Benimki dalga geçilme, dayak, taciz, tecavüz, iftira, haraç isteme
Hiç okullarda akran zorbalığı gördünüz mü?

Benimki dalga geçilme, dayak, taciz, tecavüz, iftira, haraç isteme
Ben gördüm. Hâtta tillahını gördüm. Üniversitede gelip benim evimde bedava yaşayabilmek için beni öldüresiye dövdüler. Okulu bırakmak zorunda kaldım.
Ben 8 yıl boyunca zorbalık gördüm, ilkokuldan ortaokula kadar. Bi ara onlar yuzinden sagligimdab oluyodum, ustelik sadece sınıf arkadaşlarım değil öğretmenim tarafından da zorbalığa uğradım defalarca neker neler cektim bi Allah bilir bir ben bilirim ve maalesef o gunlerin izlerini hâlâ ruhumda taşıyorum
Sadece dalga geçme miydi, fiziksel şiddet var mıydı?
Evet
Okulun içinde mi şiddet uyguladılar? Polise şikayet ettiniz mi
Benim kalbimle ilgili rahatsızlığım vardı, bunları bile bile sınıftaki erkekler benimle uğraşıyorlardı gördükleri her yerde, sınıftaki masayı tan kalbimin olduğu bölgeye sikistirmisti nefes alamıyordum ve bunu bir kişi değil bir kaç kişi yapmıştı, resmen cinayete teşebbüs gibi bir şey, bi diğeri de sınıftan bi çocuğa, başka çocuklar bana ne yapmaları gerektiğini söylüyolardı, çıkışta eve giderken rahat bırakmamışlardı yani her türlü uğraşıyorlardı
Polise şikayet etsem nolcak sonuçta onlarda çocuk reşit değil be yapabilirlerdi, okuldan ayrılmayı çok istedim hemde aşırı derecede ama maalesef ailem az kaldı sabret diye diye 8 yıl boyunca dayandım
İlkokul ortaokulda mı oldu bu?
Çok üzücü... lisede olmadı mı bir şey?
Haberlerde izliyorum 12 yaşındaki çocuktan şikayetçi olabiliyorlar. Ama bazı tipler çok kurnaz çıkar her türlü yalanı söyler kendisini suçsuz gösterir uğraşılmaz
İlkokulum ve ortaokulun aynı binadaydı yani sınıf arkadaşlarımın bir kaçı değişmişti ama çoğu ile yine aynı sınıftaydık, lisede de biraz açıksözlü davrandigim için tehdit edildim ama dışarıdan duruşum ciddi olduğu için yanıma pek yaklasamiyolardi, bende zaten mental bi çöküş yaşadığım için o zamanlar kimseyle konuşmak ve muhattap olmak istemiyodum
Benimle evime adam yollayıp tecavüz ettireceklerini söylüyorlardı. Okuldan ayrıldım. Sokak ortasında yakalayıp öldüresiye dövdüler topluca resmen tecavüz ettiler diyebilirim sadece kıyafetlerim üzerimdeydi.
Kuyruk sokumum kaydı, boğazım dilim kulaklarım yırtıldi saçlarım yolundu
İki erkekle arabaya zorla bindirip kendi evime götürdüler çekmeceleri kurcaladilar
Tecavüz ederek iç organlarımi parçalayacaklarini söylüyorlardı şans eseri kurtuldum
Olaydan sonra bilincim kapalı olduğu için hiçbir şey hatırlamıyorum şikayetçi olamadım öyle yanlarına kaldı
Şu anda da elimde kanıt yok
Benim evime adam yollayıp* yanlış yazmışım
Ve bu çetenin liderleri kızlardi asıl kızli erkekli saldırdılar
Daha önceden tecavüze uğradığımi öğrenmişler aynı olayu tekrar yaşayacaksın deyip guluyorlardi
Ya nasıl insanlar var Allah kahretsin bu insanları, gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum hayretler içerisinde okudum çok geçmiş olsun hemen o okuldan ayrıl ev değiştir numara falan, ailen nerdeydi?
Teşekkür ederim
Ailem memleketteydi
Pahalı bir sitede ev kiralamistik okulun tam karşısi güvenlikli site
Olaydan sonra hemen döndüm memlekete iyi ki de dönmüşüm bana daha ne işkenceler ederlerdi
Makasla bıçakla işkence yapacaklarını söylüyorlardi
Bunların seninle dertleri ne tam olarak
Hangi okul orası şehir neresi
Bunlar madde bağımlısı. Aynı siniftaydik. Biri beni ilk gördüğünde maddi durumun nasıl maddi durumun iyi mi çıkışta bekle sakın bi yere ayrılma deyip telefon numarasını verdi. Her şey öyle başladı daha ilk karşılaşmada. Beni resmen bırakmıyordu ben de bağırdım bende para yok o soruyu sakın bir daha bana sorma diye. Dövecek gibi baktı. Nişantaşı Üniversitesi. Okulun karşısında ev tuttuk Maslak 1453te çok lüks bir site. Beni markette takip ediyorlardı evime girince fake hesaptan sorguya çekiyorlardı parayla ilgili. Neden kimseyle fazla konuşmuyorsun falan ben de nasıl olsa fake hesap diye anlatmıştım tecavüze uğradığımi. Bunlar bunu hem eğlenmek için yapıyor hem de ben onları eve almadigim ve para vermedigim için intikam olarak yapıyor yani
Peşimde erkek sapık var sanıp çok korkuyordum. Tekrar tecavüze uğrasan ne olur diyordu fake hesaptan. Ben de intihar ederim diyordum ama başıma bir daha öyle bı olay gelmeyecek dedim. Emin misin? Sen öyle zannet deyip gülüyordu kim olduğunu bilmiyordum.
Tesadüfen bir kere okulda yanlarına gittim sorguya çekildim evde yalnız olduğumu öğrendiler benimle konuşurken cüzdanımdaki paralara bakıyorlardı. Arkadaşlarını toplayıp getirdiler evimin altında her gün beklemeye başladılar. Telefonda bağırıyorlardi aç kapıyı diye. Hiçbiri arkadaşım değil sadece bedava ev ve para peşindeler.
Evime girmelerine izin vermiyordum fake hesaptan tehditler küfürler... En sonunda saldırdılar
Anladım çok büyük geçmiş olsun şu an peşini bıraktılar mı peki yine rahatsız ediyolar mı
Peki şimdi noldu napıyolarmiş pislikler
Kapıda güvenlik var diye polis cagirmadim. Okuldan ayrılmayı seçtim. Okulun önünde saldiricaz dediler sınıftan bir kız beni korudu. Tam memlekete dönüyorum derken metroya gidiyordum önümü kestiler ailenin yanına gidemezsin dediler. Bizi eve almak zorundasın! Zorla! Yaşatyamayız! Diye haykırırarak kulağımı yırtmaya başladılar. Sonra az önce anlattığım işkenceleri yaptılar. Bunlar hem uyuşturucu hem fuhuş hem de hırsızlık çetesiymis. Fotoğraflarını görsen ödün kopar zaten
Döverek banka ve TC kimlik bilgilerimi öğrendiler daha ne işkenceler yaptılar anlatsam roman olur
Beni eve kapatıp hem dövüp hem tecavüz edip hem banka hesabından para çekip hem hırsızlık yapıp hem de lüks bir evde bedava yaşayacaklardi yani ailemin yanına dönmeme izin vermiyorlardi. Eroin kokain bağımlısı olduklarını öğrendim hem de torbacı bunlar ☹️☹️☹️
Şu an hâlâ uğraşıyorlar mı seninle
Hiçbir şekilde bilmiyorum herhalde aynı mesleklere devam ediyorlardır
İnşallah kurtulamazlar o pisliklerden ölüp giderler
Pislik dediğim iğrenç maddeler ve meslekleri yani
En son polise gidiyorum diyerek kurtuldum ama gitmedim polise elimde fazla bir kanıt yoktu
Tehdit mesajlarını vs hep siliyordum korkumdan
Şu an sağlık durumun nasıl peki duyamıyo musun
Psikolojim çok kötü. Bedenindeki ağrıyor büyük ölçüde azaldı. Kulağımdan kan geliyordu o da geçti. Duyabiliyorum. Tırnaklarıyla kulak zarlarimi parçalamaya çalıştılar ☹️☹️☹️
Hiçbir şekilde unutamıyorum bu olayı
Alo 183u arayıp anlattım ama şimdilik haber yok
Gerçekten çok geçmiş olsun ya allah yardımcın olsun, inşallah daha yeterlerini çözsün ve bu son olur
İnşallah... Teşekkür ederim
Yok ben görmedim de Nasıl böyle bir şeyler yapabilirler
Hayır, görmedim.
Cevap
2Cevap
Okul zamanı teneffüste arkadaşlar lavaboda kapıyı üstüme kapattılar elleriyle sıkı tuttular açmim diye onlara kızdım bağırdım bidaha yapmadılar
Bunu neden yaptılar ki?
bi ara tartışmıştık
arkadaşımın sevgilisiyle aynı sıradaydık normal konuşuyorduk elimden kalem düştü yere o aldı bunu görünce yaptılar kıskançlıktan
hiç yaşamadım gerekirse dayak yerim ama asla kendime zorbalık ettirmem ettirmedim de zaten.
Öyle bir babayit daha görmedim
Girseydin ne yapardın?
Görseydin* yani
Hayır, görmedim.
En İyi Cevap