan yaşım 22.
Sadece 2 fıs sıktım diyip baştan aşağı parfümle duş alan kokusu ile baş döndüren o mikemmel ötesi hayal dünyan ile yazarlara taş çıkartıcak olan kız da sensin.
Tespitin dibine vurdun bee 🌸
Hele bırak bakayım nasilmisim
Buyur bırak bakalım. : )
Balık burcuyum
Beni tahmin et hadi
Sen o tutuklu kalan silahsın ajcmskfjdj
Delii🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eved
Eppeğin arasında ki banvit markalı o sosisli sensin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar