Kişilik & Karakter Yılanı dize getirecek kadar tatlı mıdır dilin👅? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Tarkan şarkısı dinlerken aklıma takıldı, yılanı delikten çıkarmak yerine içeri zehir dökemiyor muyuz? 😂🥂 Keyifli günler.. https://m.youtube.com/watch?v=9UAwX1slv8gYakalarsam 💋#smell Yılanı dize getirecek kadar tatlı mıdır dilin👅? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AyPerisi_01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Yılanı dize getirmem ezerim geçerim yılanla ciyanla işim olmaz benim. Sevmiyorum yılanları ciyanları tatlı dilime yazık. Tatlı dilimi daha değerli şeylere dökerim anlam kazanır hiç değilse, yoksa tatlı dilli olmaya tatlıdır ama yılanlara asla... 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Aman yılanı değil karıncayı bile dize getirmez😬😂acı bir dilim var🤦♀️ 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tatlı dilliyimdir ama sadece sevdiklerime... 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Evet ayıya dayı diyecek kadar tatlıdır. Yılanlar ile işim yok köşede tıslasınlar 😅 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yılanı deliğine sokacak kadar zehirli 🦁 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Öyle olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet tatlı dilliyim. kişiye göre 1 0 Yorumla
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aklıma kötü kötü yorumlar geliyor 😀 İstersem tatlıdır 😂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl hımm ne geliyor bana söyle :D Yorumla Pulsarr +1 yıl Tamam olur 😂 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır. Sonra konuştuğum için herkes deliğine kaçar fjkf 1 2 Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Dobra konuşmak* sonra ne ya oto klavye gibi senin.. Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsh daha beter kelime gelmemiş en azından şükür 😂 Yorumla
Corlu5944 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl yılanı dize getirmek değil. yilanı yılan olmadıgına ikna edip. kendime asık eder sonra onu sokardımki. benim yılan olduguma ikna edeyim. 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl İşine gelirse tatlıdır. Ama daha çok acı bee😂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl İkizler olmak bunu gerektirir :D ashha Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Aynen katılıyorum 😂 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yılanın başını koparırım ben.. Konuşmakla uğraşmam.. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Tatlı dilliyimdir ama herkese değil, özel ve zeki bulduklarima sadece 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Dilime bal sürdüm 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Evet, dilimle birçok şeyi elde edebilirim 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl tatlıdır yılanı çıkarıp çanta çizme yapıyorum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea. 1 0 Yorumla