Konulan kuralların başkalarına karşı esnetilmesi ya da görmezden gelinmesi size ne düşündürür?

Konulan kuralların başkalarına karşı esnetilmesi ya da görmezden gelinmesi size ne düşündürür?

Sinir bozar. Beni isyana ve o kurallarla ilgili sorunlarımı şiddetle çözme yoluna iter. Adam kayırma yapan kişinin bir yerini başka bir yerine monte ederim 😂
Bu soru cümlesinde bir tuhaflık var. "Konulan kuralların" yerine "koyulan kuralların" yazılması gerekliydi.
Kurallar herkes için geçerlidir. Herhangi biri için esnetilmesi söz konusu olamaz. Böyle bir şeyi yapan olursa da diğer kişilerin birlik içerisinde olup bu konuyu karşı tarafla konuşması gerekli. Gerçi bizim insanımızdan bir halt olmaz, karşı gelmekten hakkını savunmaktan anladıkları yok.
Cevap
5Cevap
Yakarım bu gezegeni hakdwh
Pire için evi yakan kız geldi 🤣
Hıı o benim :D
Niye böyle şeyler yapıyorsun 🤔
Yaptığım her şeyin bir sebebi var. 😅 işleri yoluna koyma yöntemim belki
İlaçlatmak dururken ev mi yakılır 🤪
Yakılır, kökten çözüm 😃
hasta olunca da ilaç kullanmak yerine kendini aşağı mı atacaksın bu durumda
Temsili sen :D
https://www.youtube.com/watch?v=aExFVmebHfo
Hahahahaha :D bunu düşünmüyor değilim, çok demişimdir şu balkondan atlasam ölür müyüm diye
kaçıncı kattasın :D
2 ☹️
cıks o zaman öldürmez ama süründürür bir dene istersen :D
Dene mi? İnsanlık ölmüüüş hsksha
insanlığı ektik ama daha filizlenmedi :P
😏😏
Güzel bir şey değil
Sinir katsayımı tavan yaptırır kesin isyan çıkartırım
Adaletsizliği düşündürüyor. Kim bilir hangi üst düzey koltuğun sahibi ya da yakını diye düşünmeden edemiyorum
Çok sinir olurum, torpilli diye düşünürüm o başkalarını
evt buna eşdeğer bir durum akrabalarımız içinde sıkça oluyor. Birisi bişi diyor kımsenın sesi çıkmıyor ama başkası yaptığında küplere biniyorlar
Adaletin bu mu dünya derim
Kavga çıkarmayı düşündürtür 😃
Beni rahatsız eder. Kural koyanların yozlaştığının ve kuralların bir önemi olmadığının göstergesidir. Buna karşı da sessiz kalmam.
Ben o kuralı yerim..
Hiç hoş değil
hoş değil
Haksızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?